reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-) dzielna jesteś :tak: mi o by tak głos drżał masakrycznie... :-D

Kochane ciążówki od krórego tygodnia ciąży poszłyście na L4?? :-p
Bo ja to bym chciała odrazu (martwi mnie tylko, że w razie niedonoszenia szef się zemści i mnie zwolni...) :baffled:

ja poszlam odrazu ,zreszta gin kazala
ty kochana mysl pozytywnie i nie mysl za duzo wiem ze latwo sie mowi bo ja tez dostawalam kukuly

reklama
Juz sobie lyknelam:tak:

Batonik tak glosno krzyczala, ze przyszlysmy, a teraz jej nie ma:sorry2:

Mnie sie "ino" rece trzesly;-)

Ja tez bym z jednej strony chciala isc na L4 od razu (jesli oczywiscie kiedykolwiek uda mi sie zaciazyc), ale z drugiej strony boje sie, ze gdyby cos poszlo nie tak to wszyscy by o tym wiedzieli i pytali...:baffled:

ja jak szlam na pierwsze 10 dni zwolnienia to moja gin mowila ze nie mam nikomu mowic bo jakby cos to po co tlumaczyc , a jak zawozilam drugie zwolnionko to wiedzialam ze serduszko jest i wsio ok to powiedzialam calej reszcie
a Ty babolu zaraz w dupsko dostaniesz , zajdziesz zajdziesz

... blisko coraz bliżej bo .... w niedzielę :tak:

... wydaje mi się że Twoja senność to raczej efekt fasolki ... bo ja tez zawsze byłam śpioszkiem, ale w I trymestrze to mogłam wcale z łóżka nie wychodzić i ciągle chodziłam taka śnięta i niedospana :tak: w ciągu dnia robiłam 3 drzemki i całą noc przesypiałam bez problemu :-D

... Maćku teraz jest bardzo podatny sezon na przeziębienia :tak: bo i pogoda sprzyjająca :sorry2:

... Erbuś no powiem Ci że poszalałam w Coccodrillo a potem jeszcze na dokładkę w Smyku :-D dobrze że R wyjechał jednak i kartę zostawił ;-) jakby wiedział co nam humor poprawi :laugh2:
no to napewno zakupy poprawiaja humorek :tak: , ja jutro ruszam z mloda musze ja troszke opkupić :) bo ja to jeszcze troszku poczekam teraz to jedynie musze sobie buciki na plaskim kupic bo ja same szpilki

Mnie sie "ino" rece trzesly;-)
Ja tez bym z jednej strony chciala isc na L4 od razu (jesli oczywiscie kiedykolwiek uda mi sie zaciazyc), ale z drugiej strony boje sie, ze gdyby cos poszlo nie tak to wszyscy by o tym wiedzieli i pytali...:baffled:

niestety u mnie będą wiedzieć, bo w ośrodku nie ma usg i wyśle mnie gin obok do szpitala, a jak da zwolnienie na ten czas to zaznaczy "B" czyli ciąża i już wszyscy w pracy będą wiedzieć... martwi mnie to, że jak szef się dowie to będzie mnie wykorzystywać w pracy, by wszystko pokończyć...

kochana zaciążysz już niedługo :tak: ja ci u Bozi załatwiam aniołka poza kolejką ;-) tak jak i dla Tośki, Lopop, Agutki i reszty ;-)

Zajde - do piwnicy i z powrotem;-)

tam tez po ogory !!!!!!:-D:-D:-D
Kochana ja wiem ze trudno w to uwierzyc bo ja tez nie moglam , i wiem ile trzeba sie nacierpiec i wogole , ale uda sie musi!!!!!!!!!!!!!! i nawet nie spodziejesz sie kiedy jak to sie mowi :tak:

niestety u mnie będą wiedzieć, bo w ośrodku nie ma usg i wyśle mnie gin obok do szpitala, a jak da zwolnienie na ten czas to zaznaczy "B" czyli ciąża i już wszyscy w pracy będą wiedzieć... martwi mnie to, że jak szef się dowie to będzie mnie wykorzystywać w pracy, by wszystko pokończyć...

kochana zaciążysz już niedługo :tak: ja ci u Bozi załatwiam aniołka poza kolejką ;-) tak jak i dla Tośki, Lopop, Agutki i reszty ;-)

kochana ale zwolnienie dajesz w kadrach prawda i panie obowiazuje tajemnica jest to ochrona danych osobowych
a zreszta kochana powiedz co cie to interesuje Ty potrzebujesz duzo spokoju wiec zwolnienie bierzesz i basta :)

Batonik trzymam/y kciukasy za licytację !!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:sorry2:Maćku uwierz w siebie i swoje możliwości :tak:

...dziś byłam w optyka bo mi się szkiełko wyszczerbiło a on do mnie czy znam płeć dziecka już ... no to ja że znam ... a on do mnie - dziewczynka :szok: więc pytam skąd on to wie, a on że mam okrągły brzuszek na dziewczynkę :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry