reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Erbuś ogólnie powiem Ci tak na temat kremu to ja mam takiego nerwa że :szok: ja używałam od początku Pharmaceris ale okazał się niewypałem, Myszka polecała mi Palmers (jest na allegro) ale jeszcze go nie zakupiłam :sorry2: zamierzam spróbować też Perfect Mama no i regularnie oliwka w żelu J&J kwiatowa ;-) ale jak to mój gin powiedział, że niestety to jest uzależnione genetycznie czy wyjdą rozstępy czy nie, jeśli ktoś ma problem z kolagenem to może stosować nawet najlepsze kremy świata i tak nie pomoże co najwyżej złagodzi skutki potem i dlatego ja nadal się nimi ostro smaruje :tak: a na cycuszki tzn właściwie na brodawki bo mi wysychają stosuję bepanthen

reklama
Cze Dziewczyny:))
Byłam dziś u gina wymacał 6 tydzień i we wtorek mam usg. I właśnie pytam was bo niejedno wiecie;))))
Na usg mam przyjść z pełnym pęche
rzem,wiecie morze poco???

Byłam dziś u gina wymacał 6 tydzień i we wtorek mam usg. I właśnie pytam was bo niejedno wiecie;))))

szczerze mówiąc to pierwsze słyszę bo na usg zawsze chodzi się z opróżnionym pęcherzem więc nie wiem czemu ma to służyć:sorry2: a to nie będzie zbyt przyjemne - usg dopochwowe z pełnym pęcherzem :no:

Erbuś ogólnie powiem Ci tak na temat kremu to ja mam takiego nerwa że :szok: ja używałam od początku Pharmaceris ale okazał się niewypałem, Myszka polecała mi Palmers (jest na allegro) ale jeszcze go nie zakupiłam :sorry2: zamierzam spróbować też Perfect Mama no i regularnie oliwka w żelu J&J kwiatowa ;-) ale jak to mój gin powiedział, że niestety to jest uzależnione genetycznie czy wyjdą rozstępy czy nie, jeśli ktoś ma problem z kolagenem to może stosować nawet najlepsze kremy świata i tak nie pomoże co najwyżej złagodzi skutki potem i dlatego ja nadal się nimi ostro smaruje :tak: a na cycuszki tzn właściwie na brodawki bo mi wysychają stosuję bepanthen

wiem kochana ze mozna sie smarowac i nic , tak mialam z corcia za duzy brzusio na moje gabaryty :) ale mnie to nie przeszkadza :) na wybory miss sie nie wybieram , no wlasnie mi tez sutki strasznie wysychaja i dzis normalnym kremem nivea posmarowałam :) ale tego tyle ze poprostu wlosy sie jezą

Poziomki super :)
ale z tym pecherzem to nie wiem

wiem kochana ze mozna sie smarowac i nic , tak mialam z corcia za duzy brzusio na moje gabaryty :) ale mnie to nie przeszkadza :) na wybory miss sie nie wybieram , no wlasnie mi tez sutki strasznie wysychaja i dzis normalnym kremem nivea posmarowałam :) ale tego tyle ze poprostu wlosy sie jezą

... ja kupiłam ten bepanthen w aptece bez recepty i jest niedrogi ... a jak nie wykorzystasz to zostanie dla dzidzi bo to też jest na odparzenia etc :tak: polecam ... co prawda zapach ma ohydny:baffled:

... na pewno teraz sobie kupię na rozstępy ten Perfect Mama i Palmers :tak: od przybytku głowa nie boli a na pewno go wykorzystam do końca ciąży :tak:

cześć erba
umyłam 3 okna i padam ze zmęczenia jeszcze na godzinkę byłam na grzybkach
dziewczyny jak marzą Wam się ogromne kosze grzybów to zapraszam do Borów Tucholskich
my dzisiaj znowu mamy z 80 prawdziwków i bardzo dużo brzozaków wysyp grzybów u nas
erbus twój suwaczek już też zasuwa do przodu jak szalony:):)
bo Myszki już pedzi rozpędzony a batonika i zabki też szybko mknie:)

mój mężuś też był na grzybach :tak: zaczęły w końcu wycodzić :tak::-D

mi od tygodnia ciągle zimno
pamiętam że w pierwszej ciązy to bym w futrze siedziała i spałam w skarpetkach:-D:-D:-D

mocno trzymam kciukaski ;-)

... Prawda, prawda Erbuś :tak:
... jestem dziś mega wypompowana, choć nie myłam okien ani w zasadzie nic nie robiłam konkretnego, R dopiero teraz dojechał do Augustowa :sorry2: a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś :zawstydzona/y: za to kupiłam Blance śliczne spodenki i z tego jestem zadowolona :tak:;-)

poczytaj fasolce bajkę ;-)

Na usg mam przyjść z pełnym pęcherzem,wiecie morze poco???

:-D ja też we wtorek idę na potwierdzenie ciąży :-D czuję, że to będzie szczęśliwy dzień ;-)

Uciekam kobietki zjeść i lulu.

Ostatnia edycja:

... z tego co kojarzę to pęcherz musi być pełen podczas usg przez powłoki brzuszne, bo jeśli przezpochwowe to raczej pusty :sorry2:

... Scully właśnie włączyłam fasolince pozytywkę i położyłam na brzuszku ale chyba jej się nie spodobała melodia bo kopie jak nakręcona :-D

jesli kazal ci przyjsc z pelnym pecherzem to napewno bedzie robil usg przez brzuch a nie dopochwowo a pelny pecherz dziala wtedy jak dodatkowa soczewka powiekszajaca :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry