reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć erba
umyłam 3 okna i padam ze zmęczenia jeszcze na godzinkę byłam na grzybkach
dziewczyny jak marzą Wam się ogromne kosze grzybów to zapraszam do Borów Tucholskich
my dzisiaj znowu mamy z 80 prawdziwków i bardzo dużo brzozaków wysyp grzybów u nas
erbus twój suwaczek już też zasuwa do przodu jak szalony:):)
bo Myszki już pedzi rozpędzony a batonika i zabki też szybko mknie:)

cześć erba
umyłam 3 okna i padam ze zmęczenia jeszcze na godzinkę byłam na grzybkach
dziewczyny jak marzą Wam się ogromne kosze grzybów to zapraszam do Borów Tucholskich
my dzisiaj znowu mamy z 80 prawdziwków i bardzo dużo brzozaków wysyp grzybów u nas
erbus twój suwaczek już też zasuwa do przodu jak szalony:):)
bo Myszki już pedzi rozpędzony a batonika i zabki też szybko mknie:)

Jejku mnie tez czeka mycie okien ale narazie nie ma mowy ,
Wow ale duzooooo grzybow , ło matko tez bym sie przejechała
no suwaczek zasuwa az sie wierzyc
Teraz Ty Lopciu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ! na rocznice slubu :) prezencik maluski
Prawda Batonik :)

Jejku mnie tez czeka mycie okien ale narazie nie ma mowy ,
Wow ale duzooooo grzybow , ło matko tez bym sie przejechała
no suwaczek zasuwa az sie wierzyc
Teraz Ty Lopciu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !
mi od tygodnia ciągle zimno
pamiętam że w pierwszej ciązy to bym w futrze siedziała i spałam w skarpetkach:-D:-D:-D
okien nie myj no co ty niech mąż ale córa umyje

grzybów rzeczywiście dużo byliśmy w niedzielę i też dużo dostaliśmy i w poniedziałek też trochę i dzisiaj środa i też dużo ja już teściowej daję bo juz nie mam gdzie tego kłaść:)

Teraz Ty Lopciu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ! na rocznice slubu :) prezencik maluski

... Prawda, prawda Erbuś :tak:

... jestem dziś mega wypompowana, choć nie myłam okien ani w zasadzie nic nie robiłam konkretnego, R dopiero teraz dojechał do Augustowa :sorry2: a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś :zawstydzona/y: za to kupiłam Blance śliczne spodenki i z tego jestem zadowolona :tak:;-)

mi od tygodnia ciągle zimno
pamiętam że w pierwszej ciązy to bym w futrze siedziała i spałam w skarpetkach:-D:-D:-D
okien nie myj no co ty niech mąż ale córa umyje

grzybów rzeczywiście dużo byliśmy w niedzielę i też dużo dostaliśmy i w poniedziałek też trochę i dzisiaj środa i też dużo ja już teściowej daję bo juz nie mam gdzie tego kłaść:)
Corcia to za młoda na mycie okien , pewnie musiałabym poprawiac zresztą biedna siedzi juz nad ksiazkami i sie uczy nie mialabym sumienia , pewnie moja mamusia wpadnie i umyje :)
No kochana mi np bylo mega goraco wybuchy takie jak na @ (jak zawsze ) i myslalam ze to oznaki @ to teraz Ty i basta

... Prawda, prawda Erbuś :tak:

... jestem dziś mega wypompowana, choć nie myłam okien ani w zasadzie nic nie robiłam konkretnego, R dopiero teraz dojechał do Augustowa :sorry2: a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś :zawstydzona/y: za to kupiłam Blance śliczne spodenki i z tego jestem zadowolona :tak:;-)

Wiecie co ja nie chce narzekac ale ja codziennie czuje sie wypompowana ciagle leze slabo mi w glowie się kreci , jesc nie moge szok nie sadzilam ze az tak . Ale trzymam sie i daje rade

Maćku gdzie jesteś ?????

Corcia to za młoda na mycie okien , pewnie musiałabym poprawiac zresztą biedna siedzi juz nad ksiazkami i sie uczy nie mialabym sumienia , pewnie moja mamusia wpadnie i umyje :)
No kochana mi np bylo mega goraco wybuchy takie jak na @ (jak zawsze ) i myslalam ze to oznaki @ to teraz Ty i basta

Wiecie co ja nie chce narzekac ale ja codziennie czuje sie wypompowana ciagle leze slabo mi w glowie się kreci , jesc nie moge szok nie sadzilam ze az tak . Ale trzymam sie i daje rade

Maćku gdzie jesteś ?????

...Erbuś na początku to ja tez tak miałam ... byłam kompletnie bez sił i chęci do wstawania z łóżka, ale to mija na szczęście i jak się mnie dziś ktoś pyta jak zniosłam I trymestr to mówię że go przespałam najzwyczajniej w świecie :tak::-D ale potem w II trymestrze wracają siły witalne i to się czuje ... normalnie masz takiego powera że szok :laugh2: ... tylko czasem zdarzają się takie dni jak dziś :zawstydzona/y: ale wydaje mi się że to przez to że R wyjechał bo jeszcze nigdy odkąd jesteśmy razem nie rozstawaliśmy się na 3 dni :-( dla mnie to wieczność ... dobrze że jest Blanka w brzuszku to mam z kim pogadać ;-) i z kim spać ;)

reklama
już jestem ale zachwilę muszę zmykać bo M chce grzybki smażone na kolację:):)
Macku heloł ?!!!

no erbuś takie uroki ciąży:):) ale to minie naprawdę szybko tym bardziej że już drugi miesiąc sie zaczął:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry