reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja byłam tylko małego położyłam spać i teraz Was nie ma:(
do jutra dziewczyny
dobrej nocy:)

...a ja oglądam tasiemce tzn barwy szczęścia i teraz będzie m jak miłość a potem usta usta :-D objadłam się winogronem ale było wyjątkowo pyszniutkie :-p

... znikam Kochane do jutra ... idę troszkę się poprzytulać do R bo jutro w południe wyjeżdża i wróci dopiero w piątek wieczorem :-( jak ja to zniosę nie wiem:zawstydzona/y:

Buziaki Misiaki

moja mama za to ma czasem sny takie przepowiadające :baffled: np. śni jej się ktoś z dalszej rodziny i za kilka dni jest telefon że coś się stało :sorry2: albo ostatnio śnił się jej mój brat 3 dni pod rząd, a on na stałe mieszka w Londynie i jak zadzwonił za tydzień to mówił że był bardzo chory przez kilka dni :szok:

CZAROWNICE !!!!!! :laugh2:
no niektorzy cos takiego maja moja szwagierka tez
wielkie dzięki i duży buziak :tak: mocno wierzę, że wszystko OK i tak musi być:tak:

ja wciąż nie mogę uwierzyć, że się udało :sorry2: jestem taka happy :laugh2:

niedługo się wkręci i będzie szalał z chłopakami :tak:

trzymam kciukaski :tak: to kiedy ta @ ma się nie pojawić?? ;-)

W poniedziałek rano jak zrobiłam testa to szalałam ze szczęścia (mąż był w pracy na nocce). Po pracy kupiłam pajacyka i jak wróciłam to mężowi niespodziankę zrobiłam (na obrazku). Patrzył jak głupi na ten test chyba z minutę zanim dotarło do niego i go odetkało. Ja się aż popłakałam :sorry2:

A dziś mamie taką samą niespodziankę zrobiłam to się mnie pyta "co to?", ja "niespodzianka", a ona "jej będzie wnók albo wnóczka"... :sorry2:

Skarbki moje fasolkujcie wszystkie i zmienimy nazwę wątku :tak: A coś czuję, żę już niedługo... :tak:

z zakupów to raczej nici :zawstydzona/y: bo jak zanim męża poznałam to już miałam pare super śpioszków :zawstydzona/y: nigdy nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y: a moja mama 2 lata temu kupiła mi podusie i kordłę za grosze dla dzidziusia, więc też ją zachomikowałam :zawstydzona/y: także mam sporą wyprawkę :zawstydzona/y:

to mocno trzymam kciukaski i będę się modlić dalej za wszystkie staraczki :tak:
kochana to kropla w morzu wyprawkowym wiec jeszcze poszalejesz :-)
SCULLY MOJE WIELKIE GRATULACJE!!!!!! STRASZNIE SIĘ CIESZE!!! I ZAPRASZAM DO MAJÓWEK:)))
Widze że sukcesywnie pomniejsza się Wasze grono:))))
Nie zafasolkowanym przesyłam ciążowe fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lopop Maćku trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ty babolu gdzie siew chowalas?? :-) wpadaj czasem :-)

no widzer ze wszystkie pouciekaly zanim ja doczyztalam wszystko :-)

:-) Witam środowo ;-)

... tak się zastanawiam od dłuższego czasu, gdzie podziała się moja poranna towarzyszka Tośka :sorry2:

... zapraszam wszystkie ranne ptaszki na cofkę (jak to mówi Myszka) :-D

mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg

Miłego Dzionka ;-)

Witam się i ja :-D

no wiedziałam kochany batoniku że na Ciebie mogę liczyć i pyszna kawusia już gotowa będzie :-)

Scully piękny pajacyk :-) jeszcze raz gratuluję!

żabko no faktycznie...8kwadracik! Wow nawet nie zakodowałam przeskoku.

Miłego dnia życzę!

reklama
Witam się i ja :-D

no wiedziałam kochany batoniku że na Ciebie mogę liczyć i pyszna kawusia już gotowa będzie :-)

Scully piękny pajacyk :-) jeszcze raz gratuluję!

żabko no faktycznie...8kwadracik! Wow nawet nie zakodowałam przeskoku.

Miłego dnia życzę!

... no w końcu, bo już wczoraj chciałam wszcząć poszukiwania :-D LOFERKU ;-)

... u Ciebie 8 a u mnie 6 kwadracik :tak: a myślałam że Cię dogonię :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry