reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej!
Gotuje szybko obiad, bo na 16 mam zebranie z rodzicami:baffled:

o już wczesnie , ja mam za tydzień
widzę ze suwaczek sie przesunał :) pieknie

Batonik bardzo lubię owoce i warzywa a widze ze zaczyna mi brakowac takich rzeczy i zowu moge zajadać sie nimi i nabiałem no i jak nigdy polubilam banany :) co to sie porobi hihihihi

lopciu a Ty gdzie łazisz ?? hę

Ostatnia edycja:
reklama
o już wczesnie , ja mam za tydzień
widzę ze suwaczek sie przesunał :) pieknie
No wczesnie jakos... MOze przez wycieczke...

Udalo mi sie w koncu zrzucic 1 kg. Troche malo, ale czego sie spodziewac po takiej konskiej dawce hormonow;-)

ehhh nie zakumkałam bo coś mi się kojarzyło właśnie że Ty na L4:tak: a to zebranie masz u córci no fakt teraz wszystko jasne ;-)
Skup sie!!!:-D

ehhh nie zakumkałam bo coś mi się kojarzyło właśnie że Ty na L4:tak: a to zebranie masz u córci no fakt teraz wszystko jasne ;-)

spoko :)

Udalo mi sie w koncu zrzucic 1 kg. Troche malo, ale czego sie spodziewac po takiej konskiej dawce hormonow;-)

faktycznie moze to byc zwiazane ze jedziecie na wycieczkę
Maćku pieknie lepiej powolutku a nie tak odrazu
Laseczki to ja narazie spdejszyn obiadek wstawie bo m i mlodziez do domku zaraz wrocą
do poklikania

... Maćku od razu Krakowa nie zbudowali, najważniejsze że ruszyła z miejsca waga :tak: teraz już będzie z górki ;-)

... ciężko mi się jakoś skupić ... jestem jakaś nie do życia, czuje się jakbym się z choinki urwała :-D to chyba ta paskudna pogoda :sorry2:

jestem, jestem tylko szwagierka z maluszkiem przyjechała ;) no i wiecie ciocia musiała wycałować małego:P
ale teraz zmykam do miasta bo na zakupy bo w sobote moim mężczyzną wyprawiam urodzinki:):)
ja tez za tydzień u syna zebrania a za nastepny u nas wszkole

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry