reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja zaplanowałam lenistwo na ostatnie 4tyg...coby mi się znudziło i żebym za nim nie tęskniła na początku poznawania się z Szymonkiem...ale w życiu bym nie podejrzewała że to będzie trwało całe 9miesięcy!

reklama
sculy żadnych termofonów a lekki ból owszem musi być bo macica się rozszerza:):)

mnie mocno bolało :-( ale dziś bez koca i termorora spałam i cała noc zeszła spokojnie :tak:

ja zawsze sobie zapisoje na kartce co chce powiedziec ginowi i o co chce zapytac :-) i tak przez caly miesiac kartka sie dopelnia pytaniami ;-) i zawsze wchodze do gina z katka hihihihi
kochasne a czy wy wiecie ze mamy juz 2 starankowe 2010 bobaski :-D Sebusia od Pajki i 6 wrzesnia Kerna urodzila coreczke :-)

dobry pomysł z tą kartką :tak: Kerna dawno nie była u nas na forum :sorry2: świetnie, że urodziła córcię :tak: ma parkę, bo w domu braciszek czeka :tak:

Scully bóle na początku jak na @ są normalne, jednak jakby były silne to skonsultuj z lekarzem. I pamiętaj że jak boli to można nospę łykać...ale też zapytaj lekarza o to.
I absolutnie nie korzystaj z termofora...chyba że na stopy. Długie, gorące kąpiele też zakazane.

jestem grzeczna i się was słucham :tak:

... poza tym to miałam ciężką noc, mimo że R był przy mnie :-( wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie mama i powiedziała mi, że okradli mojego brata:-( On na stałe mieszka w Londynie ... dopiero co z 3 miesiące mieszkają w nowym domu,a najgorsze jest to, że włamało się 4 anglików o 4 nad ranem na żywca podczas gdy oni wszyscy spali :szok: szczęście w nieszczęściu pod ręką był tylko portfel z dokumentami mojego brata i kluczyki do auta :-( i o 4 nad ranem auto odjechało z pod domku ... bardzo się zdenerwowałam, ale dobrze że im się nic nie stało bo kto wie co może strzelić takim ludziom do głowy :sorry2: dodam tylko że portfel i kluczyki były w pokoju w którym spał brat i bratowa ... nie daj Boże gdyby w trakcie tego incydentu któreś z nich się obudziło :-( to nie chcę nawet myśleć co mogłoby się wydarzyć
Miłego Dzionka ;-)

trzeba spojrzeć optymistycznie :tak: mieli szczęście, że nic im się nie stało :tak:

chociaż dla mnie wcale nie dobry bo przylazła z samego rana @ i boli jak smok

:-( ... słonko uda się :tak: a nóż to już 1 tydzień ciąży ;-) łepek do góry i walczymy :tak: wszystkiego naj dla męża ;-) starajcie się o prezent po urodzinowy :tak:

...gdybyś pościła do początku ciąży to też byś chciała nawet babskie tyłki wytrzaskać :laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D krejzolki :-D:-D:-D

Byłam dziś we Wrocławiu na spotkaniu Skarbów Urody Rossman :laugh2: Fajursko było :laugh2: Dostałam próbki kosmetyków :tak: Masaż na fotelu -bosko :tak: Masaż oczu -rewelka :tak: Niestety nie zmierzyłam sobie wartości tłuszczyku i innych takich wskaźników -bo przeciwwskazaniem jest ciąża :sorry2: ale nie żałuję, bo wolę mieć fasolkę niż to badanie :tak:
Wstąpiłam też do lumpcia -była wyprzedaż "wszystko po 2 zł" i kupiłam sobie śliczne spodnie. Długość idealna, a szerokość... fasolka się rozepcha i będzie ok ;-)

Scully ciepłe kąpiele są niedozwolone, tak samo jak jucuzzi bo mogą powodować odklejanie się łożyska... więc unikaj,ale ja sama czasami lubiłam sobie taką cieplejszą kąpiel w wannie zafundować. Wiadomo wszystko z umiarem.

Ejj ja tam do pomiaru tkanki tłuszczowej bym się nie pchała :-D ale coż...taki mój urok, że jak człowiek przesadził to teraz się nawet takim pomiarem by stresował. Na szczęście wszystko jest do naprawienia, tylko wymaga czasu.

dzień dobry
chociaż dla mnie wcale nie dobry bo przylazła z samego rana @ i boli jak smok
nie chcę się powtarzać ale upierdliwa jest ta moja wrednota i jakoś nie chce albo nie może się odczepić:(

batonik to straszne co piszesz czy na świecie nie może już być trochę lepiej same tylko rozboje wojny kradzieże morderstwa ach, szkoda słów najważniejsze że nic im się nie stało samochód rzecz nabyta się odkupi a życie czy zdrowie rzecz bezcenna
przykro mi lopciu a myslalam ze wkoncu sie uda a moze tez wez jak batonik ten lek na chlamydie ze swoim m moze tu tkwi problem
Witam sobotnio :-)

jejku ale pospałam...zasnęłam o 1 a obudziliśmy się o 11 :-D ahhh uwielbiam takie noce.
Teraz muszę szybko jakieś śniadanie zjeść bo pewnie Szymonk już głodny ;-)

lopciu
o ta wredota @...przykro mi ale trzeba wierzyć że wkońcu kiedyś się nie pojawi na całe 9miesięcy!

batonik superowe że R wrócił, ale żal mi brata...no cóż...skurw...nie wybierają! Ale Ty się nie denerwuj, oni dadzą sobie radę!

Żabko oglądaliśmy wczoraj lot93 i tak podeszłam w przerwie do komputera...choć zdaża się że Szymon tak broi w brzuchu że mnie nawet potrafi obudzić

maćku co do badania to ja Ci z własnego doświadczenia polecę zrobić teraz jak najwięcej, bo i tak jak się pojawi fasolka to będziesz musiała zrobić np tą chlamydię, a później w razie (tfu tfu) złego wyniku po co się dodatkowo stresować czy aby fasolince to nie zaszkodzi. Trzymam kciukasy coby u Cibie w tym cyklu się już @ nie pojawiła &&

Wszystkim życzę miłego dnia!
a ja czekalam na koniec aukcji z ciuszkami dla chlopca ale 2 minuty przed koncem internet sie zbuntowal i nic niedzialalo bylam wsciekla bo nieudalo mi sielicytowac w ostatnich 2 minutach :-(
Za 5 tygodni to może się zgłoszę na ochotnika :-D
a na kiedy masz umowiona cc???

witajcie kobietki wpadlam zobaczyc co u was bo m na rybki pojechal :-) a ja patrze na te chomiki corki i ten co ostatnio uciekl dzis i od kilku dni raz ablo kilka razy dziennie gryzie tego drugiego po lapkach :-( dopiero dzis zauwazylam ktory z nich to ataskojacy i niewiem czy je oddzielic to w koncu bracia i chwile lataja razem a czasem cos im strzeli i ten uciekinier gryzie brata najpierw ten uciekinier byl mniejszya taraz widze ze ten bidulek drugi zmarnial i jest mniejszy :-( jak jeszcze raz sie na niego rzuci to go do pudla wsadze za kare chyba

macku bylas ostatnio na skarb mamy u katekiss???pisalam ci ostatnio ze sie jej udalo otoz niestety ciaza sie nieutrzymala bete mmiala 31 a potem 0 a teraz byla na badaniu hsg czy cos takiego i ma calkowicie niedrozne jajowody :-( a gin zamiast ja pocieszyc ze moze isc na laparoskopie i dac jej nadzieje to burak powiedzial ze niewidzi zbytnio szans na ciaze a jak chce laparoskopie to ma przygotowac 3500 zl co za ham jeden tak biedna zalamac i dopiero po 30 cyklach staran dowiedziala sie co jest przyczyna braku ciazy czyli ta niedroznosc :-(

lopop macku a wy mialyscie robione to badanie juz???

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki wpadlam zobaczyc co u was bo m na rybki pojechal :-) a ja patrze na te chomiki corki i ten co ostatnio uciekl dzis i od kilku dni raz ablo kilka razy dziennie gryzie tego drugiego po lapkach :-( dopiero dzis zauwazylam ktory z nich to ataskojacy i niewiem czy je oddzielic to w koncu bracia i chwile lataja razem a czasem cos im strzeli i ten uciekinier gryzie brata najpierw ten uciekinier byl mniejszya taraz widze ze ten bidulek drugi zmarnial i jest mniejszy :-( jak jeszcze raz sie na niego rzuci to go do pudla wsadze za kare chyba
No wlasnie - jak je wtedy zlapaliscie?

ja bym je oddzieliła jak najszybciej :tak: moja kuzynka miała samiczkę i samca. Samiczka miała małe i musiała samca odseparować, bo gryzł samiczkę i małe. Jak małe miały miesiąc to samiczka zaczęła małe zagryzać i musiała i ją odseparować. Małe niestety nie przeżyły, ale samca i samiczkę trzymała osobno, bo raz się tulili i spali razem,a raz się gryzły :sorry2:

reklama
Witam sie sobotnio
erbuś brzozak to grzyb który też ma brązowy kapelusik i do tego rośnie przy brzozach i trzonek ma taki biały w takie czarne kreseczki pionowe nie wiem jak Tobie to napisać wiem że w niektórych rejonach Polski inaczej nazywają grzyby no i że mogą czasem niektóre tylko zbierać bądź inne :):) no fachowo to on sie nazywa koźlarz brązowy u nas się tak potocznie na niego mówi brzozak a tą nazwę często używają właśnie zbieracze grzybków
kochana a u was jaka nazwa funkcjonuje jego ???
maćku zdrówka i zdrowiej kochana a kiedy wycieczka do Krakowa ?

Lopciu bardzo mi przykro :(
ale uszy do gory uda sie , zobaczysz Macku Ciebie rownież sie to dotyczy
U nas własnie to koźlaki
udanej imprezki i wszystkiego naj naj dla m i syncia
witam sie
Tosiu i jak tam sprawy u Ciebie po klinice?
erba gratulacje widze suwaka ciązowego:)
pozostałe dziewczynki trzymam kciuki.
u mnie maluszek rosnie :) wazy juz 3700 w poniedzialek bedzie mial miesiac jak ten czas leci:))
Pajeczko dziekuję i gratuluję syncia piękny
Batonik przykre to co spotkało Twojego brata
Myszko widzę ze Szymonek pięknie rośnie
Miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry