Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przecież zgrabna z Ciebie kobieta więc gdzie ten tłuszczyk jest ???
a tak na poważnie to jednak myślę że śluz, wiecie ja mam inna grupę krwi niż mąż Rh- to moja mąż Rh+ no ale w pierwszej ciąży nie miałam żadnych przeciwciał ale jak ide do ginka (nowego) to zawsze mowię że mogę mieć taki konflikt a każdy twierdzi że to nie toscully z tym pomiarem tłuszczyku rozbroiłaś mnieprzecież zgrabna z Ciebie kobieta więc gdzie ten tłuszczyk jest ???
zabka mialam robiona laparoskopię od razu na początku i wsio ok
u mnie kto wie może mam pełno jakiś bakteriia tak na poważnie to jednak myślę że śluz, wiecie ja mam inna grupę krwi niż mąż Rh- to moja mąż Rh+ no ale w pierwszej ciąży nie miałam żadnych przeciwciał ale jak ide do ginka (nowego) to zawsze mowię że mogę mieć taki konflikt a każdy twierdzi że to nie to
po IUI zapłodnienie było bo było widać na podpasce tylko nie zagnieździło się może właśnie tam tkwi problem?
I jak napisałam może być, a nie musi (w końcu synek zdrowy)
Co do bakteri to paskudy, które cicho siedzą, a rozrabiają 
ja już naprawdę nie wiem co to może być?????
kawkę mam zaparzoną wpadnijzapraszam na ciasto 3bita
rosołek też mam a może lubisz domowy barszczyk? też mam
ja to bym wszystko teraz jadła
mam straszny apetyt i muszę się pilnować 
rzuć przepis 
no domowyja to bym wszystko teraz jadła
mam straszny apetyt i muszę się pilnować
a ten 3bit to taki domowy?? Nie słyszałam...rzuć przepis
![]()
narazie mam je osobbno zobaczymy co bedzie dalej...ja bym je oddzieliła jak najszybciejmoja kuzynka miała samiczkę i samca. Samiczka miała małe i musiała samca odseparować, bo gryzł samiczkę i małe. Jak małe miały miesiąc to samiczka zaczęła małe zagryzać i musiała i ją odseparować. Małe niestety nie przeżyły, ale samca i samiczkę trzymała osobno, bo raz się tulili i spali razem,a raz się gryzły
![]()
dalabym sie pokroic za barszczyk ;-)ja już naprawdę nie wiem co to może być?????
teraz się nim objadłam i mnie już mdli dobrze że kawa nie posłodzona bo bym padła z przesłodzeniajami, na pewno wypróbuję jak pójdę na L4
![]()
Ale to dlatego, ze w nocy co chwile sie budzialam i musialam isc do kibelka. Nigdy wiecej zielonej herbaty na noc!
Tak bylo? Nie pochwlilas sie!;-)po IUI zapłodnienie było bo było widać na podpasce tylko nie zagnieździło się może właśnie tam tkwi problem?
Same lakocie u Ciebieja już naprawdę nie wiem co to może być?????
Mniam!