Scully
mamusia :)
Scully z termoforem musisz uważac w ciążyGratuluje i trzymam kciuki
![]()
a to Sebus z Zombie![]()
dziękuję :-) śliczna fotka
słodko
i mamusia wcale nie zmęczona
a jak radość w oczach
cudo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()
a to Sebus z Zombie![]()
słodko
i mamusia wcale nie zmęczona
a jak radość w oczach
cudo 
Pajkaa
Ślicznie, cudnie, po prostu brak słów żeby opisać tą fotkę. Jaka szczęśliwa mama. Też bym chciała takiego bobasa do serducha przytulić
![]()
a to Sebus z Zombie![]()
![]()
piekny jest taki malutki slodziutki super focia :-)Scully z termoforem musisz uważac w ciążyGratuluje i trzymam kciuki
![]()
a to Sebus z Zombie![]()
![]()
ja zawsze sobie zapisoje na kartce co chce powiedziec ginowi i o co chce zapytac :-) i tak przez caly miesiac kartka sie dopelnia pytaniami ;-) i zawsze wchodze do gina z katka hihihihidziękujęja na wizycie będę dopiero pierwszej, ale jeszcze przypomnę przed żebyście trzymały kciuki ;-)
Sebusia od Pajki i 6 wrzesnia Kerna urodzila coreczke :-)hej mysza widze ze tez spac niemozesz ;-) szymonek niedaje spac?? ;-) ja za chwile zmykam bo rano bede wygladac jak zomiee hihiPajkaa świetnie wyglądasz...radośnie i promiennie! A Sebuś słodziaczek!
Scully bóle na początku jak na @ są normalne, jednak jakby były silne to skonsultuj z lekarzem. I pamiętaj że jak boli to można nospę łykać...ale też zapytaj lekarza o to.
I absolutnie nie korzystaj z termofora...chyba że na stopy. Długie, gorące kąpiele też zakazane.
3 dni to zdecydowanie za długo jak dla mnie 
szczęście w nieszczęściu pod ręką był tylko portfel z dokumentami mojego brata i kluczyki do auta :-( i o 4 nad ranem auto odjechało z pod domku ... bardzo się zdenerwowałam, ale dobrze że im się nic nie stało bo kto wie co może strzelić takim ludziom do głowy
dodam tylko że portfel i kluczyki były w pokoju w którym spał brat i bratowa ... nie daj Boże gdyby w trakcie tego incydentu któreś z nich się obudziło :-( to nie chcę nawet myśleć co mogłoby się wydarzyć Cudeńko malutkie, a mamusia jaka rozpromieniona. ŚlicznościScully z termoforem musisz uważac w ciążyGratuluje i trzymam kciuki
![]()
a to Sebus z Zombie![]()
![]()