• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A leci pomalutku do przodu...od wizyty do wizyty :-D

No 5 miesięcy...kurcze a pamiętam jak chciałam żeby 7 się pojawiła na początku...a tu proszę. Zleci...maj to nawet nie wiem kiedy zleciał.

A dzisiaj się lenię na maksa...normalnie nic nie robię poza buszowaniem po internecie (allegro, BB) ;-)

A co u Ciebie ?

reklama

No 5 miesięcy...kurcze a pamiętam jak chciałam żeby 7 się pojawiła na początku...a tu proszę. Zleci...maj to nawet nie wiem kiedy zleciał.

A dzisiaj się lenię na maksa...normalnie nic nie robię poza buszowaniem po internecie (allegro, BB) ;-)

A co u Ciebie ?

A dziękuję dobrze również powolutku choc to w przenosni bo tu zaraz połowa czerwca :szok:
teraz czekam na @ i nie moge sie doczekać, od soboty beben pobolewa i nic poza tym :szok: niech sie nie czai tylko sie zjawia bo mi wszystko znowu pokiełbasi :wściekła/y:

A co u Ciebie ?

No tak czas szybko leci pamietam jak w styczniu zdjelam spirale i zastanawialam sie ile bedziemy sie starac a tu masz jeszcze w styczniu tescik wyszedl pozytywny hehe
jutro ide na usg i wkoncu sie dowiem kto mnie tam podkopuje od miesiaca haha juz niemoge sie doczekaccccccc
w poniedzialek zaczynam 20 tydzien masakraaaaaaaaaaaa

witam się.......... ale cichutko:szok:
Mysza już prawie półmetek:rofl2:
svensonka już 20 tydzień kobieto kiedy to się tak zleciało:szok: &&&&&7 za córcię

erba niech nie przylezie małpiszon ale by była gratka :-p a jaka ginka zdziwiona hihi

reklama
Zaczęłam mierzyć tempke w tamtym cyklu i zazwyczaj miałam 36,5 36,6 a i chyba nawet miałam owulke bo tempka skoczyła nawet do 36,9, ale dzięki mojemu słomianemu zapałowi w tym cyklu zmierzyłam tylko raz-wczoraj, mam nadzieję, że będzie tak jak ty mówisz i że jeszcze nie wszystko stracone bo muszę wam powiedzieć, że dziś nie wytrzymalam i z rana poleciałam głupia znowu do apteki po tescior (wiem, że jestem głupia bo okres niby ma przyjść do mnie w niedziele, a do niedzieli jest jeszcze trochę czasu) i coś tam na tym teście widać, jest blada krecha ledwo ją widać ale jest. Kurcze za bardzo się chyba nakręcam bo gdzieś tam czytałam, że Test robiony przed terminem @ jest nieważny, ale trudno najwyżej w niedziele będę gorzko płakać. A mój M w pracy i telefon mu się rozładował i nawet nie mam jak mu powiedzieć.
wrzuc fotke ja jestem specem od bladzioch bo mialam ich kilka i nikt inny ich niewidzial oprocz mnie :-D
No tak czas szybko leci pamietam jak w styczniu zdjelam spirale i zastanawialam sie ile bedziemy sie starac a tu masz jeszcze w styczniu tescik wyszedl pozytywny hehe
jutro ide na usg i wkoncu sie dowiem kto mnie tam podkopuje od miesiaca haha juz niemoge sie doczekaccccccc
w poniedzialek zaczynam 20 tydzien masakraaaaaaaaaaaa
trzymam kciuki za corcie jutro koniecznie wejdz i daj znac kto to jest :-)
Mysza przylatuje do polski na 2 tyg 29 czerwca haha z synkiem
oh 29 czerwca czekam na ten dzien jak na zbawienie bo wtedymam wizyte u gina i dostane skierowanie na usg :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry