Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi na maćku a tak na poważnie to teraz nie czuję u kogo się pojawią 2 kreski;-)Witam popołudniowo :-)
... no Lopop Ty to ostatnio wszystko przepowiadasz ;-) mi płeć, Żabce, Scully II kreseczki to teraz na kogo kolej ....![]()
hihi na maćku a tak na poważnie to teraz nie czuję u kogo się pojawią 2 kreski
macku wczoraj bolał brzuch a dzisiaj tak tylko czasem lekko zaćmi-jedna wielka niewiadoma ale raczej małpowo ten tydzień sie u mnie zapowiada

ja sie też czasem boję siebiewięc zobaczymy czy teraz będą sypały się tylko @ czy II też bo jeśli będziesz miała rację to chyba zacznę się Ciebie bać![]()

ja sie też czasem boję siebie
p.s.takie przeczucia to mam za mamą
czasem dobrze takie mieć a czasem źle
np. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało
albo ostatnio śnił się jej mój brat 3 dni pod rząd, a on na stałe mieszka w Londynie i jak zadzwonił za tydzień to mówił że był bardzo chory przez kilka dni

mi na szczęscie tak sie nie śni ale za często zdarza mi się odczuwac że jakaś sytuacja już była a to po prostu wytwór wyobraźni podsuwa obrazy i czasem tak jestmoja mama za to ma czasem sny takie przepowiadającenp. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało
albo ostatnio śnił się jej mój brat 3 dni pod rząd, a on na stałe mieszka w Londynie i jak zadzwonił za tydzień to mówił że był bardzo chory przez kilka dni
![]()
CZAROWNICE !!!!!!![]()
... racja trzeba mocno wierzyć i modlić się a na pewno zostaniemy wysłuchani![]()
... teraz Scully już tak będzie ... czas leci od wizyty do wizyty ... odliczanie i nerwy czy wsio OKale to tylko my sobie tak wkręcamy bo w 99,9% zawsze jest wszystko OK ;-) teraz musisz mocno uwierzyć w swoją fasolkę ... tak zawsze mówiła Myszka, że trzeba wierzyć w nasze dzieciątka
Będzie dobrze nie martw sie na zapas :-)
mocno wierzę, że wszystko OK i tak musi być
Ale przynajmniej od razu wiecej zobaczysz. Moze juz serducho bedzie bilo![]()
jestem taka happy 
strasznie sie zamkniety w sobie zrobil ciagle chce przytulac mnie calowac takl jakby byl nie pewny. Nowa szkola nowi koledzy nikogo nie zna smutny chodzi.Mowi ze nikt sie nie chce z nim bawic bo nikt go nie zna smutno mi ale musi sobie sam dac rade jest przeciez facetem...

macku wczoraj bolał brzuch a dzisiaj tak tylko czasem lekko zaćmi-jedna wielka niewiadoma ale raczej małpowo ten tydzień sie u mnie zapowiada
to kiedy ta @ ma się nie pojawić?? ;-)

A coś czuję, żę już niedługo... 
scully prezencik przepięknywielkie dzięki i duży buziakmocno wierzę, że wszystko OK i tak musi być
ja wciąż nie mogę uwierzyć, że się udałojestem taka happy
niedługo się wkręci i będzie szalał z chłopakami
trzymam kciukaskito kiedy ta @ ma się nie pojawić?? ;-)
W poniedziałek rano jak zrobiłam testa to szalałam ze szczęścia (mąż był w pracy na nocce). Po pracy kupiłam pajacyka i jak wróciłam to mężowi niespodziankę zrobiłam (na obrazku). Patrzył jak głupi na ten test chyba z minutę zanim dotarło do niego i go odetkało. Ja się aż popłakałam![]()
A dziś mamie taką samą niespodziankę zrobiłam to się mnie pyta "co to?", ja "niespodzianka", a ona "jej będzie wnók albo wnóczka"...
Skarbki moje fasolkujcie wszystkie i zmienimy nazwę wątkuA coś czuję, żę już niedługo...
![]()
)moja mama za to ma czasem sny takie przepowiadającenp. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało
![]()
CZAROWNICE !!!!!!![]()
tylko jak jej się śni świeczka (w jakiejkolwiek postaci) to potem coś się dzieje komuś z jej rodziny -np. babcia zmarła, wójek miał wypadek samochodowy... i ona od tej pory nie lubi świeczek :-(
polecam mój nowy nabytek: Brise "Magic Nights" -pięknie pachnie 
teraz fajnie niedługo na zakupy poleciszmoja koleżanka z pracy też coś takiego matylko jak jej się śni świeczka (w jakiejkolwiek postaci) to potem coś się dzieje komuś z jej rodziny -np. babcia zmarła, wójek miał wypadek samochodowy... i ona od tej pory nie lubi świeczek :-(
ja uwielbiam zapachowe świeczkipolecam mój nowy nabytek: Brise "Magic Nights" -pięknie pachnie
![]()