reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
elloolllll mysie pysie
Tośku zdroweczka

Maćku równiez zdrówka

Batonik szkoda ze Ci sie nie udało

Sevensonka jeszcze tylko 1,5 miesiaca zleci

Lopciu co to są te brzozaczki ?

A ja dziś sie przestraszyłam bo zadzwonili ze szkoły ze mam po mlodą przyjsc bo sie zle czuje , i ide po autko na parging przekrecam kluczyk o ono uuuuuu:wściekła/y: i dupa pewnie akumulator, no tak ostatnio jechałam 31 sierpnia , ale mysle ze nie powinno sie tak stac bo przeciez jak bylam na urlopie to tez stało, no coz m przyjedzie z pracy to zobaczy
Ide z młodą na zakupy :)
do pozniej dziewczęta :)

elloolllll mysie pysie
Tośku zdroweczka

Maćku równiez zdrówka

Batonik szkoda ze Ci sie nie udało

Sevensonka jeszcze tylko 1,5 miesiaca zleci

Lopciu co to są te brzozaczki ?

A ja dziś sie przestraszyłam bo zadzwonili ze szkoły ze mam po mlodą przyjsc bo sie zle czuje , i ide po autko na parging przekrecam kluczyk o ono uuuuuu:wściekła/y: i dupa pewnie akumulator, no tak ostatnio jechałam 31 sierpnia , ale mysle ze nie powinno sie tak stac bo przeciez jak bylam na urlopie to tez stało, no coz m przyjedzie z pracy to zobaczy
Ide z młodą na zakupy :)
do pozniej dziewczęta :)
erbuś brzozak to grzyb który też ma brązowy kapelusik i do tego rośnie przy brzozach i trzonek ma taki biały w takie czarne kreseczki pionowe nie wiem jak Tobie to napisać wiem że w niektórych rejonach Polski inaczej nazywają grzyby no i że mogą czasem niektóre tylko zbierać bądź inne :):) no fachowo to on sie nazywa koźlarz brązowy u nas się tak potocznie na niego mówi brzozak a tą nazwę często używają właśnie zbieracze grzybków
kochana a u was jaka nazwa funkcjonuje jego ???
maćku zdrówka i zdrowiej kochana a kiedy wycieczka do Krakowa ?

Ostatnia edycja:
witam sie
Tosiu i jak tam sprawy u Ciebie po klinice?
erba gratulacje widze suwaka ciązowego:)
pozostałe dziewczynki trzymam kciuki.

u mnie maluszek rosnie :) wazy juz 3700 w poniedzialek bedzie mial miesiac jak ten czas leci:))

maćku zdrówka i zdrowiej kochana a kiedy wycieczka do Krakowa ?
W srode...

A jak tam Toje samopoczucie? Ktory to dc?

witam sie

u mnie maluszek rosnie :) wazy juz 3700 w poniedzialek bedzie mial miesiac jak ten czas leci:))
Fajny avatarek:tak:

reklama
witam sie

super że pięknie rośnie i masz rację ten czas leci jak szalony już miesiąc jesteście razem i uczycie się nawzajem siebie poznawać ach uroczy czas:):)

maćku no 27dc ......ciiiiiiii....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry