• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no wczoraj akurat o Tobie pomyśłałam że długo Ciebie już nie było na bb
bez skierowania szłaś
ale bolerioza o kurcze a pamietasz może że miałaś kiedyś kleszcza?? i nie gorączkowałaś nawet nic po ukąszeniu??? a plamka na skórze???

Dziewczynki u mnie wystarczy wyjść na podwórko żeby mieć 3 wędrujące po ciele!!! Ostatniego kleszcze pamiętam jak miałam jakieś 13 lat bo potem bardzo się pilnowałam i łapałam je jak po mnie wędrowały!!!

reklama
Dziewczynki u mnie wystarczy wyjść na podwórko żeby mieć 3 wędrujące po ciele!!! Ostatniego kleszcze pamiętam jak miałam jakieś 13 lat bo potem bardzo się pilnowałam i łapałam je jak po mnie wędrowały!!!
czyli pewnie czeka Ciebie leczenie antybiotykiem i potem do dzieła
ale szczęście że nie wydałaś tej kasy na inseminacje bo i tak borelioza ciążę traktuje jak przeciwciało

Wypraszam sobie;-) - ja tez uwaznie czytam i wiedzialam, ze o tym myslisz, ale nie wiedzialam, ze planujesz to juz w tym cyklu. Bo o tym chyba nie pisalas...
kochan o Tobie tutaj nie myślałam tylko batoniku
także nie gniewaj sie na mnie
wyszło z zabiegiem jak wyszło życie przecież wiesz jak to jest :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jakie mialas dolegliwosci?

szłaś ze skierowaniem czy płaciłaś
mojego posta pominęłaś
a miałaś kiedyś kleszcza??? i tę plamę czy nie pamiętasz???

Płaciłam przepraszam Was ale mam dzisiaj duzy ruch w hotelu więc sie odrywam czasami

Dolegliwości głównie od liceum potworna łamliwość włosów poprostu sieje je tam gdzie umyję głowę tak że mam całą łazienkę w kłakach a jak się kompię w wannie to bardzo nieprzyjemne bo po prostu pływam z włosami zawsze myślałam że to przez anemię bo mi się czasem zdażała

Płaciłam przepraszam Was ale mam dzisiaj duzy ruch w hotelu więc sie odrywam czasami

Dolegliwości głównie od liceum potworna łamliwość włosów poprostu sieje je tam gdzie umyję głowę tak że mam całą łazienkę w kłakach a jak się kompię w wannie to bardzo nieprzyjemne bo po prostu pływam z włosami zawsze myślałam że to przez anemię bo mi się czasem zdażała
to pewnie bezgorączkowo przechodziłaś??
cieszę się że już wiesz co i jak przynajmniej wiadomo jak to "ugryźć"

pocenie od jakis 4 lat bardzo mi się nasiliły obiawy jak śpię to potrafię mieć mokre łużko, światłowstręt i częste rozmycia obrazu, ale ja choruję na oczy więc myślałam że to w skutek tej mojej choroby.

kiedyś miałam doskonała pamięć a od jakiś 4 lat zapominam się zawieszam i tym podobne do mojego słownika wkroczyło " no nie pamietam co chciałm powiedzieć"

tylko ja duzo obiawów zganiałam na stres przez teściowa i przeprowadzkę zreszta wam kiedyś pisałam że chyba mam depresje po przeprowadzce

O co chodzi???? Co z Batonikiem???

Jasne, ze sie nie gniewam:tak:
Wiem, wiem... Ale moze zabieg nie bedzie juz potrzebny... Zycze Ci tego!

pocenie od jakis 4 lat bardzo mi się nasiliły obiawy jak śpię to potrafię mieć mokre łużko, światłowstręt i częste rozmycia obrazu, ale ja choruję na oczy więc myślałam że to w skutek tej mojej choroby.

kiedyś miałam doskonała pamięć a od jakiś 4 lat zapominam się zawieszam i tym podobne do mojego słownika wkroczyło " no nie pamietam co chciałm powiedzieć"

tylko ja duzo obiawów zganiałam na stres przez teściowa i przeprowadzkę zreszta wam kiedyś pisałam że chyba mam depresje po przeprowadzce
No niezle:no: Niby czlowiek zdrowy, a nagle okazuje sie takie cos.
Ale tak jak napisala Lopop - najwazniejsze, ze wiesz co jest grane i bedziesz mogla to leczyc. A potem zloty strzal!:-)

A tak na marginesie:
http://www.joemonster.org/filmy/25561/Utwor_Alane_po_polsku

kurcze ja też mam ostatnio problem z pamięcią ale myśłałam że to wina prl?
O co chodzi???? Co z Batonikiem???
nic kochana przekomarzamy się dzisiaj
nasz wątek powoli obumiera więc trzeba pisać i pisać aby tchnąć życie w niego

nio ja też sie cieszę, że wreszcie wiem co mi jest i może jak się wyleczę to będzie wreszcie dzidziul!!!
A wracajac do Twojego pytania o forum - burzliwe tu bywalo;-) Jesli chodzi o nowe fasolki to chyba zadna nowa sie nie objawila (jesli chodzi czywiscie o "stara" ekipe, bo "nowych, chwilowych" przybyszy nie jestem w stanie spamietac;-))

reklama
zobaczcie człowiek ma problemy z zajściem w ciążę a lekarze co od razu Clo i jazda a badań zero i to jeszcze żebym do kiepskich jeżdziła a tu nie, sami z renoma!!! Jakbym sie sama za to nie zabrała to by mnie tak męczyli i deprecha od @ do 2 by się powiększała!!!

pisałam Wam, że mój M jest strażakiem I walczy dziś na walach- trochę sie denerwuję i martwię!!!

kurcze ja też mam ostatnio problem z pamięcią ale myśłałam że to wina prl?

nic kochana przekomarzamy się dzisiaj
nasz wątek powoli obumiera więc trzeba pisać i pisać aby tchnąć życie w niego

Nio bo czas urlopów!!! Moja sister wyczytała w necie że możliwe że również komary i pawenty przenoszą boreliozę więc moze powinnaś sprawdzić kochana!!!

A wracajac do Twojego pytania o forum - burzliwe tu bywalo;-) Jesli chodzi o nowe fasolki to chyba zadna nowa sie nie objawila (jesli chodzi czywiscie o "stara" ekipe, bo "nowych, chwilowych" przybyszy nie jestem w stanie spamietac;-))

A co u was jakieś postępy w diagnozie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry