reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Myszka ... jak zasnęłaś to masz manto :-D

Ciężarówkę chcesz bić ?!? :-D :-D :-D

Wkurza mnie to spanie bo wieczorem kręcę się z boku na bok, brzucha nie mogę ułożyć, jak już ułożę to znowu muszę jeszcze na sikanie lecieć do kibelka i cała procedura układania do snu od początku.
A w ciągu dnia zasypiam z miejsca...w kilka sekund. Ehh...

mam zapalenie oskrzeli :-( i nie moge sie pozbyc gorączki :-(
w tym cyklu robie przerwe w starankach bo nie ma sensu brac clo razem z lekami innymi

biedactwo :-( wypoczywaj sobie i szybciutko wracaj do zdrówka :tak:

Kochane powiedzcie mi jak policzyć tydzień ciąży :sorry2: Bo są różne kalkulatory na necie :tak: Każdy pokazuje mi inny tydzień od 3-5 :sorry2:
Zwykły (dzień ostatniej @), że jest 5 tydzień.
Taki co pisze się dzień ostatniej @ i dni cyklu, że 4 tydzień.
A taki co uwzględnia dzień ostatniej @, dni cyklu i ilość dni fazy lutearnej, że 3 tydzień.

biedactwo :-( wypoczywaj sobie i szybciutko wracaj do zdrówka :tak:

Kochane powiedzcie mi jak policzyć tydzień ciąży :sorry2: Bo są różne kalkulatory na necie :tak: Każdy pokazuje mi inny tydzień od 3-5 :sorry2:
Zwykły (dzień ostatniej @), że jest 5 tydzień.
Taki co pisze się dzień ostatniej @ i dni cyklu, że 4 tydzień.
A taki co uwzględnia dzień ostatniej @, dni cyklu i ilość dni fazy lutearnej, że 3 tydzień.

Scully wejdź sobie na te suwaczki BB mi on dokładnie pokazuje taki sam tydzień jak określi gin i usg :tak:

Hej dziewczyny
Tego się nie da obliczyć dokłądnie, tak samo jak daty porodu.
Nie wiesz kiedy zaszłaś w ciążę, no chyba że się tylko raz w cyklu staraliście się o dzidziusia (z przesunięciem o 3-5 dni do przodu, bo plemniki potrafią tyle przeżyć). A jak wszyskie dobrze wiemy, nie da się ustalić dokładnie chwili owulacji. Tylko z jakimś przybliżeniem - to jest natura!

Nie chciałam sie tu wymądrzac, czy coś. Ale to są fakty. wybierz sobie ten etap ciąży, w który brał pod uwagę najwięcej czynników podczas sprawdzania. Pozdrawiam

reklama
... no mi oblicza idealnie a niektóre kalkulatory liczą jakoś inaczej :sorry2: a kiedy miałaś ostatnią @

03.08.2010 pierwszy dzień ostatniej @
skok temp 24.08.
II faza 13 dni
:tak: pod suwakami mam dostęp do wykresu :tak:

Hej dziewczyny
Tego się nie da obliczyć dokłądnie, tak samo jak daty porodu.
Nie wiesz kiedy zaszłaś w ciążę, no chyba że się tylko raz w cyklu staraliście się o dzidziusia (z przesunięciem o 3-5 dni do przodu, bo plemniki potrafią tyle przeżyć). A jak wszyskie dobrze wiemy, nie da się ustalić dokładnie chwili owulacji. Tylko z jakimś przybliżeniem - to jest natura!
Nie chciałam sie tu wymądrzac, czy coś. Ale to są fakty. wybierz sobie ten etap ciąży, w który brał pod uwagę najwięcej czynników podczas sprawdzania. Pozdrawiam

tylko wg tych wszystkich obliczeń wychodzi mi 3 tydzień - a opis w kalendarzu= owulacja :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry