• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witaj Żabko ;-)

ja ogólnie miałam troszkę tłuszczyku zbędnego na brzuszku :tak: ale muszę powiedzieć, że teraz nie mogę go wciągnąć i jest taki twardawy ;-) tzn troszkę rośnie, najbardziej widać podbrzusze bo się zaokrągliło :tak: ale ja już mam 4kg na +
no ladnie ja jak narazie chyba nieprzytylam musze jutro wejsc na wage mimo ze moja pokazuje inna wage niz ta u poloznej ale z corcia w 10 tygodniu bylam juz 5,5 kg na + wiec teraz mam nadzieje niebede tak tyla z reszta przy mojej wadze niemoge przytyc wiecej niz 11 kg i mam zamiar sie tego trzymac u nas dzis tak goraco ze szok
No to komunikuje z cafejki internetowej w miescie ze moje marzenie sie speli bede miala coreczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki za eska a widzisz jednak kciuki kobietek z tad cos daja to ja chce kciuki na synka :-) mysza chciala synka i ma ty coreczke i masz to ja chce synka :-) marze o synku od kiedy bylam mala dziewczynka
Jejku dziekuje ja dalej nie moge uwierzyc 3 razy mi pokazywala masakraaaaaaa
no to teraz musisz pokupowac rozowe ciuszki :-D milych zakupow :-)
Witajcie Kobietki!

Marta gatuluje córci raz jeszcze!

Batonik jestem :-D wstałam wcześnie ale wybrałam się z W po część do samochodu rano bo mi się w domu siedzieć nie chciało i przeprawa przez Kraków i spowrotem zajęła nam 3 godziny...

erba co tam u Ciebie ?

U nas dzisiaj pięknie...aż za bardzo...biegam po domu w koszulce na ramiączkach i majtkach, bo w innym stroju byłoby nie do wytrzymania.

Pozdrawiam Was wszystkie
kochana pochwal nam sie swoim brzuszkiem :-) pokaz jakas foteczke :-)

reklama
pallissa tak mi przykro z powodu twojej fasolki, będe za ciebie trzymała bardzo bardzo mocno kciuki żeby teraz jak zaczniesz staranka wszystko było dobrze.

Gdybym nie była taka niecierpliwa to może bym się teraz tak nie bała, ale teraz boje się strasznie robić kolejnego testu bo naczytalam się, że pre test lubi czasami oszukać i pokazuje dwie kreski nawet wtedy gdy ciąży nie ma i teraz już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, z jednej strony chciałabym już się cieszyć a z drugiej boje się że za wcześnie na radość i boje się rozczarowania. W tamtym cyklu było tak, że zobaczyłam cienką bladą kreskę na teście a jak powtórzyłam test kilka dni później to lipa tylko jedna się ostała, dlatego teraz boje się podwójnie, strasznie jestem zła sama na siebie za ta moją niecierpliwość.

Narazie nic nie kupuje bo opkupilam sie we wloszek przyjade do polski to nakupuje hehe

Witajcie Kobietki!

Marta gatuluje córci raz jeszcze!

Batonik jestem :-D wstałam wcześnie ale wybrałam się z W po część do samochodu rano bo mi się w domu siedzieć nie chciało i przeprawa przez Kraków i spowrotem zajęła nam 3 godziny...

erba co tam u Ciebie ?

U nas dzisiaj pięknie...aż za bardzo...biegam po domu w koszulce na ramiączkach i majtkach, bo w innym stroju byłoby nie do wytrzymania.

Pozdrawiam Was wszystkie

Dziekuje laseczki za wszystko teraz tylko do listopada czekam hahahah

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się upalnie:)

W końcu śliczna pogoda mam nadzieję że już tak zostanie:)
Svensonka Gratulacje córeczki:)
Majusia
trzymam kciuki Za teściora&&&&&&&&&&&&& i piękne dwie kreseczki:)
Erba robisz testa?

A ja się właśnie dowiedziałam że moja siostra jest w ciąży:) kurczę cieszę sie z całego serca ale pojawia się taki cień zazdrości ....

Czy dawałyście swoim M witaminki salfazin i czy coś pomogły?pozdrawiam :)i lecę na podwórko do wieczorka:)

Witam się
svensonka super gratuluję córci ( a nie mówiłam, że będzie dziewuszka)no to trzymaj za mnie abym i ja miała córcię kiedyś, Mysza ma syncia, żabka na 99% też, Ty córcię i trzymajcie za mnie &&&&&& za ciążę z córcią (oby w najbliższym czasie)

erba a u Ciebie synuś oczywiście:)
ale duże te nowe buźki , niby mi się podobały ale teraz już mniej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

zmykam bo idzie burza a nie lubie mieć włączonych laptopa jak błyska i grzmi

Ostatnia edycja:
pallissa tak mi przykro z powodu twojej fasolki, będe za ciebie trzymała bardzo bardzo mocno kciuki żeby teraz jak zaczniesz staranka wszystko było dobrze.

Gdybym nie była taka niecierpliwa to może bym się teraz tak nie bała, ale teraz boje się strasznie robić kolejnego testu bo naczytalam się, że pre test lubi czasami oszukać i pokazuje dwie kreski nawet wtedy gdy ciąży nie ma i teraz już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, z jednej strony chciałabym już się cieszyć a z drugiej boje się że za wcześnie na radość i boje się rozczarowania. W tamtym cyklu było tak, że zobaczyłam cienką bladą kreskę na teście a jak powtórzyłam test kilka dni później to lipa tylko jedna się ostała, dlatego teraz boje się podwójnie, strasznie jestem zła sama na siebie za ta moją niecierpliwość.
to kup niebieskiego bobotesta sa najczulsze i w dniu @ pokaza na 100 % co jest
Narazie nic nie kupuje bo opkupilam sie we wloszek przyjade do polski to nakupuje hehe
no ja czekam az sie dowiem co jest i wtedy tez jeszcze pare ciuszkow kupie bo zima niebede latac i kupowac
Witam się
svensonka super gratuluję córci ( a nie mówiłam, że będzie dziewuszka)no to trzymaj za mnie abym i ja miała córcię kiedyś, Mysza ma syncia, żabka na 99% też, Ty córcię i trzymajcie za mnie &&&&&& za ciążę z córcią (oby w najbliższym czasie)

erba a u Ciebie synuś oczywiście:)
ale duże te nowe buźki , niby mi się podobały ale teraz już mniej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

zmykam bo idzie burza a nie lubie mieć włączonych laptopa jak błyska i grzmi

dzieki :-) fajne te buzki skad je wzielas???

cliknij u mnie na clik here i zainstaluj
tylko one wgrywają sie a explorera i żeby mieć na mozilli to trzeba postępować jak polecają i wyłaczyć i znowu włączyć i jest
ja ściągnęłam i tam na pasku narzędzi jest mozilla klinkiesz i będzie

a wzięłam od staraczek 2011

głowa zaczęła mnie boleć zmykam papatki

Ostatnia edycja:
Heloł!
Witam się i ja.

87zabka nie wytrzymałam i dziś poleciałam znowu po test, jest znowu kreska ale jeszcze bledsza od tej wczorajszej, wczoraj robiłam pre test a dziś quixx, no ale jest więc może dzidziuś zamieszkał jednak w brzuszku :tak:. Nie ma co następny test zrobię w poniedziałak jak nie dostane @, albo pójdę na betke.
Trzymam kciuki, zby nastepne krechy byly coraz wyrazniejsze:tak:

Witaj Żabko ;-)

ja ogólnie miałam troszkę tłuszczyku zbędnego na brzuszku :tak: ale muszę powiedzieć, że teraz nie mogę go wciągnąć i jest taki twardawy ;-) tzn troszkę rośnie, najbardziej widać podbrzusze bo się zaokrągliło :tak: ale ja już mam 4kg na +
Oj to ladnie "idziesz do przodu";-)4kg na 2 miesiace to razem... 18:tak:

No to komunikuje z cafejki internetowej w miescie ze moje marzenie sie speli bede miala coreczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie, ze spelnilo sie Twoje marzenie:tak:
Chciałam się przywitać oficjalnie na waszym wątku, gdyż starania rozpoczęte wczoraj :zawstydzona/y: oficjalnie z pełną premedytacją ;-)
tylko boli mnie ciągle gardło, nie wiem, co z tym zrobić. Już gdzieś dwa miesiące tak mam, brałam antybiotyk, ale żeby jakoś rewelacyjnie pomógł, to chyba nie.

Witam sie i serdecznie pozdrawiam.
Witamy:-)

cliknij u mnie na clik here i zainstaluj
tylko one wgrywają sie a explorera i żeby mieć na mozilli to trzeba postępować jak polecają i wyłaczyć i znowu włączyć i jest
ja ściągnęłam i tam na pasku narzędzi jest mozilla klinkiesz i będzie

a wzięłam od staraczek 2011

głowa zaczęła mnie boleć zmykam papatki

Zdradzasz nas?:dry:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry