Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myszka ... jak zasnęłaś to masz manto![]()

mam zapalenie oskrzeli :-( i nie moge sie pozbyc gorączki :-(
w tym cyklu robie przerwe w starankach bo nie ma sensu brac clo razem z lekami innymi

Bo są różne kalkulatory na necie
Każdy pokazuje mi inny tydzień od 3-5 
biedactwo :-( wypoczywaj sobie i szybciutko wracaj do zdrówka
Kochane powiedzcie mi jak policzyć tydzień ciążyBo są różne kalkulatory na necie
Każdy pokazuje mi inny tydzień od 3-5
Zwykły (dzień ostatniej @), że jest 5 tydzień.
Taki co pisze się dzień ostatniej @ i dni cyklu, że 4 tydzień.
A taki co uwzględnia dzień ostatniej @, dni cyklu i ilość dni fazy lutearnej, że 3 tydzień.

Scully wejdź sobie na te suwaczki BB mi on dokładnie pokazuje taki sam tydzień jak określi gin i usg![]()

wg BB jestem w 4 tygodniu i 2 dniu![]()
a kiedy miałaś ostatnią @... no mi oblicza idealnie a niektóre kalkulatory liczą jakoś inaczeja kiedy miałaś ostatnią @
pod suwakami mam dostęp do wykresu 
Hej dziewczyny
Tego się nie da obliczyć dokłądnie, tak samo jak daty porodu.
Nie wiesz kiedy zaszłaś w ciążę, no chyba że się tylko raz w cyklu staraliście się o dzidziusia (z przesunięciem o 3-5 dni do przodu, bo plemniki potrafią tyle przeżyć). A jak wszyskie dobrze wiemy, nie da się ustalić dokładnie chwili owulacji. Tylko z jakimś przybliżeniem - to jest natura!
Nie chciałam sie tu wymądrzac, czy coś. Ale to są fakty. wybierz sobie ten etap ciąży, w który brał pod uwagę najwięcej czynników podczas sprawdzania. Pozdrawiam