• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
svensonka nie przejmuj się tym kalendarzem chińskim na każdym forum inaczej piszą, jednym się sprawdził innym nie, zobacz ile tu nas będzie trzymało jutro &&&&&&&&&&&&& za to żeby na usg okazało się, że będziesz miała córeczkę, a my wspólnie mamy duuuuużą siłę:-):-), i odrazu jak wrócisz do domku to dawaj znać bo my tu bedziemy czekać z niecierpliwością na dziewczynkowe wieści.

87zabka na pewno zrobię za dwa dni i mam nadzieje, że pojawi się też druga kreseczka i będzie bardzo wyraźna.

i ja mam tak dlugo czekac :-( osz ty a ja taka niecierpliwa jestem .....
to podaj numer komorkowy to ci smska wysle

svensonka nie przejmuj się tym kalendarzem chińskim na każdym forum inaczej piszą, jednym się sprawdził innym nie, zobacz ile tu nas będzie trzymało jutro &&&&&&&&&&&&& za to żeby na usg okazało się, że będziesz miała córeczkę, a my wspólnie mamy duuuuużą siłę:-):-), i odrazu jak wrócisz do domku to dawaj znać bo my tu bedziemy czekać z niecierpliwością na dziewczynkowe wieści.

87zabka na pewno zrobię za dwa dni i mam nadzieje, że pojawi się też druga kreseczka i będzie bardzo wyraźna.

Tak sie modle i marze ze szok
marzenie mojego zycia by sie spelnilo
zobaczymy boziu co bedzie to bedzie i znow mnie kopie he he
ale mnie oko swedzi ze plakac bede bleeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:

no to jutro czekam na wiadomosc z usg swersonki a po jutrze na twoj test :tak:

to podaj numer komorkowy to ci smska wysle
wyslalam ci na priv
Tak sie modle i marze ze szok
marzenie mojego zycia by sie spelnilo
zobaczymy boziu co bedzie to bedzie i znow mnie kopie he he
ale mnie oko swedzi ze plakac bede bleeeeeeee
oj ale ci zazdroszcze ja czekam z utesknieniem na 1 ruchy i na to usg moje tez a to jeszcze tak daleko :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja.

Batonik a u mnie piękna pogoda za oknem, słoneczko pięknie świeci, a w domku ukrop, 28 stopni, bo słonko świeci prosto w okna.

87zabka nie wytrzymałam i dziś poleciałam znowu po test, jest znowu kreska ale jeszcze bledsza od tej wczorajszej, wczoraj robiłam pre test a dziś quixx, no ale jest więc może dzidziuś zamieszkał jednak w brzuszku :tak:. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.

:-)Witaj Tośka jak tam Twoja alergia już przeszło najgorsze :confused:

u mnie beznadzieja leje deszcz jak wściekły i burza na całego :sorry2: nie lubię takiej pogody :-( nic tylko trzeba chałupkę ogarnąć korzystając z brzydkiej pogody :tak:

no wlasnie nie przeszła dalej mnie męczy mega katar ;/

rano jak wychodzilam z psem to było cieplo wiec wybralam sie w sandalkach :-( a teraz mam zamrożone stopy :-(

a jak ty się czujesz ??

reklama
no wlasnie nie przeszła dalej mnie męczy mega katar ;/

rano jak wychodzilam z psem to było cieplo wiec wybralam sie w sandalkach :-( a teraz mam zamrożone stopy :-(

a jak ty się czujesz ??

UUU to niedobrze, strasznie długo te alergie trwają, jak idę sobie po osiedlu i widzę kłębuszki białego puchu z topoli to zaraz myślę o Tobie :tak: a tego jest wszędzie pełno :baffled: masakra

a ja czuję się chyba nieźle, tylko ta pogoda deszczowa mnie dobija :sorry2: najgorsze są spadki ciśnienia :baffled: dolegliwości bardzo powoli, ale mijają :tak: jutro mam usg, wstyd się rozebrać bo od zastrzyków mam cały brzuszek w siniakach :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry