pallissa
Fanka BB :)
no to spadam , co tak sama bede siedzieć
dobranoc !
ej ja jestem nadrabiam was troszeczke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to spadam , co tak sama bede siedzieć
dobranoc !
dobre hahahaDzieki:-)
Ja juz sprawdzilam u M i brata i przy kazdej rece maja inaczejWiec pewnie w jednym jajku wiecej plemniczkow a w drugim mniej
;-)
Cze dziewczeta!
A mierzylas sobie tempke tez na poczatku cyklu? Bo jesli startujesz np z poziomu 36,0 to ta Twoja obecna tempka jest raczej w porzadku
A jesli chodzi o lek to musisz przeczekac - ja co prawda biore bromergon, ale na poczatku tez sie kiepsko czulam po nim (zawroty glowy, sennosc, zatkany nos) ale z czasem jak sie organizm przyzwyczail wszystko przeszloMoze u Ciebie bedzie podobnie...
:-)Witam dziewuszki ;-) gdzie Wy się wszystkie podziewałyście... tymczasem ja znikam na basen niestety
R mnie ciągnie a Was tu tyle
![]()
tak trzymać ;-)bardzo broi dzisiaj niechcący przytrzasnęłam go drzwiami balkonowymi ;/
no i codziennie pobudka o 3:30 :-)

Cześć Dziewczynki!!! Wiem, że dawno mnie nie było ale może się nie pogniewałyście!!! Mam wieści!!! Odnalazłam przyczynę moich poronień. mam Boreliozę!!! Szok!!!Jeszcze nie wiem jak to się leczy i czy w ogóle bo mam juz stadium zaawansowane!!!
kto by się spodziewał...
no to teraz do lekarza leczyć się 
Na "szczęscie" drugie ale ona ma dopiero 27 lat.
Ale gdyby jeszcze trochę poczekali z cesarką to by jej nie uratowali a taka zadowolona szła na tą porodówkę na prawdę trafiła na najgorszego gina w szpitalu ale całe szczęcie że im sie nic nie stało i dzis już są w domku.
to teraz co? hormony jakieś będzie musiała brać?
oj nie powinno tak być 
pisałam Wam, że mój M jest strażakiem I walczy dziś na walach- trochę sie denerwuję i martwię!!!
wróci cały i zdrowy, a ludźką pomoże 
Zaczęłam mierzyć tempke w tamtym cyklu i zazwyczaj miałam 36,5 36,6 a i chyba nawet miałam owulke bo tempka skoczyła nawet do 36,9, ale dzięki mojemu słomianemu zapałowi w tym cyklu zmierzyłam tylko raz-wczoraj, mam nadzieję, że będzie tak jak ty mówisz i że jeszcze nie wszystko stracone bo muszę wam powiedzieć, że dziś nie wytrzymalam i z rana poleciałam głupia znowu do apteki po tescior (wiem, że jestem głupia bo okres niby ma przyjść do mnie w niedziele, a do niedzieli jest jeszcze trochę czasu) i coś tam na tym teście widać, jest blada krecha ledwo ją widać ale jest. Kurcze za bardzo się chyba nakręcam bo gdzieś tam czytałam, że Test robiony przed terminem @ jest nieważny, ale trudno najwyżej w niedziele będę gorzko płakać. A mój M w pracy i telefon mu się rozładował i nawet nie mam jak mu powiedzieć.
ale coś czuję, że będzie nowa mamusia na forum ;-)Ruch jak w ulu![]()
![]()
Witajcie :-)
Witam się i ja![]()
Ale się porobiło...Szok!
taka piekna pogoda , ja w pracy takze tu siedze