reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Scully z termoforem musisz uważac w ciąży :) Gratuluje i trzymam kciuki:)
a to Sebus z Zombie:P
2wf60cx.jpg

pięknie :)

Scully z termoforem musisz uważac w ciąży :) Gratuluje i trzymam kciuki:)
a to Sebus z Zombie:P
2wf60cx.jpg
piekny jest taki malutki slodziutki super focia :-)
dziękuję :tak: ja na wizycie będę dopiero pierwszej, ale jeszcze przypomnę przed żebyście trzymały kciuki ;-)
ja zawsze sobie zapisoje na kartce co chce powiedziec ginowi i o co chce zapytac :-) i tak przez caly miesiac kartka sie dopelnia pytaniami ;-) i zawsze wchodze do gina z katka hihihihi

kochasne a czy wy wiecie ze mamy juz 2 starankowe 2010 bobaski :-D Sebusia od Pajki i 6 wrzesnia Kerna urodzila coreczke :-)

Ostatnia edycja:
Pajkaa świetnie wyglądasz...radośnie i promiennie! A Sebuś słodziaczek!

Scully bóle na początku jak na @ są normalne, jednak jakby były silne to skonsultuj z lekarzem. I pamiętaj że jak boli to można nospę łykać...ale też zapytaj lekarza o to.
I absolutnie nie korzystaj z termofora...chyba że na stopy. Długie, gorące kąpiele też zakazane.

Pajkaa świetnie wyglądasz...radośnie i promiennie! A Sebuś słodziaczek!

Scully bóle na początku jak na @ są normalne, jednak jakby były silne to skonsultuj z lekarzem. I pamiętaj że jak boli to można nospę łykać...ale też zapytaj lekarza o to.
I absolutnie nie korzystaj z termofora...chyba że na stopy. Długie, gorące kąpiele też zakazane.
hej mysza widze ze tez spac niemozesz ;-) szymonek niedaje spac?? ;-) ja za chwile zmykam bo rano bede wygladac jak zomiee hihi

:-) Witam weekendowo ;-)

... nareszcie siła i humor wróciły do mnie bo mój Kochany Dziubek wrócił wczoraj :laugh2: 3 dni to zdecydowanie za długo jak dla mnie :-p

... poza tym to miałam ciężką noc, mimo że R był przy mnie :-( wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie mama i powiedziała mi, że okradli mojego brata:-( On na stałe mieszka w Londynie ... dopiero co z 3 miesiące mieszkają w nowym domu,a najgorsze jest to, że włamało się 4 anglików o 4 nad ranem na żywca podczas gdy oni wszyscy spali :szok: szczęście w nieszczęściu pod ręką był tylko portfel z dokumentami mojego brata i kluczyki do auta :-( i o 4 nad ranem auto odjechało z pod domku ... bardzo się zdenerwowałam, ale dobrze że im się nic nie stało bo kto wie co może strzelić takim ludziom do głowy :sorry2: dodam tylko że portfel i kluczyki były w pokoju w którym spał brat i bratowa ... nie daj Boże gdyby w trakcie tego incydentu któreś z nich się obudziło :-( to nie chcę nawet myśleć co mogłoby się wydarzyć

Miłego Dzionka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry