87zabka
Fanka BB :)
no ladnie ja jak narazie chyba nieprzytylam musze jutro wejsc na wage mimo ze moja pokazuje inna wage niz ta u poloznej ale z corcia w 10 tygodniu bylam juz 5,5 kg na + wiec teraz mam nadzieje niebede tak tyla z reszta przy mojej wadze niemoge przytyc wiecej niz 11 kg i mam zamiar sie tego trzymac u nas dzis tak goraco ze szokWitaj Żabko ;-)
ja ogólnie miałam troszkę tłuszczyku zbędnego na brzuszkuale muszę powiedzieć, że teraz nie mogę go wciągnąć i jest taki twardawy ;-) tzn troszkę rośnie, najbardziej widać podbrzusze bo się zaokrągliło
ale ja już mam 4kg na +
dzieki za eska a widzisz jednak kciuki kobietek z tad cos daja to ja chce kciuki na synka :-) mysza chciala synka i ma ty coreczke i masz to ja chce synka :-) marze o synku od kiedy bylam mala dziewczynkaNo to komunikuje z cafejki internetowej w miescie ze moje marzenie sie speli bede miala coreczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to teraz musisz pokupowac rozowe ciuszkiJejku dziekuje ja dalej nie moge uwierzyc 3 razy mi pokazywala masakraaaaaaa
milych zakupow :-)kochana pochwal nam sie swoim brzuszkiem :-) pokaz jakas foteczke :-)Witajcie Kobietki!
Marta gatuluje córci raz jeszcze!
Batonik jestemwstałam wcześnie ale wybrałam się z W po część do samochodu rano bo mi się w domu siedzieć nie chciało i przeprawa przez Kraków i spowrotem zajęła nam 3 godziny...
erba co tam u Ciebie ?
U nas dzisiaj pięknie...aż za bardzo...biegam po domu w koszulce na ramiączkach i majtkach, bo w innym stroju byłoby nie do wytrzymania.
Pozdrawiam Was wszystkie
ale muszę powiedzieć, że teraz nie mogę go wciągnąć i jest taki twardawy ;-) tzn troszkę rośnie, najbardziej widać podbrzusze bo się zaokrągliło 
oficjalnie z pełną premedytacją ;-)
;-)