reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam weekendowo!:-)
Batonik przykro mi z powodu brata:-( Ale tak jak piszesz, dobrze, ze "tylko" na kradziezy sie skonczylo...

U mnie przeziebienie jakby odpuscilo, ale jeszcze dzisiaj lykne tabsa i posiedze w domku, zeby czasem nie wrocilo...

reklama
dzień dobry
chociaż dla mnie wcale nie dobry bo przylazła z samego rana @ i boli jak smok
nie chcę się powtarzać ale upierdliwa jest ta moja wrednota i jakoś nie chce albo nie może się odczepić:(

batonik to straszne co piszesz czy na świecie nie może już być trochę lepiej same tylko rozboje wojny kradzieże morderstwa ach, szkoda słów najważniejsze że nic im się nie stało samochód rzecz nabyta się odkupi a życie czy zdrowie rzecz bezcenna

dzień dobry
chociaż dla mnie wcale nie dobry bo przylazła z samego rana @ i boli jak smok
nie chcę się powtarzać ale upierdliwa jest ta moja wrednota i jakoś nie chce albo nie może się odczepić:(
:-(
Czyli rozumiem, ze jednak czekasz na mnie, co bym tu sama staraczka nie zostala;-) Tylko kiedy nadejdzie ten nasz czas...?:sorry2:

:-(
Czyli rozumiem, ze jednak czekasz na mnie, co bym tu sama staraczka nie zostala;-) Tylko kiedy nadejdzie ten nasz czas...?:sorry2:
wyprzeć mnie nie czekaj na mnie
ja już sie naprawdę poddaję chociaż pewnie będę jeszcze próbować no ale już naprawdę bez przekonania
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl niech będzie u Ciebie owocny:)

zmykam chatke ogarnąć bo dzisiaj mamy gości na urodzinacch męża i synka:)

Ostatnia edycja:
wyprzeć mnie nie czekaj na mnie
ja już sie naprawdę poddaję chociaż pewnie będę jeszcze próbować no ale już naprawdę bez przekonania
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl niech będzie u Ciebie owocny:)
Dzieki, ale u mnie tez przekonania brak.:sorry2: Nawet w cudowne dzialanie lekow nie wierze:no:

A nie myslalas o tym, aby zrobic sobie te badania na ktore namawia mnie moj gin?

Dzieki, ale u mnie tez przekonania brak.:sorry2: Nawet w cudowne dzialanie lekow nie wierze:no:
ja już też nie bo ile można sie nimi faszerować a efektów nie ma
zastanawiam się jeszcze nad tym badanie co Ty chcesz zrobić no ale może po co?
batonik te Twoją bakterię wykryli z badania krwi czy ze śluz czy czegoś tam?

Hehe - lasnie edytowalam i spytalam o to samo:-D

ja już też nie bo ile można sie nimi faszerować a efektów nie ma
zastanawiam się jeszcze nad tym badanie co Ty chcesz zrobić no ale może po co?
batonik te Twoją bakterię wykryli z badania krwi czy ze śluz czy czegoś tam?
Ja postanowilam, ze zrobie te badania. Bo jakas przyczyna byc musi. Jesli nawet one wyjda negatywnie - wtedy odpuszcze...
A z tego co pamietam to u Batonika nic nie wykryli tylko gin dal im antybiotyk zapobiegawczo:tak:

Hehe - lasnie edytowalam i spytalam o to samo:-D

Ja postanowilam, ze zrobie te badania. Bo jakas przyczyna byc musi. Jesli nawet one wyjda negatywnie - wtedy odpuszcze...
A z tego co pamietam to u Batonika nic nie wykryli tylko gin dal im antybiotyk zapobiegawczo:tak:

....zgadza się Maćku ja dostałam razem z R antybiotyk zapobiegawczo ... bo coś mój gin mówił że lepiej od razu wziąć bo to tylko raz 2 tabletki się bierze i koniec i powiem Wam że pamiętam że R nic nie było czuł się dobrze a ja wieczorem po wzięciu tych tabsów miałam okropne skurcze brzucha i źle się czułam ... może to świadczyło o tym że antybiotyk zwalczał to dziadostwo ... niemniej jednak ta bakteria nie daje żadnych objawów ale bardzo przeszkadza

Witam sobotnio :-)

jejku ale pospałam...zasnęłam o 1 a obudziliśmy się o 11 :-D ahhh uwielbiam takie noce.
Teraz muszę szybko jakieś śniadanie zjeść bo pewnie Szymonk już głodny ;-)

lopciu
o ta wredota @...przykro mi ale trzeba wierzyć że wkońcu kiedyś się nie pojawi na całe 9miesięcy!

batonik superowe że R wrócił, ale żal mi brata...no cóż...skurw...nie wybierają! Ale Ty się nie denerwuj, oni dadzą sobie radę!

Żabko oglądaliśmy wczoraj lot93 i tak podeszłam w przerwie do komputera...choć zdaża się że Szymon tak broi w brzuchu że mnie nawet potrafi obudzić

maćku co do badania to ja Ci z własnego doświadczenia polecę zrobić teraz jak najwięcej, bo i tak jak się pojawi fasolka to będziesz musiała zrobić np tą chlamydię, a później w razie (tfu tfu) złego wyniku po co się dodatkowo stresować czy aby fasolince to nie zaszkodzi. Trzymam kciukasy coby u Cibie w tym cyklu się już @ nie pojawiła &&

Wszystkim życzę miłego dnia!

reklama
nachodzą mnie myśli aby rzeczywiście dać już sobie spokój po co to wszystko te dręczenia siebie to czekanie:-(:-(:-(:-(:-(
pewnie mam jakieś przeciwciała albo wrogi śluz skoro owulka jest zawsze piękna a nic nie ma:(:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry