reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mysza wstawaj towarzystwa dotrzymać batonikowi!!!!

... Myszka pewnie smacznie śpi w cieplutkim łóżeczku z moim małym zięciem :-D

... Żabko to zdjęcie z przed 2 tygodni a teraz idę we wtorek albo w czwartek na badanie serduszka to mam nadzieję że dostanę nowe zdjęcie córci :tak:

... Witaj Scully ... na L4 będziesz miała duuuużżżżżżoooo czasu na poranne BB

reklama
ellooo czwartkowo
U mnie tez pogoda do duszy leje zimno brrrr:baffled:
A ja dziś takiego powera dostałam ze szok pranko ,sprzatanko ja nie moge , tak cichutko mysle ze powoli przechodzi :tak:

no to do poklikania dziewczęta;-)

ellooo czwartkowo
U mnie tez pogoda do duszy leje zimno brrrr:baffled:
A ja dziś takiego powera dostałam ze szok pranko ,sprzatanko ja nie moge , tak cichutko mysle ze powoli przechodzi :tak:

no to do poklikania dziewczęta;-)

Witaj Kochana

... no to dobrze Erbuś, że powoli przechodzi, choć jeszcze bym się mocno nie cieszyła bo do 12 tyg to wszystko jest możliwe :tak:

... ja za to właśnie odprowadziłam gości :-) moją małą chrześnicę i jej mamusię :tak: powygłupiałyśmy się troszeczku, pojadłyśmy i teraz znowu 4 ściany ... eh jeszcze tylko ok 30 h i wróci mój Kochany :zawstydzona/y:

Witaj Kochana

... no to dobrze Erbuś, że powoli przechodzi, choć jeszcze bym się mocno nie cieszyła bo do 12 tyg to wszystko jest możliwe :tak:

... ja za to właśnie odprowadziłam gości :-) moją małą chrześnicę i jej mamusię :tak: powygłupiałyśmy się troszeczku, pojadłyśmy i teraz znowu 4 ściany ... eh jeszcze tylko ok 30 h i wróci mój Kochany :zawstydzona/y:

tak mi sie cos zdaje ze za wczesnie to powiedzilam , bo teraz oklapłam z sił
Kochana zleci
Maćku wyłaz z krzaków co tam laska u Ciebie ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry