B
bunia87
Gość
spadam się kąpać i obejrzymy z Grzesiem jakiegoś filma może
to buziaki
to buziaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam kobietki zaglądam do was czasem ale tak drukujecie że czasem cięzko ogarnąc ,ja leże i odpoczywam ile wlezie bo mam małe problemy z szyjką mianowicie szyjka jest miękka i ma otwrte wejście wewnętrze trzyma się tylko zewnęcznie ,jak to lekarka określiła mam drobną szyjke i musze tak ze 2 tygodnie uważać na siebie ,nie kucać nie nosić dzieci żeby ona wciągneła się na poziom midnicy ,noi mam brać magnez i no-spe!!!Maluch daje kopy jak nie wiem co 17 mam usg to dowiem się co nosze za łobuza malego!!!
robiłam juz duzo badań wiadomo te wszytkie hormony,laparoskopie,HSG, histeroskopie. badnie cyklu itd. i lekarze mówią ze wszytko jest ok monitoring pęcherzyka tez miałam. testy owulacyjne robiłam i nic . były tez dwie nie udane inseminacje
no betę robiłamtylko że ginek powiedział że przy takim poziomie hcg powinien zobaczyć już coś a nie widzi, no chyba że jest to ciąża bliźniacza
a moja mama jest od bliźniaczek jednojajowych i na moje pokolenie właśnie pada ;-):-) i chcę się upewnić bo od owu mineły u mnie 2 tygodnie a z wyniku bety czytam ciąża 4-5 tc
Jestem
Ciąża jest tam gdzie powinna!!!!
Dzidziuś ma 7 mm i pieknie bije mu serduszko
taki groszek malutki,widziałam i serce mi skakało z radości
Torbiel też jest, w prawym jajniku;( duży.57mm.muszę być pod stałą obserwacją,on albo się wchłonie albo pęknie albo zostanie i przez niego będzie mnie często bolał brzuch.mam brać nospę, apap i zacisnąć zęby.lekarz od usg zabronił go ruszać, kazał się cieszyć z dzidzi, uważać na siebie i torbiel ale być dobrej myśli bo jemu się wydaje że macica ten torbiel przygniecie i on się wchłonie.natomiast o ciąży pozamacicznej ani słowa! mój lekarz, u którego byłam wczoraj po raz pierwszy okazał się niekompetenty.dzisiaj jak przyszłam z usg to nic mu nie powiedziałam co mówił tamten od usg(a to ponoć bardzo dobry lekarz) no i ten mi zaczął kręcić, że on nie wie co z tym torbielem zrobić,że jak będzie bolało to może go usnunąć i on już sam nie wie i tak kręcił,ze szok!!!
Zmykam na razie coś zjeść
Zuzia się kąpie właśnie. A ja słyszę tylko Jej opowieści:
"Za gólami,za lasami,była sobie Zuzia. Miała duuuuuużo aut!" .![]()
![]()
witaj dlugo cie niebylo :-) a ja ma dzis nerwa jak niewiem co mala znow broila jak niewiem co chyba ta pogoda tak na nia wplywa i net mi muli i nic niemoge w nic zrobic wrrrrrr![]()
wiesz, ja mieszkam na Śląsku :-) przy okazji możesz wpaść na kawkę ;-)
to by było jakieś 8 godzin drogi, ale co tam

ja juz wrocilam musialam aukcje na allergo powystawiac :-)i wszystkie polazły se ach....
poczekamy do terminu @ i zobaczymyto się naczytałam.W połowie 1szej strony zuzia zasnęła. :-d
dobrze,że zdążyła wypić syrop i zdążyłam ją wysmarować jej lekami.I grzyweczkę podciąć. :-)
nie ma za co,słonko! :-)
?![]()
hahah gdyby ci nasi mezowie widzieli co my tu piszemy zer soba to by sie w czola postukali hashahahahahahah :-da ja czekam na grzenia z kąpielą. :-) mają jakąś małą pożegnalną imprezkę w pracy. ;-)
a tak w ogóle,to:
pieski,pieski,gdzie jesteście?;-) :-)
o korde co sie dzieje w tym kraju ze tyle poronien ciagle wokolo :-(witam was wieczorkiem
niestety smutny dzionek za mną, mimo usilnych starań nie udało mi się zapisać do szpitala (czyli dostać do gina), bo wszędzie formalności górą.
W dodatku na grudniowym forum odeszły dziś 3 aniołki. I jak tu się nie denerwować??
Idę spać, jutro idę do laboratorium, a wynikiem krwi - ciążą - w końcu mnie przyjmą![]()
kurcze widze ze same grzeski tu sa moj to grzes twoj tez i agutki tez :-dspadam się kąpać i obejrzymy z grzesiem jakiegoś filma może
to buziaki
niezly ten twoj sasiadOliweczka ty nie masz brzucha wow ale chudziutka jesteś! Dobrze że z dzidziusiem wszystko ok.
No to wiele przeszłaś ale na pewno obecność na forum pomoże ci zafasolkować.
Życzę abyś niedługo ujrzała fasolkę i bijące serduszko albo dwa!
Lena cieszę się że fasolka jest na miejscu!
A w ciąży można brać apap?
Ale słodka ta twoja Zuzia.
Mnie ostatnio mój 5 letni sąsiad rozłożył na łopatki. Odpakowywał jajko z niespodzianką i tam miał taki samochodzik czerwony z bajki "Auta". Mówię do niego o to fajna bajka, pewnie ją lubisz, ja też ją oglądałam. A on do mnie: - oglądałaś jak byłaś mała? A ja - nie teraz, niedawno. To on zdziwiony: - taka stara jesteś i bajki oglądasz?
Pogoda jest fatalna i chyba od tego też mam doła.
Dziewczyny wy się nie kłućcie proszę was, nie ma się co obrażać.
niezly ten twoj sasiad
kobiety strasznie chce mi sie ryby lece do kuchni moze zostala jakas puszka z wedzonymi szprotami w oleju ;-) zaraz wracam :-)

Żabko,mój jak kiedyś podglądną,to się aż zaśmiał.Oni się nie znają!
![]()
Mój jak kiedyś jeszcze często tu zaglądałam to się zastanawiał ile to można siedzieć i o przyszłej ciąży pisać.
A tak odbiegając od tematu to mam nadzieję, że ten wątek nie umrze bo w sumie to niezafasolkowane zostaną mamami dopiero w 2011. Chyba że tytuł wątku można zmienić. Co prawda 2011 już jest ale przenosić siętam nie ma sensu bo nikogo tam nie znamy.
moj stwierdzil ze woli nieczytac co za glupoty wypisujeGrzesie rulezzzz! Hahahaha. ;-)
Żabko,mój jak kiedyś podglądną,to się aż zaśmiał.Oni się nie znają!
![]()

a ja juz wcinam kanapki z szprotkami :-)Mnie dziś naszła ochota na czekoladowe kulki z mlekiem. Kurna,a teraz mi żołądek dokucza przez nie.![]()

kochana przeciez staraczki 2009 tez jeszcze sa wiec co wy sie martwicie jak one sa to my tez bedziemyMój jak kiedyś jeszcze często tu zaglądałam to się zastanawiał ile to można siedzieć i o przyszłej ciąży pisać.
A tak odbiegając od tematu to mam nadzieję, że ten wątek nie umrze bo w sumie to niezafasolkowane zostaną mamami dopiero w 2011. Chyba że tytuł wątku można zmienić. Co prawda 2011 już jest ale przenosić siętam nie ma sensu bo nikogo tam nie znamy.