• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Erbuś ogólnie powiem Ci tak na temat kremu to ja mam takiego nerwa że :szok: ja używałam od początku Pharmaceris ale okazał się niewypałem, Myszka polecała mi Palmers (jest na allegro) ale jeszcze go nie zakupiłam :sorry2: zamierzam spróbować też Perfect Mama no i regularnie oliwka w żelu J&J kwiatowa ;-) ale jak to mój gin powiedział, że niestety to jest uzależnione genetycznie czy wyjdą rozstępy czy nie, jeśli ktoś ma problem z kolagenem to może stosować nawet najlepsze kremy świata i tak nie pomoże co najwyżej złagodzi skutki potem i dlatego ja nadal się nimi ostro smaruje :tak: a na cycuszki tzn właściwie na brodawki bo mi wysychają stosuję bepanthen

reklama
Cze Dziewczyny:))
Byłam dziś u gina wymacał 6 tydzień i we wtorek mam usg. I właśnie pytam was bo niejedno wiecie;))))
Na usg mam przyjść z pełnym pęche
rzem,wiecie morze poco???

Byłam dziś u gina wymacał 6 tydzień i we wtorek mam usg. I właśnie pytam was bo niejedno wiecie;))))

szczerze mówiąc to pierwsze słyszę bo na usg zawsze chodzi się z opróżnionym pęcherzem więc nie wiem czemu ma to służyć:sorry2: a to nie będzie zbyt przyjemne - usg dopochwowe z pełnym pęcherzem :no:

Erbuś ogólnie powiem Ci tak na temat kremu to ja mam takiego nerwa że :szok: ja używałam od początku Pharmaceris ale okazał się niewypałem, Myszka polecała mi Palmers (jest na allegro) ale jeszcze go nie zakupiłam :sorry2: zamierzam spróbować też Perfect Mama no i regularnie oliwka w żelu J&J kwiatowa ;-) ale jak to mój gin powiedział, że niestety to jest uzależnione genetycznie czy wyjdą rozstępy czy nie, jeśli ktoś ma problem z kolagenem to może stosować nawet najlepsze kremy świata i tak nie pomoże co najwyżej złagodzi skutki potem i dlatego ja nadal się nimi ostro smaruje :tak: a na cycuszki tzn właściwie na brodawki bo mi wysychają stosuję bepanthen

wiem kochana ze mozna sie smarowac i nic , tak mialam z corcia za duzy brzusio na moje gabaryty :) ale mnie to nie przeszkadza :) na wybory miss sie nie wybieram , no wlasnie mi tez sutki strasznie wysychaja i dzis normalnym kremem nivea posmarowałam :) ale tego tyle ze poprostu wlosy sie jezą

Poziomki super :)
ale z tym pecherzem to nie wiem

wiem kochana ze mozna sie smarowac i nic , tak mialam z corcia za duzy brzusio na moje gabaryty :) ale mnie to nie przeszkadza :) na wybory miss sie nie wybieram , no wlasnie mi tez sutki strasznie wysychaja i dzis normalnym kremem nivea posmarowałam :) ale tego tyle ze poprostu wlosy sie jezą

... ja kupiłam ten bepanthen w aptece bez recepty i jest niedrogi ... a jak nie wykorzystasz to zostanie dla dzidzi bo to też jest na odparzenia etc :tak: polecam ... co prawda zapach ma ohydny:baffled:

... na pewno teraz sobie kupię na rozstępy ten Perfect Mama i Palmers :tak: od przybytku głowa nie boli a na pewno go wykorzystam do końca ciąży :tak:

cześć erba
umyłam 3 okna i padam ze zmęczenia jeszcze na godzinkę byłam na grzybkach
dziewczyny jak marzą Wam się ogromne kosze grzybów to zapraszam do Borów Tucholskich
my dzisiaj znowu mamy z 80 prawdziwków i bardzo dużo brzozaków wysyp grzybów u nas
erbus twój suwaczek już też zasuwa do przodu jak szalony:):)
bo Myszki już pedzi rozpędzony a batonika i zabki też szybko mknie:)

mój mężuś też był na grzybach :tak: zaczęły w końcu wycodzić :tak::-D

mi od tygodnia ciągle zimno
pamiętam że w pierwszej ciązy to bym w futrze siedziała i spałam w skarpetkach:-D:-D:-D

mocno trzymam kciukaski ;-)

... Prawda, prawda Erbuś :tak:
... jestem dziś mega wypompowana, choć nie myłam okien ani w zasadzie nic nie robiłam konkretnego, R dopiero teraz dojechał do Augustowa :sorry2: a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś :zawstydzona/y: za to kupiłam Blance śliczne spodenki i z tego jestem zadowolona :tak:;-)

poczytaj fasolce bajkę ;-)

Na usg mam przyjść z pełnym pęcherzem,wiecie morze poco???

:-D ja też we wtorek idę na potwierdzenie ciąży :-D czuję, że to będzie szczęśliwy dzień ;-)

Uciekam kobietki zjeść i lulu.

Ostatnia edycja:

... z tego co kojarzę to pęcherz musi być pełen podczas usg przez powłoki brzuszne, bo jeśli przezpochwowe to raczej pusty :sorry2:

... Scully właśnie włączyłam fasolince pozytywkę i położyłam na brzuszku ale chyba jej się nie spodobała melodia bo kopie jak nakręcona :-D

jesli kazal ci przyjsc z pelnym pecherzem to napewno bedzie robil usg przez brzuch a nie dopochwowo a pelny pecherz dziala wtedy jak dodatkowa soczewka powiekszajaca :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry