• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się i ja.

Batonik a u mnie piękna pogoda za oknem, słoneczko pięknie świeci, a w domku ukrop, 28 stopni, bo słonko świeci prosto w okna.

87zabka nie wytrzymałam i dziś poleciałam znowu po test, jest znowu kreska ale jeszcze bledsza od tej wczorajszej, wczoraj robiłam pre test a dziś quixx, no ale jest więc może dzidziuś zamieszkał jednak w brzuszku :tak:. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.
ja robilam bobo testy moze kup niebieski bobotest bo jest najczulszy i w dniu @ pokaze na 100% co jest grane trzymam kciuki :-)
UUU to niedobrze, strasznie długo te alergie trwają, jak idę sobie po osiedlu i widzę kłębuszki białego puchu z topoli to zaraz myślę o Tobie :tak: a tego jest wszędzie pełno :baffled: masakra

a ja czuję się chyba nieźle, tylko ta pogoda deszczowa mnie dobija :sorry2: najgorsze są spadki ciśnienia :baffled: dolegliwości bardzo powoli, ale mijają :tak: jutro mam usg, wstyd się rozebrać bo od zastrzyków mam cały brzuszek w siniakach :-D
hej a brzuszek ci juz rosnie??juz go widac troszeczke?? ja wczoraj na styczniowkach wkleilam moj z poprzedniej ciazy w 8 misiacu :-D

reklama
ja robilam bobo testy moze kup niebieski bobotest bo jest najczulszy i w dniu @ pokaze na 100% co jest grane trzymam kciuki :-)

hej a brzuszek ci juz rosnie??juz go widac troszeczke?? ja wczoraj na styczniowkach wkleilam moj z poprzedniej ciazy w 8 misiacu :-D

Witaj Żabko ;-)

ja ogólnie miałam troszkę tłuszczyku zbędnego na brzuszku :tak: ale muszę powiedzieć, że teraz nie mogę go wciągnąć i jest taki twardawy ;-) tzn troszkę rośnie, najbardziej widać podbrzusze bo się zaokrągliło :tak: ale ja już mam 4kg na +

Chciałam się przywitać oficjalnie na waszym wątku, gdyż starania rozpoczęte wczoraj :zawstydzona/y: oficjalnie z pełną premedytacją ;-)
tylko boli mnie ciągle gardło, nie wiem, co z tym zrobić. Już gdzieś dwa miesiące tak mam, brałam antybiotyk, ale żeby jakoś rewelacyjnie pomógł, to chyba nie.

Witam sie i serdecznie pozdrawiam.

Witam się i ja.

Batonik a u mnie piękna pogoda za oknem, słoneczko pięknie świeci, a w domku ukrop, 28 stopni, bo słonko świeci prosto w okna.

87zabka nie wytrzymałam i dziś poleciałam znowu po test, jest znowu kreska ale jeszcze bledsza od tej wczorajszej, wczoraj robiłam pre test a dziś quixx, no ale jest więc może dzidziuś zamieszkał jednak w brzuszku :tak:. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.
witam sie czytam twojego posta noi widze ze masz podobnie do mnie poniewaz mi tez tak test wchodzil noi po 13 dniach spoznienia@ dalej tak wychodzil blady noi niestety fasoleczka znikla (*) oczywiscie mi wiec w tym mieiacu musialam odpoczac od staranek od lipca zaczynamy,,,,,,,,trzymam kciuki za ciebie za II krechy!!!!:-):-):-)

No świetne wieści gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dolaczam sie do gratulacji ,mi wszystko jedne abym zaszla!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie Kobietki!

Marta gatuluje córci raz jeszcze!

Batonik jestem :-D wstałam wcześnie ale wybrałam się z W po część do samochodu rano bo mi się w domu siedzieć nie chciało i przeprawa przez Kraków i spowrotem zajęła nam 3 godziny...

erba co tam u Ciebie ?

U nas dzisiaj pięknie...aż za bardzo...biegam po domu w koszulce na ramiączkach i majtkach, bo w innym stroju byłoby nie do wytrzymania.

Pozdrawiam Was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry