reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mój wykres zupełnie o niczym niestety nie świadczy - ja zawsze mam śliczne wykresy - po prostu książkowo - ciążowe!
No, no , Twój też jest przecudny!!!
Widzę, ze fazy lutealne też masz 13 dniowe, więc za 2-3 dni wsio bedzie jasne. Trzymam &&&&, ale na razie ciiiiiiiii ;-)

;-)

No widze ze chociaz jedna sie nie torturuje rano kawa tylko pyszna herbatka ahahha
ja kawe raz dziennie pije bo dzidzius pozniej gimnastyke mi urzadza a extra 10kg nie jest latwo opanowac hahahaha

w pracy piję kawusie z rana, a w weekend popołudniu lub wieczorem :tak: ostatnio to po drugiej kawie mi niedobrze jest (organizm nie toleruje) więc czczę tę 1 dziennie ;-)

reklama
witam się w sobotni wieczór
wpadlam poczytac co tam u was ciekawego , sorki ze mnie nie ma, ale spie na siedzaco

Zabko gratuluję synusia !!!!! pięknie
No widzę ze Lopciu to ma dar ulallaaa
Maćku Agniesiar Mocno zacisnięte &&&&&&&&&&&&& i wiem dziewczyny o czym mowicie dlatego z całego serducha życze Wam jak najszybciej dzidziusia :) ale sie zrymowało Za wszystkie Was dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sevensonka nie przesadzaj piekny brzusio
Batoniku u mnie ok mydli nas straszne i spimy na maxa :) ale dajemy rade

Pozdrawiam Was serdecznie

Witam ponownie!
Bylam juz dzisiaj w pracy i teraz czekam na polozna i zastrzyk:baffled:
Dokladnie tak jak mowisz. Ja rowniez postaram sie nie wkrecac;-)

No - niezla pileczka;-) Masz co nosic...:tak:
uuu.. to te na pekniecie pechola tak??? niezazdroszcze ale to tylko chwila i po bolu
Witajcie!

Wpadam na chwilkę z popołudniową kawką :-)

żabko gratuluję synusia :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!
dziekoje :-* ale tobie ten sowaczek zasowa juz za 9 tygodni bedziesz tulila szymonka :-)a wozeczek na sowqaczku popedzil do przodu :-)
Moja corcia bedzie chyba gigantem za 2 miesiace zdazy 2 razy urosnac az sie boje pomyslec co na to moj kregoslup
no przy twojej figorze to rzeczywiscieobciazenie ale juz coraz blizej finiszu :-)
To jest lekko powiedziane pileczka matko tak mi ciezko ze jak slonica czy pingwin chodze haha w meza kurtki sportowe sie ubieram bo moje juz nie pasuja ahha jeszcze tylko 58 dni a z moim skakaniem po scianach to napewno wczesniej haha
no zycze ci szybszego rozpakowania nawet przezcc jesli wolisz byle nie przed 36 tygodniem ;-)
witam się w sobotni wieczór
wpadlam poczytac co tam u was ciekawego , sorki ze mnie nie ma, ale spie na siedzaco

Zabko gratuluję synusia !!!!! pięknie
No widzę ze Lopciu to ma dar ulallaaa
Maćku Agniesiar Mocno zacisnięte &&&&&&&&&&&&& i wiem dziewczyny o czym mowicie dlatego z całego serducha życze Wam jak najszybciej dzidziusia :) ale sie zrymowało Za wszystkie Was dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sevensonka nie przesadzaj piekny brzusio
Batoniku u mnie ok mydli nas straszne i spimy na maxa :) ale dajemy rade

Pozdrawiam Was serdecznie
hejka spij kochana organizm widocznie tego potrzeboje :-)

witam kobietki w niedziele wpadlam zobaczyc co tu u was u mnie dzis dziwna pogoda i glowa peka od samego rana ale na szczescie o 16 tesciowa zaprosila mala do cyrku bo przyjechal to bede mogla sie zdrzemnac i moze glowa przestanie bolec bo boli okropnie a niemam apapu w domu a sklepy zamkniete i spac sie chce przez ta pogode

zyce wam milego dnia i wskocze tu jeszcze wieczorem

To ja tez sie melduje:-)
Czekam na ostatni zastrzyk:-( Juz mnie boli;-)

pewnie już po zastrzyku :tak: więc mam nadzieję, że poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie :sorry2:

witam kobietki w niedziele wpadlam zobaczyc co tu u was u mnie dzis dziwna pogoda i glowa peka od samego rana ale na szczescie o 16 tesciowa zaprosila mala do cyrku bo przyjechal to bede mogla sie zdrzemnac i moze glowa przestanie bolec bo boli okropnie a niemam apapu w domu a sklepy zamkniete i spac sie chce przez ta pogode
zyce wam milego dnia i wskocze tu jeszcze wieczorem

śpijcie oboje słodko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry