reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cze dziewczyny!:-)
Ja dopiero niedawno wstalam:zawstydzona/y: Ale to dlatego, ze w nocy co chwile sie budzialam i musialam isc do kibelka. Nigdy wiecej zielonej herbaty na noc!:no:

Tak bylo? Nie pochwlilas sie!;-)
To jak? Idziesz ze mna na te badabka? Wejdz sobie jeszcze raz na stonke Urogin - Formularz zamówienia zestawu i poczytaj. Mi lekarz poleca badanie 14. Urogin Pronatal III
Jest tam tez baza lekarzy, ktorzy pobieraja probki. I co ciekawe - sa w niej zarowno moj pierwszy jak i drugi gin. A tylko ten drugi o tym wspomnial...

Same lakocie u Ciebie:tak: Mniam!
Ja sobie dzisiaj upieke dietetycznego serniczka!:tak:

A ja jutro jade do gina na 10:30 i chce zeby mi usg zrobil i potwierdzil ostatni raz ze dziewczynka.Targac go bede o zaswiadczenie na cesarke

reklama
witam w niedzielne popoludnie
Lopciu omg ale pyszności ale jak moj m mowi ze u mnie to tylko oczy chca :)
Maćku jezeli bierzesz kwas foliowy to nie powinnas pic zielonej herbaty bo wyplukuje go z organizmu
Sevensonka trzymamy &&&&&&&&&&&&& za wizytkę

Batonik Wszystkiego naj naj !! STO LAT !!!!!!! chyba dobrze zapamiętałam
Miłego dnia !

Ostatnia edycja:
Cze dziewczyny!:-)
Ja dopiero niedawno wstalam:zawstydzona/y: Ale to dlatego, ze w nocy co chwile sie budzialam i musialam isc do kibelka. Nigdy wiecej zielonej herbaty na noc!:no:

Tak bylo? Nie pochwlilas sie!;-)
To jak? Idziesz ze mna na te badabka? Wejdz sobie jeszcze raz na stonke Urogin - Formularz zamówienia zestawu i poczytaj. Mi lekarz poleca badanie 14. Urogin Pronatal III
Jest tam tez baza lekarzy, ktorzy pobieraja probki. I co ciekawe - sa w niej zarowno moj pierwszy jak i drugi gin. A tylko ten drugi o tym wspomnial...

Same lakocie u Ciebie:tak: Mniam!
Ja sobie dzisiaj upieke dietetycznego serniczka!:tak:
a mi sie marzy sernik na zimno :-)
A ja jutro jade do gina na 10:30 i chce zeby mi usg zrobil i potwierdzil ostatni raz ze dziewczynka.Targac go bede o zaswiadczenie na cesarke
bede trzymac kciuki :-) a niedaj zyc ginowi ;-) a to twoja ostatnia wizyta przed porodem????

trzymam kciuki za cesarkę :tak: daj znać czy się udało ;-)

Maćku jezeli bierzesz kwas foliowy to nie powinnas pic zielonej herbaty bo wyplukuje go z organizmu

:szok: naprawdę?? a ja piję zieloną hektolitrami :szok: muszę odstawić :-(

Ja jak zwykle mam pytanko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
We wtorek pierwsza wizyta u gina. Co będzie robił? Jak wygląda taka wizyta? Muszę coś pamiętać np. szczepienia? Bo chyba mi już kartę ciąży założy... :sorry2:

trzymam kciuki za cesarkę :tak: daj znać czy się udało ;-)

:szok: naprawdę?? a ja piję zieloną hektolitrami :szok: muszę odstawić :-(

Ja jak zwykle mam pytanko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
We wtorek pierwsza wizyta u gina. Co będzie robił? Jak wygląda taka wizyta? Muszę coś pamiętać np. szczepienia? Bo chyba mi już kartę ciąży założy... :sorry2:
po 1 zbada cie ginekologicznie na samolocie zeby potwierdzic ciaze po 2 musisz pamietac date ostatniej @ da ci skierowanie na badania krwi i moczu pogada z toba i moze zrobi usg jesli ma u siebie a jesli nie to da skierowanie na usg no i bedzie kazal lykac kwas foliowy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry