• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Poza cholerną zgagą raczej normalnie, znaczy coś by się napewno znalazło ale nie chcę się nakręcać :happy: Rano tempka albo 36,9 albo 36,6 i tak co dzień na zmianę a za to w ciągu dnia i wieczorem zawsze 37 albo 37,2 . Gorąco mi jak często miewałam dzień przed @ (wieczorem miałam siódme poty a rano zawsze była @) Teraz ciepełko mi skacze jak przed a za pół godziny się ubieram bo marznę. Jestem śpiochem więc co do zmęczenia niec nie dodam zato nie mam apetytu a zawsze przed @ zjadłabym konia z kopytami ale to może przez tą zgagę bo nic mi z nią nie smakuje:baffled:

Chyba zrobię jutro, znaczy we wtorek:) Jutro kupię a na wtorkowy poranek testowanie;-) Boję się testować bo jeżeli to nie fasolka to znaczy, że coś się znowu z jajnikem dzieje i wtedy staranki będą znowu przesuniętę :-(

hej kobitki, u mnie nudna niedziela, poklocilam sie z moim znowu, ale dobrze ze juz po plodnych to sie nawet nie musze odzywac do niego :wściekła/y::wściekła/y:

Vinga no ja tez mysle, ze powinnas zrobic test, a jesli jestes juz po terminie @ to wcale nie musi to byc z porannego moczu jesli jest ciaza to kazdy test powinien wyjsc, ja to nie rozumiem stwierdzenia boje sie zrobic test to lepiej zyc w niepewnosci i zachodzic w glowe co sie dzieje?? jak wyjdzie negatywny to przynajmniej bedziesz wiedzala, zeby jak najszybciej do lekarza sie udac a tak to Bog wie co Ci sie tam dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry