reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To najważniejsze , ale powiem szczerze ze pierwszy raz sie spotkałam z taka ilością , no ale tak jak napisałam wcześniej co lekarz to inna szkoła
No ja tez.
Ale doszukalam sie w necie, ze orpocz tego, ze powoduje pekniecie pecherzyka, wzmacnia rowniez druga faze. Moze dlatego dostalam az 3 porcje, ale za to nie zapisal mi lutki...

reklama
... a kawkę to bardzo proszę :tak: Erbuś taka lightowa latte to możesz wypić ;-)
bez

Maćku ... teraz nie pozostaje nic innego jak bobosexy :tak: i tego Ci zazdroszczę :zawstydzona/y:

... a kawkę to bardzo proszę :tak: Erbuś taka lightowa latte to możesz wypić ;-)
Zobacz załącznik 281453

Maćku ... teraz nie pozostaje nic innego jak bobosexy :tak: i tego Ci zazdroszczę :zawstydzona/y:

Kochanie ja marze o kawce tylko mnie od niej odrzuca z reszta lepiej powiedzieć od czego mnie nie odrzuca :)
No właśnie Maćku działaj działaj czesto i gesto , działa;-)
hmm czyli wydaje sie ze nie sa takie zle bo chyba by cie nie faszerowar clo ani orvi

tylko prawda jest taka, ze niektorzy lekarze wala lekami w ciemno. I ten widocznie do nich nalezy...

No nic - za jakies dwa tyg dowiemy sie, czy jego metody sa skuteczne;-)

ja myslę ze bedzie dobrze :) mocno tzrymam &&&&&&&&&&&
dziewczyny ja uciekam ide sobie zrobić jakas herbe zjem skibasia i lulu no i podejrze nowych TzG :)
Dobrej nocy !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry