reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosia,ostatnio na podobne pytanie Ci odpowiadałam. ;-)
Że nie odliczam do testowania,tylko chcę wiedzieć,kiedy jest termin @,bo nie lubię tak z zaskoczenia. :happy:

wiem wiem kochana ze ty tylko tak informacyjnie tego suwaczka masz ;p
w kazdym razie trzymam kciuki zeby jednak twoja @ nie zobaczyła tego suwaczka i nie dowiedziala sie ze ma przyjsc za 7 dni ;p

A ja czekam na Grzenia z kąpielą. :-) Mają jakąś małą pożegnalną imprezkę w pracy. ;-)

A tak w ogóle,to:

pieski,pieski,gdzie jesteście? :-p ;-) :-)

A ja nie patrzyłam w którym dc było kochanie,więc mnie nie nakręcisz. ;-)
Były przytulanki - bez przymusowe. :-)
Już się w te liczenie nie bawię. :no: Po co? :-)

dokładnie zgadzam się ja dlatego nie mam suwaczka nie licze dni płodnych (dzisiaj zrobiłam to wyjątkowo dla ciebie ;p)
co bedzie to bedzie :) chociaz moje libido sobie na urlop poszlo chyba bo bliskie zera jest ;/

a proszę- specjalnie dla Zuzi białe pieski

Załączniki

• piesek.jpeg
    piesek.jpeg
    3 KB · Wyświetleń: 54
wiem wiem kochana ze ty tylko tak informacyjnie tego suwaczka masz ;p
w kazdym razie trzymam kciuki zeby jednak twoja @ nie zobaczyła tego suwaczka i nie dowiedziala sie ze ma przyjsc za 7 dni ;p

Hehehe,a to dobre z tą @! :-D

dokładnie zgadzam się ja dlatego nie mam suwaczka nie licze dni płodnych (dzisiaj zrobiłam to wyjątkowo dla ciebie ;p)
co bedzie to bedzie :) chociaz moje libido sobie na urlop poszlo chyba bo bliskie zera jest ;/

Ja też niczego w tym kierunku nie robię. :-)
To nie dla mnie. :no:
Będzie co ma być. :tak:

witam Was wieczorkiem:)
niestety smutny dzionek za mną, mimo usilnych starań nie udało mi się zapisać do szpitala (czyli dostać do gina), bo wszędzie formalności górą.
w dodatku na grudniowym forum odeszły dziś 3 aniołki. I jak tu się nie denerwować??
idę spać, jutro idę do laboratorium, a wynikiem krwi - CIĄŻĄ - w końcu mnie przyjmą:)

Dziękuję w Zuzi imieniu. :-)
Ja dziś piękne widziałam. :-) Kundelki. :-)
Ale z okolic Warszawy a inne ze Śląska. :-(

wiesz, ja mieszkam na Śląsku :-) przy okazji możesz wpaść na kawkę ;-)
to by było jakieś 8 godzin drogi, ale co tam

a my mamy teraz ubaw. lecą reklamy, a tam "linea detox"

i jak tu się nie ulachać? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry