• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no chyba sprawdzę
i byłaś na czczo a ile kosztowało??
jak sie nazywa to badanie na pasożyty???

Na boreliozę to badanie z krwii kosztowało 100 zł a na pasożyty to standard z kału na lambrie gliste i takie tam

napewno bedzie to teraz lepiej sie zabezpieczajcie dopuki sie niewyleczysz tak na wszelki wypadek a potem impra na calego :-)

cześć Żabko! Nio apetycznie to zabrzmiało mmmm>>>
juz sie nie mogę doczekać!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIc nowego. Po koniec marca gin stwierdzil, ze owulka oki i mamy dzialac przez 3 miechy. Jak sie nie uda mam sie zglosic... No to musze sie wybrac...

Przykro mi Maćku, może się uda na wakacjach złapać Boćka!!!

no ja sie niemoge doczekac po tych apetycznych dzialaniach twojej fotki z 2 kreseczkami :-D

Będę Wam pisać najpierw co z leczeniem tej paskudnej bakterii, a potem mam nadzieję, że szybciutko z fasolinkami bo udeżam w bliźniaki hi hi

Niestety muszę juz uciekać bo mamy dziś ul cały hotel zarezerwowany i zjeżdzaja się ludziska!!!

pozdrawiam Cieplutko Nasze Ciężaróweczki i Staraczki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przykro mi Maćku, może się uda na wakacjach złapać Boćka!!!
Ja juz nie wierze w bociany, bo tyle sie ich naogladalam i nic!:no:

A tak apropo - wczoraj bylam na dzialeczce i do sasiada przylecial bociek. Kilka metrow od niego chodzil sasiad i dwa owczarki a on nic! Spacerowal sobie po trawce jakby nigdy nic:-D Jakby byl u siebie!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry