Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
och coś się dzieje że mi dwie odpowiedzi napisało i wcale nie widzę nowych stron mimo odświeżania
Witam was dziewczynki!
Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.
Gratulacje ogromne!!! Dużo zdrówka!!!CIĄŻĄ!!![]()
no tak jakoś wypadło że to dzisiaj ma tata urodzinki i znowu byliśmy na imprezie a weekend znowu bo imieniny tata maja daruje sobie testy choc powie wam ze korcilo mnie jak bylam na zakupach zeby zapytac sie w aptece czy maja ten noebieski bobo , ale potem mocno walnelam sie w glowke i oprzytomnialam
robin jestes
lopop a ty w srodku tyg na imprezki chodzisz
Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...ja daruje sobie testy choc powie wam ze korcilo mnie jak bylam na zakupach zeby zapytac sie w aptece czy maja ten noebieski bobo , ale potem mocno walnelam sie w glowke i oprzytomnialam

ile jeszcze dni do wielkiego wydarzenia?Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...![]()
no tak jakoś wypadło że to dzisiaj ma tata urodzinki i znowu byliśmy na imprezie a weekend znowu bo imieniny tata ma![]()
w tym samym momencie posta wpisało ale działamy nawet na tych samych falach:-)no to fajnie , cos sie dzieje
o ide sobie winka nalac i wypije nasze zdrowko !!!!!!!
Hmmm... Moze juz we wtorekile jeszcze dni do wielkiego wydarzenia?
Zalezy kiedy z dzialeczki zjade i jak sie tempka zachowa. Bo jak spadnie to przeciez nie bede testowac
Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...![]()