• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Dziewczynki!!! Wiem, że dawno mnie nie było ale może się nie pogniewałyście!!! Mam wieści!!! Odnalazłam przyczynę moich poronień. mam Boreliozę!!! Szok!!!

Jeszcze nie wiem jak to się leczy i czy w ogóle bo mam juz stadium zaawansowane!!!

Jejć, ale przynajmniej wiem co mi jest Nareszcie. Normalnie kamień z serca!!!
Oczywiście zaczełam sama grzebać w moim organiżmie i wyruszyłam na badania, no a lekarze kierowali mnie na inseminacje zamiast szukać przyczyny!!!

Ostatnia edycja:
reklama
no dokladnie to jestem w 10 tygodniu bo 9 tydzien i iles dni to juz 10 tydzien a jak na suwaczku pokazuje sie 10 i jiles dni to jest juz 11 :-) wiec czas leci teraz czekam na wizyte u gina i baaaardzo dlugo wyczekiwane usg

a co do kolezanki bardzo mi przykro napewno bardzo to przezywa a to jej 1 dziecko???jesli tak to ja na jej miejscu chyba bym zaskarzyla lekarza o pozbawienie mozliwosci posiadania wiekszej ilosci dzieci.... :-(

Na "szczęscie" drugie ale ona ma dopiero 27 lat.
Ale gdyby jeszcze trochę poczekali z cesarką to by jej nie uratowali a taka zadowolona szła na tą porodówkę na prawdę trafiła na najgorszego gina w szpitalu ale całe szczęcie że im sie nic nie stało i dzis już są w domku.

Cześć Dziewczynki!!! Wiem, że dawno mnie nie było ale może się nie pogniewałyście!!! Mam wieści!!! Odnalazłam przyczynę moich poronień. mam Boreliozę!!! Szok!!!

Jeszcze nie wiem jak to się leczy i czy w ogóle bo mam juz stadium zaawansowane!!!

Oczywiście zaczełam sama grzebać w moim organiżmie i wyruszyłam na badania, no a lekarze kierowali mnie na inseminacje zamiast szukać przyczyny!!!
O kurczaku!
To sama sobie zrobilas badania i Ci to wyszlo? Jakie to bylo badanie?

no wczoraj akurat o Tobie pomyśłałam że długo Ciebie już nie było na bb
bez skierowania szłaś
ale bolerioza o kurcze a pamietasz może że miałaś kiedyś kleszcza?? i nie gorączkowałaś nawet nic po ukąszeniu??? a plamka na skórze???

Zabciu jak ciebie nie było to my byłysmy :)
a co tam u ciebie tak wogole kobito ??????
a nic ciekawego zgaga mnie dzis meczy i glaszcze sobie moja oponke i wkeram sobie ze to fasolka sie juz rozepchala :-D
szkoda że nawet nie wspomniałaś że masz w planach inseminację w tym cyklu :-(
ale lopop pisala kiedys ze prawdopodobnie bedzie inmseminacja
:-)Witam dziewuszki ;-) gdzie Wy się wszystkie podziewałyście :confused:

... tymczasem ja znikam na basen niestety :sorry2: R mnie ciągnie a Was tu tyle :blink:
zazdraszczam tez bym sobie poplywala a najblizszy basen mam 30 km ode mnnie :-(
się usmiałam bo super to ujęła
maćku już niedługo jeszcze trochę i wszystkie toples na plażę wyruszymy
ach za szybko pochwaliłyście bb i znowu się nic nie dzieje:(
a wcale ze nie bo zafasolkujecie i niebedziecie mogly sie opalac hahahahahah :-D

szok ale super ze wkoncu wiesz co ci jest teraz wyleczyc i do boju :-)
no dokladnie to jestem w 10 tygodniu bo 9 tydzien i iles dni to juz 10 tydzien a jak na suwaczku pokazuje sie 10 i jiles dni to jest juz 11 :-) wiec czas leci teraz czekam na wizyte u gina i baaaardzo dlugo wyczekiwane usg

a co do kolezanki bardzo mi przykro napewno bardzo to przezywa a to jej 1 dziecko???jesli tak to ja na jej miejscu chyba bym zaskarzyla lekarza o pozbawienie mozliwosci posiadania wiekszej ilosci dzieci.... :-(

Na "szczęscie" drugie ale ona ma dopiero 27 lat.
Ale gdyby jeszcze trochę poczekali z cesarką to by jej nie uratowali a taka zadowolona szła na tą porodówkę na prawdę trafiła na najgorszego gina w szpitalu ale całe szczęcie że im sie nic nie stało i dzis już są w domku.
no ale i tak szkoda kobiety ...

zabka użyłam słowa najprawdopodobniej masz rację
czyli wychodzi na to że to Ty czytasz z uwagą nasze posty
To ciąża tak na ciebie wpływa hihihi

O kurczaku!
To sama sobie zrobilas badania i Ci to wyszlo? Jakie to bylo badanie?

Normalne badanie krwi najpierw poszłam na tarczycę idealna potem badania krwii i tez w pożądku ale ja mam liczne dolegliwości i wiedziałam że musi być jakaś przyczyna i poszłam na badanie pasożytów a u mnie jest dużo kleszczy w regionie Czewy więc pomyslałam że sprawdzę no i proszę są wyniki!!!

Maćku, a co na forum, której staraczce się poszczęściło!!!

zabka użyłam słowa najprawdopodobniej masz rację
czyli wychodzi na to że to Ty czytasz z uwagą nasze posty
To ciąża tak na ciebie wpływa hihihi
Wypraszam sobie;-) - ja tez uwaznie czytam i wiedzialam, ze o tym myslisz, ale nie wiedzialam, ze planujesz to juz w tym cyklu. Bo o tym chyba nie pisalas...

Normalne badanie krwi najpierw poszłam na tarczycę idealna potem badania krwii i tez w pożądku ale ja mam liczne dolegliwości i wiedziałam że musi być jakaś przyczyna i poszłam na badanie pasożytów a u mnie jest dużo kleszczy w regionie Czewy więc pomyslałam że sprawdzę no i proszę są wyniki!!!

A jakie mialas dolegliwosci?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

szłaś ze skierowaniem czy płaciłaś
mojego posta pominęłaś
a miałaś kiedyś kleszcza??? i tę plamę czy nie pamiętasz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry