reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witaj Kochana

... no to dobrze Erbuś, że powoli przechodzi, choć jeszcze bym się mocno nie cieszyła bo do 12 tyg to wszystko jest możliwe :tak:

... ja za to właśnie odprowadziłam gości :-) moją małą chrześnicę i jej mamusię :tak: powygłupiałyśmy się troszeczku, pojadłyśmy i teraz znowu 4 ściany ... eh jeszcze tylko ok 30 h i wróci mój Kochany :zawstydzona/y:
kochana kilka dni to nieduzo gorzej jakby mial jechac na kilka miesiecy a tak to szybko ci zleci :-)
No wczesnie jakos... MOze przez wycieczke...

Udalo mi sie w koncu zrzucic 1 kg. Troche malo, ale czego sie spodziewac po takiej konskiej dawce hormonow;-)

Skup sie!!!:-D
malo??kochana ile ty jestes juz na tej diecie chyba okolo tygodnia to wynik super bo powinno sie chudnac powoli ok 1 kg na tydzien wiec jest super oby tak dalej :-)
u nas panna, lew i będzie mały koziorożec :laugh2: a raczej koziorożyca :laugh2:

OK spadam na jakiś czas do galerii ;)
a u nas ja strzelec a corcia i maz to lwy i teraz bedzie koziorozec :-) same zwirzaki i mysliwy ktory wszystkich trzyma w porzadku :-D
:-) dzielna jesteś :tak: mi o by tak głos drżał masakrycznie... :-D

Kochane ciążówki od krórego tygodnia ciąży poszłyście na L4?? :-p
Bo ja to bym chciała odrazu (martwi mnie tylko, że w razie niedonoszenia szef się zemści i mnie zwolni...) :baffled:
moja szwagierka od poczatku bo miala takie mldosci i wymioty i omdlenia ze w szpitalu musiala polezec i teraz caly czas jest na zwolnieniu a to dopiero 13 tydzien
... nawet się Maćku nie spodziewa że jest następna z Tośką razem w kolejce :-D ... a niech sobie żyje w takiej błogiej nieświadomości Erbuś ;-)

...a Wy Babolki Kochane trzymajcie za mnie &&&&&& bo mam dziś zamiar wylicytować śliczną kołyskę ;)
kolyske??nieszkoda co kasy??wedlug mnie kolyska jest niepraktyczna bo sluzy tylko na kilka pierwszych miesiecy 3-4 miesiace zanim dziecko zacznie sie krecic potem i tak trzeba kupil luzeczko no ale jesli sie zdecydowaliscie na kolyske i luzeczko to trzymam kciuki za licytacje :-) ja jutro ciuszki bede licytowac :-)
:sorry2:Maćku uwierz w siebie i swoje możliwości :tak:

...dziś byłam w optyka bo mi się szkiełko wyszczerbiło a on do mnie czy znam płeć dziecka już ... no to ja że znam ... a on do mnie - dziewczynka :szok: więc pytam skąd on to wie, a on że mam okrągły brzuszek na dziewczynkę :laugh2:
bo ponoc na dziewczynki sa okragle brzuszki a na chlopcow takie lekko kanciaste :-)
idę na dr house wracam po i w trakcie na licytację o 21:10
;-)
ja tez ogladam hausa :-)
witajcie babolki wieczornie :-)

:-) dzielna jesteś :tak: mi o by tak głos drżał masakrycznie... :-D

Kochane ciążówki od krórego tygodnia ciąży poszłyście na L4?? :-p
Bo ja to bym chciała odrazu (martwi mnie tylko, że w razie niedonoszenia szef się zemści i mnie zwolni...) :baffled:
chyba nie gratulowałam jeszczę więc
moje gratulacjeżyczę dużo zdrówka i dbaj o siebie i maleństwo.
co do zwolnienia to ja równiez szybko poszłam na zwolnienie.
buziaki

ojjj temat grzybków,ja uwielbiam zbierać i jeść ale niestety w tym roku to chyba nie bedziemy mieli chyba że kupimy

Ostatnia edycja:
...a ja mam ochotę na takie smażone :-p

... podziwiam moje dzisiejsze zakupki i jestem mega zadowolona :tak: tzn ja zawsze jestem zadowolona z zakupów dla Kluseczki :-D
och pozytywnie zazdroszczę zakupków
też usmażę z jejeczkiem czy lubisz z samą cebulką?
weszłam teraz na allegro bo chcę zamówić chrześniakowi na roczek jeździk pchacz a są takie fajne z koparkami:)

reklama
och pozytywnie zazdroszczę zakupków
też usmażę z jejeczkiem czy lubisz z samą cebulką?
weszłam teraz na allegro bo chcę zamówić chrześniakowi na roczek jeździk pchacz a są takie fajne z koparkami:)

... lubię to za dużo powiedziane ... po prostu mam ochotę na takie z patelni z cebulką i jajkiem ;-) a rzadko jem bo się boję trujących :zawstydzona/y: tak samo jest u mnie z rybami ... kiedyś w dzieciństwie zadławiłam się ością i do dziś dnia jem mało ryb a jak już jem to tylko filet :sorry2: taka moja fanaberia :laugh2:

... piękne są te rzeczy dla maleństw ;-) mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy się wymieniały doświadczeniami zakupowymi :tak::laugh2:

uciekam na Housa do łóżeczka wygrzać stópki

Dobranoc do jutra Kochane Babolki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry