maćku
Moderatorka
No wlasnie o to mi chodzi, ze jak sie ma zwolnienie od gina to zaraz wiadomo z jakiego powodu;-)niestety u mnie będą wiedzieć, bo w ośrodku nie ma usg i wyśle mnie gin obok do szpitala, a jak da zwolnienie na ten czas to zaznaczy "B" czyli ciąża i już wszyscy w pracy będą wiedzieć... martwi mnie to, że jak szef się dowie to będzie mnie wykorzystywać w pracy, by wszystko pokończyć...
kochana zaciążysz już niedługoja ci u Bozi załatwiam aniołka poza kolejką ;-) tak jak i dla Tośki, Lopop, Agutki i reszty ;-)
Dzieki;-)
Ale u mnie to juz tyle trwa...tam tez po ogory !!!!!!
Kochana ja wiem ze trudno w to uwierzyc bo ja tez nie moglam , i wiem ile trzeba sie nacierpiec i wogole , ale uda sie musi!!!!!!!!!!!!!! i nawet nie spodziejesz sie kiedy jak to sie mowi![]()
Jeszcze dwa miesiace i odpuszczam...
A teraz musze zajsc na spacer z psem

Moze i obowiazuje, ale czy sie do tego stosuja? Watpie. Przynajmniej u mnie od razu cala wies bedzie wiedziec...kochana ale zwolnienie dajesz w kadrach prawda i panie obowiazuje tajemnica jest to ochrona danych osobowych
a zreszta kochana powiedz co cie to interesuje Ty potrzebujesz duzo spokoju wiec zwolnienie bierzesz i basta![]()
ja ci u Bozi załatwiam aniołka poza kolejką ;-) tak jak i dla Tośki, Lopop, Agutki i reszty ;-)

więc pytam skąd on to wie, a on że mam okrągły brzuszek na dziewczynkę