reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
scully z tym pomiarem tłuszczyku rozbroiłaś mnie :rofl2:przecież zgrabna z Ciebie kobieta więc gdzie ten tłuszczyk jest ???:baffled:
zabka mialam robiona laparoskopię od razu na początku i wsio ok
u mnie kto wie może mam pełno jakiś bakterii:nerd: a tak na poważnie to jednak myślę że śluz, wiecie ja mam inna grupę krwi niż mąż Rh- to moja mąż Rh+ no ale w pierwszej ciąży nie miałam żadnych przeciwciał ale jak ide do ginka (nowego) to zawsze mowię że mogę mieć taki konflikt a każdy twierdzi że to nie to

po IUI zapłodnienie było bo było widać na podpasce tylko nie zagnieździło się może właśnie tam tkwi problem?

pijemy wirtualną kawkę?:)

Ostatnia edycja:
scully z tym pomiarem tłuszczyku rozbroiłaś mnie :rofl2:przecież zgrabna z Ciebie kobieta więc gdzie ten tłuszczyk jest ???:baffled:
zabka mialam robiona laparoskopię od razu na początku i wsio ok
u mnie kto wie może mam pełno jakiś bakterii:nerd: a tak na poważnie to jednak myślę że śluz, wiecie ja mam inna grupę krwi niż mąż Rh- to moja mąż Rh+ no ale w pierwszej ciąży nie miałam żadnych przeciwciał ale jak ide do ginka (nowego) to zawsze mowię że mogę mieć taki konflikt a każdy twierdzi że to nie to
po IUI zapłodnienie było bo było widać na podpasce tylko nie zagnieździło się może właśnie tam tkwi problem?

tłuszczyk pewnie wyszedł by w normie, ale miło by było mieć papierek, że jest ok ;-)
Z konfliktem to wiem, że może być problem z donoszeniem (bo moi i mojego męża rodzice mają konflikt) :tak: I jak napisałam może być, a nie musi (w końcu synek zdrowy) :tak: Co do bakteri to paskudy, które cicho siedzą, a rozrabiają :dry:

Ja jestem na etapie rosołka ;-) Ale po - z chęcią ;-)

Ostatnia edycja:
ja już naprawdę nie wiem co to może być?????
kawkę mam zaparzoną wpadnij:) zapraszam na ciasto 3bita
rosołek też mam a może lubisz domowy barszczyk? też mam

Ostatnia edycja:
:laugh2: ja to bym wszystko teraz jadła :laugh2: mam straszny apetyt i muszę się pilnować :-p
a ten 3bit to taki domowy?? Nie słyszałam... :sorry2: rzuć przepis :tak:
no domowy
puszke mleka skondensowanego gotujesz 2 godziny
gotujesz budyń waniliowy 3/4 litra jako pół litra (czyt. z pół litra mleka)
ucierasz budyń z półtora kostki Kasi i
2 śmietanki 30% ubijasz z 2 śmietanfixem
na spód blachy herbatniki potem mleko potem znowu herbatniki potem budyń potem herbatniki potem śmietana i posypać tartą gorzką czekoladą
herbatniki nie kupuj orginalnych tylko podróbki na spód szybciej zmiękną:)

tak naprawdę kolejność kładzenia warstw możesz sobie zmienić - ja kłade tak:):)
SMACZNEGO

ja bym je oddzieliła jak najszybciej :tak: moja kuzynka miała samiczkę i samca. Samiczka miała małe i musiała samca odseparować, bo gryzł samiczkę i małe. Jak małe miały miesiąc to samiczka zaczęła małe zagryzać i musiała i ją odseparować. Małe niestety nie przeżyły, ale samca i samiczkę trzymała osobno, bo raz się tulili i spali razem,a raz się gryzły :sorry2:
narazie mam je osobbno zobaczymy co bedzie dalej...
dalabym sie pokroic za barszczyk ;-)

wpadlamna sekunde sprawdzic cou was i zmykam bede wieczorem

reklama
Cze dziewczyny!:-)
Ja dopiero niedawno wstalam:zawstydzona/y: Ale to dlatego, ze w nocy co chwile sie budzialam i musialam isc do kibelka. Nigdy wiecej zielonej herbaty na noc!:no:
Tak bylo? Nie pochwlilas sie!;-)
To jak? Idziesz ze mna na te badabka? Wejdz sobie jeszcze raz na stonke Urogin - Formularz zamówienia zestawu i poczytaj. Mi lekarz poleca badanie 14. Urogin Pronatal III
Jest tam tez baza lekarzy, ktorzy pobieraja probki. I co ciekawe - sa w niej zarowno moj pierwszy jak i drugi gin. A tylko ten drugi o tym wspomnial...

Same lakocie u Ciebie:tak: Mniam!
Ja sobie dzisiaj upieke dietetycznego serniczka!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry