łapię garściami
batonik chciałam sie podroczyć z Tobąoch mi dzisiaj psoty w głowie
erbuś kiedy teraz wizytę masz?
wizytę mam 17-09
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łapię garściami
batonik chciałam sie podroczyć z Tobąoch mi dzisiaj psoty w głowie
erbuś kiedy teraz wizytę masz?
to juz niedługo i znowu podejrzysz maluszkawizytę mam 17-09![]()
niop :-) jeszcze troszkuto juz niedługo i znowu podejrzysz maluszka
teraz to bb zdjęciami będzie zasywane bo Ty wstawisz i scully i jeszcze parę dziewczyn![]()
ja byłam tylko małego położyłam spać i teraz Was nie maniop :-) jeszcze troszku
My wstawimy i Wy wstawicie![]()
no i pouciekały Babole to ja tez spadam
Miłego wieczorku i dobrej nocy !
do poklikania baj baj
ja byłam tylko małego położyłam spać i teraz Was nie ma
do jutra dziewczyny
dobrej nocy![]()
objadłam się winogronem ale było wyjątkowo pyszniutkie 
no niektorzy cos takiego maja moja szwagierka tezmoja mama za to ma czasem sny takie przepowiadającenp. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało
albo ostatnio śnił się jej mój brat 3 dni pod rząd, a on na stałe mieszka w Londynie i jak zadzwonił za tydzień to mówił że był bardzo chory przez kilka dni
![]()
CZAROWNICE !!!!!!![]()
wielkie dzięki i duży buziakmocno wierzę, że wszystko OK i tak musi być
ja wciąż nie mogę uwierzyć, że się udałojestem taka happy
niedługo się wkręci i będzie szalał z chłopakami
trzymam kciukaskito kiedy ta @ ma się nie pojawić?? ;-)
W poniedziałek rano jak zrobiłam testa to szalałam ze szczęścia (mąż był w pracy na nocce). Po pracy kupiłam pajacyka i jak wróciłam to mężowi niespodziankę zrobiłam (na obrazku). Patrzył jak głupi na ten test chyba z minutę zanim dotarło do niego i go odetkało. Ja się aż popłakałam![]()
A dziś mamie taką samą niespodziankę zrobiłam to się mnie pyta "co to?", ja "niespodzianka", a ona "jej będzie wnók albo wnóczka"...
Skarbki moje fasolkujcie wszystkie i zmienimy nazwę wątkuA coś czuję, żę już niedługo...
![]()
kochana to kropla w morzu wyprawkowym wiec jeszcze poszalejesz :-)z zakupów to raczej nicibo jak zanim męża poznałam to już miałam pare super śpioszków
nigdy nie mogłam się powstrzymać
a moja mama 2 lata temu kupiła mi podusie i kordłę za grosze dla dzidziusia, więc też ją zachomikowałam
także mam sporą wyprawkę
to mocno trzymam kciukaski i będę się modlić dalej za wszystkie staraczki![]()
a ty babolu gdzie siew chowalas?? :-) wpadaj czasem :-)
NIe rozumiem pytaniamacku i co zrobisz ten test? a właściwie jak ginek Ciebie nakierował żebyś je zrobiła bo jeszcze nie zaszłaś?
Witam się i ja
no wiedziałam kochany batoniku że na Ciebie mogę liczyć i pyszna kawusia już gotowa będzie :-)
Scully piękny pajacyk :-) jeszcze raz gratuluję!
żabko no faktycznie...8kwadracik! Wow nawet nie zakodowałam przeskoku.
Miłego dnia życzę!
LOFERKU ;-)
a myślałam że Cię dogonię