reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
;-)Witam popołudniowo :-)

... no Lopop Ty to ostatnio wszystko przepowiadasz ;-) mi płeć, Żabce, Scully II kreseczki to teraz na kogo kolej .... :laugh2:
hihi na maćku a tak na poważnie to teraz nie czuję u kogo się pojawią 2 kreski

macku wczoraj bolał brzuch a dzisiaj tak tylko czasem lekko zaćmi-jedna wielka niewiadoma ale raczej małpowo ten tydzień sie u mnie zapowiada

hihi na maćku a tak na poważnie to teraz nie czuję u kogo się pojawią 2 kreski

macku wczoraj bolał brzuch a dzisiaj tak tylko czasem lekko zaćmi-jedna wielka niewiadoma ale raczej małpowo ten tydzień sie u mnie zapowiada

więc zobaczymy czy teraz będą sypały się tylko @ czy II też bo jeśli będziesz miała rację to chyba zacznę się Ciebie bać :-D

więc zobaczymy czy teraz będą sypały się tylko @ czy II też bo jeśli będziesz miała rację to chyba zacznę się Ciebie bać :-D
ja sie też czasem boję siebie:-D:-p

p.s.takie przeczucia to mam za mamą:):)
czasem dobrze takie mieć a czasem źle

tylko my aktywne??
dziewczyny wychodzić z krzaków!!!!

macku i co zrobisz ten test? a właściwie jak ginek Ciebie nakierował żebyś je zrobiła bo jeszcze nie zaszłaś?

Ostatnia edycja:
ja sie też czasem boję siebie:-D:-p

p.s.takie przeczucia to mam za mamą:):)
czasem dobrze takie mieć a czasem źle

moja mama za to ma czasem sny takie przepowiadające :baffled: np. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało :sorry2: albo ostatnio śnił się jej mój brat 3 dni pod rząd, a on na stałe mieszka w Londynie i jak zadzwonił za tydzień to mówił że był bardzo chory przez kilka dni :szok:

CZAROWNICE !!!!!! :laugh2:

moja mama za to ma czasem sny takie przepowiadające :baffled: np. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało :sorry2: albo ostatnio śnił się jej mój brat 3 dni pod rząd, a on na stałe mieszka w Londynie i jak zadzwonił za tydzień to mówił że był bardzo chory przez kilka dni :szok:

mi na szczęscie tak sie nie śni ale za często zdarza mi się odczuwac że jakaś sytuacja już była a to po prostu wytwór wyobraźni podsuwa obrazy i czasem tak jest
no ale za to ostatnio same przyjemne rzeczy mi się przepowiedziały no mam nadzieję że ta Twoja córeczka już jest wymarzona?

... racja trzeba mocno wierzyć i modlić się a na pewno zostaniemy wysłuchani :tak:
... teraz Scully już tak będzie ... czas leci od wizyty do wizyty ... odliczanie i nerwy czy wsio OK :zawstydzona/y: ale to tylko my sobie tak wkręcamy bo w 99,9% zawsze jest wszystko OK ;-) teraz musisz mocno uwierzyć w swoją fasolkę ... tak zawsze mówiła Myszka, że trzeba wierzyć w nasze dzieciątka :tak: Będzie dobrze nie martw sie na zapas :-)

wielkie dzięki i duży buziak :tak: mocno wierzę, że wszystko OK i tak musi być:tak:

Ale przynajmniej od razu wiecej zobaczysz. Moze juz serducho bedzie bilo:tak:

ja wciąż nie mogę uwierzyć, że się udało :sorry2: jestem taka happy :laugh2:

strasznie sie zamkniety w sobie zrobil ciagle chce przytulac mnie calowac takl jakby byl nie pewny. Nowa szkola nowi koledzy nikogo nie zna smutny chodzi.Mowi ze nikt sie nie chce z nim bawic bo nikt go nie zna smutno mi ale musi sobie sam dac rade jest przeciez facetem...

niedługo się wkręci i będzie szalał z chłopakami :tak:

trzymam kciukaski :tak: to kiedy ta @ ma się nie pojawić?? ;-)

W poniedziałek rano jak zrobiłam testa to szalałam ze szczęścia (mąż był w pracy na nocce). Po pracy kupiłam pajacyka i jak wróciłam to mężowi niespodziankę zrobiłam (na obrazku). Patrzył jak głupi na ten test chyba z minutę zanim dotarło do niego i go odetkało. Ja się aż popłakałam :sorry2:

A dziś mamie taką samą niespodziankę zrobiłam to się mnie pyta "co to?", ja "niespodzianka", a ona "jej będzie wnók albo wnóczka"... :sorry2:

Skarbki moje fasolkujcie wszystkie i zmienimy nazwę wątku :tak: A coś czuję, żę już niedługo... :tak:

Załączniki

• DSC04447.jpg
    DSC04447.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 33
wielkie dzięki i duży buziak :tak: mocno wierzę, że wszystko OK i tak musi być:tak:

ja wciąż nie mogę uwierzyć, że się udało :sorry2: jestem taka happy :laugh2:

niedługo się wkręci i będzie szalał z chłopakami :tak:

trzymam kciukaski :tak: to kiedy ta @ ma się nie pojawić?? ;-)

W poniedziałek rano jak zrobiłam testa to szalałam ze szczęścia (mąż był w pracy na nocce). Po pracy kupiłam pajacyka i jak wróciłam to mężowi niespodziankę zrobiłam (na obrazku). Patrzył jak głupi na ten test chyba z minutę zanim dotarło do niego i go odetkało. Ja się aż popłakałam :sorry2:

A dziś mamie taką samą niespodziankę zrobiłam to się mnie pyta "co to?", ja "niespodzianka", a ona "jej będzie wnók albo wnóczka"... :sorry2:

Skarbki moje fasolkujcie wszystkie i zmienimy nazwę wątku :tak: A coś czuję, żę już niedługo... :tak:
scully prezencik przepiękny

no czekam do 11 września a potem też mam nadzieję że już się uda przecież ja jestem po Tobie następna:):):):

teraz Twojego przeczucia nie mozna lekceważyć bo kobiety zaciążone mają intuicję (no tylko batonik to wyjątek:-p)

Ostatnia edycja:

moja koleżanka z pracy też coś takiego ma :tak: tylko jak jej się śni świeczka (w jakiejkolwiek postaci) to potem coś się dzieje komuś z jej rodziny -np. babcia zmarła, wójek miał wypadek samochodowy... i ona od tej pory nie lubi świeczek :-(

ja uwielbiam zapachowe świeczki:tak: polecam mój nowy nabytek: Brise "Magic Nights" -pięknie pachnie :tak:

reklama
moja koleżanka z pracy też coś takiego ma :tak: tylko jak jej się śni świeczka (w jakiejkolwiek postaci) to potem coś się dzieje komuś z jej rodziny -np. babcia zmarła, wójek miał wypadek samochodowy... i ona od tej pory nie lubi świeczek :-(

ja uwielbiam zapachowe świeczki:tak: polecam mój nowy nabytek: Brise "Magic Nights" -pięknie pachnie :tak:
teraz fajnie niedługo na zakupy polecisz:)
a mama zadowolona bo mąż to chyba pod sufit skakał:)
jak mama nie pracuje to może sie opiekować jak wrócisz do pracy od razu inną chęć do życia dostanie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry