reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja daruje sobie testy choc powie wam ze korcilo mnie jak bylam na zakupach zeby zapytac sie w aptece czy maja ten noebieski bobo , ale potem mocno walnelam sie w glowke i oprzytomnialam

robin jestes
lopop a ty w srodku tyg na imprezki chodzisz

och coś się dzieje że mi dwie odpowiedzi napisało i wcale nie widzę nowych stron mimo odświeżania

to wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz
u nie jakos dzis chodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was dziewczynki!

Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.

&&&&&&&&&&&& Kochana powodzenia

Gratulacje ogromne!!! Dużo zdrówka!!!

Jestem jestem myślałam ze nikogo nie ma i zaczełam nadrabiać
Cieszę się ze jesteście

Ostatnia edycja:
ja daruje sobie testy choc powie wam ze korcilo mnie jak bylam na zakupach zeby zapytac sie w aptece czy maja ten noebieski bobo , ale potem mocno walnelam sie w glowke i oprzytomnialam

robin jestes
lopop a ty w srodku tyg na imprezki chodzisz
no tak jakoś wypadło że to dzisiaj ma tata urodzinki i znowu byliśmy na imprezie a weekend znowu bo imieniny tata ma:):)

Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...:tak:

Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...:tak:
ile jeszcze dni do wielkiego wydarzenia?

reklama

Maćku przeczekajmy termin co???

Lopop litości to nie były smieci, ale dopiero dzis przeczytałam bo nie mam jeszcze neta w domu

Ja się troszkę boję ze nic z tego bo wczoraj miałam doła ( obiaw@) i cały dzien chodziłam w pizamie i z newów ąż mnie trzęsło i wszystko wyprowadzało mnie z równowagi, a dzis wstałam w dobrym nastroju i przerzuciłam dom do góry nogami- sprzątałam ( to może byc u mnie tez obiaw @) jutro dzień prawdy
a i piersi jakby już nie tak spuchnięte???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry