• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja tobie tez zycze wszystkiego najlepszego bo pozniej moge zapomniec :-D no 8 ladnie ale ja mloda jestem dlatego dopiero 4 latka tyle ile ma corcia :-)
kochana ale mnie podsumowałaś hihihi:-D:-D:-D
ja też jestem młoda jak wychodziłam za mąż miałam 21 lat także do starości jeszcze trochę daleko
pozdrawiam i zmykam
żabciu do jutra:happy2:

no to na nowym lozu fasolki sie posypia taki ogien bedzie szedl :-D;-)
Tez na to licze:tak::-D
A nasza rocznica przypada akurat w TE dni...

Hehe:-):

Palec serdeczny równy długością palcowi wskazującemu to cecha często obecna u mężczyzn o niskiej liczbie plemników. U płodnych, palec "pod obrączkę" bywa zwykle dłuższy od wskazującego - zauważa "The Daily Telegraph".

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez na to licze:tak::-D
A nasza rocznica przypada akurat w TE dni...
no to zycze zlotego strzalu na rocznice ;-)
Hehe:-):

Palec serdeczny równy długością palcowi wskazującemu to cecha często obecna u mężczyzn o niskiej liczbie plemników. U płodnych, palec "pod obrączkę" bywa zwykle dłuższy od wskazującego - zauważa "The Daily Telegraph".
hahahah musze zobaczyc u mojego hahahahah

reklama
wiam sie ponownie :)
czy ktos tu jeszce jest ???

Cześć Dziewczynki!!! Wiem, że dawno mnie nie było ale może się nie pogniewałyście!!! Mam wieści!!! Odnalazłam przyczynę moich poronień. mam Boreliozę!!! Szok!!!

Jeszcze nie wiem jak to się leczy i czy w ogóle bo mam juz stadium zaawansowane!!!

Jejć, ale przynajmniej wiem co mi jest Nareszcie. Normalnie kamień z serca!!!
Oczywiście zaczełam sama grzebać w moim organiżmie i wyruszyłam na badania, no a lekarze kierowali mnie na inseminacje zamiast szukać przyczyny!!!

Witaj Robin
OMG !!! ale sie porobiło
Kochana bedzie dobrze :)
Buziaki trzymaj sie

no to spadam , co tak sama bede siedzieć

dobranoc !

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry