reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

niestety u mnie będą wiedzieć, bo w ośrodku nie ma usg i wyśle mnie gin obok do szpitala, a jak da zwolnienie na ten czas to zaznaczy "B" czyli ciąża i już wszyscy w pracy będą wiedzieć... martwi mnie to, że jak szef się dowie to będzie mnie wykorzystywać w pracy, by wszystko pokończyć...

kochana zaciążysz już niedługo :tak: ja ci u Bozi załatwiam aniołka poza kolejką ;-) tak jak i dla Tośki, Lopop, Agutki i reszty ;-)
No wlasnie o to mi chodzi, ze jak sie ma zwolnienie od gina to zaraz wiadomo z jakiego powodu;-)
Dzieki;-)

tam tez po ogory !!!!!!:-D:-D:-D
Kochana ja wiem ze trudno w to uwierzyc bo ja tez nie moglam , i wiem ile trzeba sie nacierpiec i wogole , ale uda sie musi!!!!!!!!!!!!!! i nawet nie spodziejesz sie kiedy jak to sie mowi :tak:
Ale u mnie to juz tyle trwa...
Jeszcze dwa miesiace i odpuszczam...

A teraz musze zajsc na spacer z psem:baffled:

kochana ale zwolnienie dajesz w kadrach prawda i panie obowiazuje tajemnica jest to ochrona danych osobowych
a zreszta kochana powiedz co cie to interesuje Ty potrzebujesz duzo spokoju wiec zwolnienie bierzesz i basta :)
Moze i obowiazuje, ale czy sie do tego stosuja? Watpie. Przynajmniej u mnie od razu cala wies bedzie wiedziec...

reklama
skarbie Kadry to ja ;-) jestem kadrową i księgową :tak: pracuję w biurze rachunkowym: szef, 2 koleżanki (nowe zresztą) i ja ;-)

no to dajesz je szefowi i nie przejmuj sie olej to ja tez martwilam sie zwolnieniem ze co powiedzą i wogole ale stwierdzilam ze nie warto ze musze dbac o tego szkrabka naszego i ONO jest najwazniejsze

kochana ale zwolnienie dajesz w kadrach prawda i panie obowiazuje tajemnica jest to ochrona danych osobowych

jeszcze wam powiem, że koleżanka z pracy zaciążyła w tamtym roku (powiedziałam jej, że chyba pomyślimy o dziecku, a ona myk i w ciąży...)... zanim zaszła to szybko zmieniła etat z całego na pół (ale tylko słownie z szefem się dogadała, kasa do kieszeni mniejsza, ale na umowie cały etat i minimalna krajowa) 2 m-ce i na L4 poszła... szef w szoku był i ja też :sorry2:

:sorry2:Maćku uwierz w siebie i swoje możliwości :tak:

...dziś byłam w optyka bo mi się szkiełko wyszczerbiło a on do mnie czy znam płeć dziecka już ... no to ja że znam ... a on do mnie - dziewczynka :szok: więc pytam skąd on to wie, a on że mam okrągły brzuszek na dziewczynkę :laugh2:
no wlasnie kochana a gdzie fota bszuszka ???? hę
A wiesz ze mi sie ostatnio zwrok pogorszył :baffled:

No wlasnie o to mi chodzi, ze jak sie ma zwolnienie od gina to zaraz wiadomo z jakiego powodu;-)
Dzieki;-)

Ale u mnie to juz tyle trwa...
Jeszcze dwa miesiace i odpuszczam...

A teraz musze zajsc na spacer z psem:baffled:

Moze i obowiazuje, ale czy sie do tego stosuja? Watpie. Przynajmniej u mnie od razu cala wies bedzie wiedziec...

To tak jak ja odpuscilam od wrzesnia mialam chodzic na silownie , na solke chcialam sobie pochodzic bo stwierdzilam ze jak nie moge to nie bede sie dolowac i bede szalec no i zaszalalam
Maćku to u Ciebie impra na cala wies bedzie
Dziewczyny ale to takie piekne to najpiekniesze zwolnienie jaki moze byc , i niech wszyscy wiedzą .
U mnie mloda to tak szalala ze kazalismy jej transparent wywiesic :-)

...dziś byłam w optyka bo mi się szkiełko wyszczerbiło a on do mnie czy znam płeć dziecka już ... no to ja że znam ... a on do mnie - dziewczynka :szok: więc pytam skąd on to wie, a on że mam okrągły brzuszek na dziewczynkę :laugh2:

:-D:-D:-D

no to dajesz je szefowi i nie przejmuj sie olej to ja tez martwilam sie zwolnieniem ze co powiedzą i wogole ale stwierdzilam ze nie warto ze musze dbac o tego szkrabka naszego i ONO jest najwazniejsze

masz racje :tak: zresztą prawda jest taka, że nawet przy porodzie mogą być komplikacje i można stracić fasolinkę :sorry2: ale trzeba wierzyć, że się wszystko uda :tak:

jeszcze wam powiem, że koleżanka z pracy zaciążyła w tamtym roku (powiedziałam jej, że chyba pomyślimy o dziecku, a ona myk i w ciąży...)... zanim zaszła to szybko zmieniła etat z całego na pół (ale tylko słownie z szefem się dogadała, kasa do kieszeni mniejsza, ale na umowie cały etat i minimalna krajowa) 2 m-ce i na L4 poszła... szef w szoku był i ja też :sorry2:

no widzisz i ona sie nie przejela i Ty tez sie nie przejmuj , mowie Ci kochana ja juz sie dosyc napracowalam, napatrzylam, i widzialam co robia firmy z ludzmi . Bo to jest tak ze pracodawca moze od tak wszystko z pracownikiem zrobic i sie nie pyta co i jak , ale jak pracownik ma sobie zrobic dobrze to juz jest nie tak

Scully prosze Cie slonce MYŚLIMY POZYTYWNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry