• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja daruje sobie testy choc powie wam ze korcilo mnie jak bylam na zakupach zeby zapytac sie w aptece czy maja ten noebieski bobo , ale potem mocno walnelam sie w glowke i oprzytomnialam

robin jestes
lopop a ty w srodku tyg na imprezki chodzisz

och coś się dzieje że mi dwie odpowiedzi napisało i wcale nie widzę nowych stron mimo odświeżania

to wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz
u nie jakos dzis chodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was dziewczynki!

Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.

&&&&&&&&&&&& Kochana powodzenia

Gratulacje ogromne!!! Dużo zdrówka!!!

Jestem jestem myślałam ze nikogo nie ma i zaczełam nadrabiać
Cieszę się ze jesteście

Ostatnia edycja:
ja daruje sobie testy choc powie wam ze korcilo mnie jak bylam na zakupach zeby zapytac sie w aptece czy maja ten noebieski bobo , ale potem mocno walnelam sie w glowke i oprzytomnialam

robin jestes
lopop a ty w srodku tyg na imprezki chodzisz
no tak jakoś wypadło że to dzisiaj ma tata urodzinki i znowu byliśmy na imprezie a weekend znowu bo imieniny tata ma:):)

Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...:tak:

Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...:tak:
ile jeszcze dni do wielkiego wydarzenia?

reklama

Maćku przeczekajmy termin co???

Lopop litości to nie były smieci, ale dopiero dzis przeczytałam bo nie mam jeszcze neta w domu

Ja się troszkę boję ze nic z tego bo wczoraj miałam doła ( obiaw@) i cały dzien chodziłam w pizamie i z newów ąż mnie trzęsło i wszystko wyprowadzało mnie z równowagi, a dzis wstałam w dobrym nastroju i przerzuciłam dom do góry nogami- sprzątałam ( to może byc u mnie tez obiaw @) jutro dzień prawdy
a i piersi jakby już nie tak spuchnięte???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry