Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(dzień dobry
chociaż dla mnie wcale nie dobry bo przylazła z samego rana @ i boli jak smok
nie chcę się powtarzać ale upierdliwa jest ta moja wrednota i jakoś nie chce albo nie może się odczepić![]()

wyprzeć mnie nie czekaj na mnie:-(
Czyli rozumiem, ze jednak czekasz na mnie, co bym tu sama staraczka nie zostala;-) Tylko kiedy nadejdzie ten nasz czas...?![]()
Dzieki, ale u mnie tez przekonania brak.wyprzeć mnie nie czekaj na mnie
ja już sie naprawdę poddaję chociaż pewnie będę jeszcze próbować no ale już naprawdę bez przekonania
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl niech będzie u Ciebie owocny![]()
Nawet w cudowne dzialanie lekow nie wierze
ja już też nie bo ile można sie nimi faszerować a efektów nie maDzieki, ale u mnie tez przekonania brak.Nawet w cudowne dzialanie lekow nie wierze
![]()

Ja postanowilam, ze zrobie te badania. Bo jakas przyczyna byc musi. Jesli nawet one wyjda negatywnie - wtedy odpuszcze...ja już też nie bo ile można sie nimi faszerować a efektów nie ma
zastanawiam się jeszcze nad tym badanie co Ty chcesz zrobić no ale może po co?
batonik te Twoją bakterię wykryli z badania krwi czy ze śluz czy czegoś tam?

Hehe - lasnie edytowalam i spytalam o to samo
Ja postanowilam, ze zrobie te badania. Bo jakas przyczyna byc musi. Jesli nawet one wyjda negatywnie - wtedy odpuszcze...
A z tego co pamietam to u Batonika nic nie wykryli tylko gin dal im antybiotyk zapobiegawczo![]()
ahhh uwielbiam takie noce.