87zabka
Fanka BB :)
i ja mam tak dlugo czekac :-( osz ty a ja taka niecierpliwa jestem .....Bede dopiero popoludniu bo musze od lekarza jechac do urzedu i wyrobic dowod osobisty bo mi sie skonczyl tydzien temu heheh
tak kolo 3:30 bede napewno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja mam tak dlugo czekac :-( osz ty a ja taka niecierpliwa jestem .....Bede dopiero popoludniu bo musze od lekarza jechac do urzedu i wyrobic dowod osobisty bo mi sie skonczyl tydzien temu heheh
tak kolo 3:30 bede napewno
to podaj numer komorkowy to ci smska wyslei ja mam tak dlugo czekac :-( osz ty a ja taka niecierpliwa jestem .....
svensonka nie przejmuj się tym kalendarzem chińskim na każdym forum inaczej piszą, jednym się sprawdził innym nie, zobacz ile tu nas będzie trzymało jutro &&&&&&&&&&&&& za to żeby na usg okazało się, że będziesz miała córeczkę, a my wspólnie mamy duuuuużą siłę:-):-), i odrazu jak wrócisz do domku to dawaj znać bo my tu bedziemy czekać z niecierpliwością na dziewczynkowe wieści.
87zabka na pewno zrobię za dwa dni i mam nadzieje, że pojawi się też druga kreseczka i będzie bardzo wyraźna.
no to jutro czekam na wiadomosc z usg swersonki a po jutrze na twoj testsvensonka nie przejmuj się tym kalendarzem chińskim na każdym forum inaczej piszą, jednym się sprawdził innym nie, zobacz ile tu nas będzie trzymało jutro &&&&&&&&&&&&& za to żeby na usg okazało się, że będziesz miała córeczkę, a my wspólnie mamy duuuuużą siłę:-):-), i odrazu jak wrócisz do domku to dawaj znać bo my tu bedziemy czekać z niecierpliwością na dziewczynkowe wieści.
87zabka na pewno zrobię za dwa dni i mam nadzieje, że pojawi się też druga kreseczka i będzie bardzo wyraźna.

wyslalam ci na privto podaj numer komorkowy to ci smska wysle
oj ale ci zazdroszcze ja czekam z utesknieniem na 1 ruchy i na to usg moje tez a to jeszcze tak dalekoTak sie modle i marze ze szok
marzenie mojego zycia by sie spelnilo
zobaczymy boziu co bedzie to bedzie i znow mnie kopie he he
ale mnie oko swedzi ze plakac bede bleeeeeeee

;-)Witam porannie Babolki :-)
u mnie szaro, ponuro i burza za oknema ja się boję burzy
Wstawać śpioszkiMyszka jesteś
![]()
Witam się i ja
u nas tez szarówka jest i zbiera się na deszcz :-(

nie lubię takiej pogody :-( nic tylko trzeba chałupkę ogarnąć korzystając z brzydkiej pogody 
. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.:-)Witaj Tośka jak tam Twoja alergia już przeszło najgorsze
u mnie beznadzieja leje deszcz jak wściekły i burza na całegonie lubię takiej pogody :-( nic tylko trzeba chałupkę ogarnąć korzystając z brzydkiej pogody
![]()
no wlasnie nie przeszła dalej mnie męczy mega katar ;/
rano jak wychodzilam z psem to było cieplo wiec wybralam sie w sandalkach :-( a teraz mam zamrożone stopy :-(
a jak ty się czujesz ??
a tego jest wszędzie pełno
masakra
najgorsze są spadki ciśnienia
dolegliwości bardzo powoli, ale mijają
jutro mam usg, wstyd się rozebrać bo od zastrzyków mam cały brzuszek w siniakach