87zabka
Fanka BB :)
ja robilam bobo testy moze kup niebieski bobotest bo jest najczulszy i w dniu @ pokaze na 100% co jest grane trzymam kciuki :-)Witam się i ja.
Batonik a u mnie piękna pogoda za oknem, słoneczko pięknie świeci, a w domku ukrop, 28 stopni, bo słonko świeci prosto w okna.
87zabka nie wytrzymałam i dziś poleciałam znowu po test, jest znowu kreska ale jeszcze bledsza od tej wczorajszej, wczoraj robiłam pre test a dziś quixx, no ale jest więc może dzidziuś zamieszkał jednak w brzuszku. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.
hej a brzuszek ci juz rosnie??juz go widac troszeczke?? ja wczoraj na styczniowkach wkleilam moj z poprzedniej ciazy w 8 misiacuUUU to niedobrze, strasznie długo te alergie trwają, jak idę sobie po osiedlu i widzę kłębuszki białego puchu z topoli to zaraz myślę o Tobiea tego jest wszędzie pełno
masakra
a ja czuję się chyba nieźle, tylko ta pogoda deszczowa mnie dobijanajgorsze są spadki ciśnienia
dolegliwości bardzo powoli, ale mijają
jutro mam usg, wstyd się rozebrać bo od zastrzyków mam cały brzuszek w siniakach
![]()

. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.
masakra
najgorsze są spadki ciśnienia
oficjalnie z pełną premedytacją ;-)