Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z nfz to bedzie pierwsze a tak wogole to 2 bo na pierwszym bylam prywatnie zeby sprawdzic czy wsio okzabka to będzie pierwsze czy już drugie usg-pytam bo się już pogubiłam
no ja na prywatne usg jechalam 25 km i placilam 80 zl masakra liczylam na 50 zl ale i tak niezaluje bo od tego usg jestem spokojniejsza bo tak to bym zeswirowala zanim bym w lipcu miala 1 usgto dobrze że oki a ile kosztuje prywatnie usg u Ciebie?
i przez najbliższe dziewięc miesiecy cie nie odwiedzi.wrzuc fotke ja jestem specem od bladzioch bo mialam ich kilka i nikt inny ich niewidzial oprocz mnie
trzymam kciuki za corcie jutro koniecznie wejdz i daj znac kto to jest :-)
oh 29 czerwca czekam na ten dzien jak na zbawienie bo wtedymam wizyte u gina i dostane skierowanie na usg :-)
erba nie czekaj tak na tą @ może już jej się znudziło przychodzenie do ciebiei przez najbliższe dziewięc miesiecy cie nie odwiedzi.
svensonka też trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&& żeby była córeczka.
87zabka zrobiłam chyba z dziesięć fotek testu ale każde zdjęcie z bliska niewyraźne i rozmyte, a z daleka w cale nie było by widać, beznadziejny ten mój aparat w telefonie, spróbóje jeszcze jutro coś pokombinować może się uda.
to za 2 dni zrob znowu tescior to napewno bedzie wyrazniejszy :-)erba nie czekaj tak na tą @ może już jej się znudziło przychodzenie do ciebiei przez najbliższe dziewięc miesiecy cie nie odwiedzi.
svensonka też trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&& żeby była córeczka.
87zabka zrobiłam chyba z dziesięć fotek testu ale każde zdjęcie z bliska niewyraźne i rozmyte, a z daleka w cale nie było by widać, beznadziejny ten mój aparat w telefonie, spróbóje jeszcze jutro coś pokombinować może się uda.
oj to ja od 9:15 bede okupowac forum i czekac na twoja wiadomosc kto sie zadomowil :-)Senkiu zobaczymy o 9 rano ale mam przeczucie ze chlopczykkkkkkkkkkkkkkk
niezanudzisz :-) ja jeszcze jestemczesc dziewczyny pozdrawiam was serdecznie ja nie mam co pisac w tym tygodniu poniewaz nie mam zadnych obiawow lipcu troche was zanudze oczywiscie jak jeszcze bedziecie![]()
oj to ja od 9:15 bede okupowac forum i czekac na twoja wiadomosc kto sie zadomowil :-)