Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
erbus jestem siędzę w chatce i się zastanawiam co dalej ... chodzi o IUI
Witam się poniedziałkowo...
ależ te tygodnie uciekają!
Scully u mnie na pierwszej wizycie miałam pobraną cytol., wykonane badanie na samolocie i usg.
Zleci Ci pewnie lekarz również badania (w tym powinien toxo, gr krwi, mocz, morfo, może również białko i glukozę, choć tutaj każdy lekarz ma swoje oczekiwania co do badań).
Nie wiem czy idziesz prywatnie czy państwowo, bo jak to drugie to może być problem z usg...ale to już też dużo zależy do lekarza, bo są tacy którzy przestrzegają 3x w czasie ciąży i wtedy robią w okolicach 12tc, 20tc i 36tc. Bo wiadomo że jak prywtnie to oni robią co wizytę, bo i tak się za to płaci
A który to już u Ciebie będzie tc ?!?
Bo może warto poczekać...od 7tc będzie już biło serduszko ślicznie.
A co do karty ciąży to powinien już założyć.
Batonik a co to za okazja ?!? Czyśbyś już od wczoraj była starsza ?!?
Wogóle to dzisiaj chyba z kawusią do Krk musisz przyjechać, bo mi się skończyła wczoraj a taka wirtualna nie postawi na nogi.
Tosia jak samopoczucie ? No mam nadzieje że już Cię choróbsko odpuściło.
Wszystkim życzę pięknego dnia!
Witam i ja:-)
U Was tak od razu karty zakladaja? Bo moj ginek to dopiero ok 10 tc...
Jakos brak mi weny do pisania
I mam jakies takie wraznienie, ze @ tym razem przyjdzie wczesniej... Wiadomo - wycieczka...
no i polazły sobie !
no i polazły sobie !
urozinki batonika ja gapa zapomnialam :-( ale tez zycze wszystkiego najlepszego :-)Ja rowniez dolaczam sie do zyczen!
ps jaka to okazja?
dziwny ten gin i ta sluzba zdrowia a niemozesz isc prywatnie dac w lape zeby ci jakis wypisal skierowanie na cc??? a mala jak ullozona byla tym razem???No i nic z tego moj gin tak jak myslalam ma mnie w du... i powiedzial ze mam normalnie rodzic bo nic mi sie nie dzieje.Jestem wsciekla bo jak sobie pomysle ze znow mnie wyrozrywa i z bolu bede sie zwijac to szok
Pocieszenie takie ze usg wyszlo ok i pokazal mi krocze mojej coreczki ladniutkie jak na kruszynke bo jest troszku mniejsza od ksiazkowej ale jest dziewczynka i to najwazniejsze
batonik dużo zdrówka szczęśliwego rozwiązania i dużo miłości w dniu Twojego święta życzy L.![]()
wszystkiego naj, naj, naj... idodatkowo spełnienia wszystkich marzeń 
Scully u mnie na pierwszej wizycie miałam pobraną cytol., wykonane badanie na samolocie i usg.
Zleci Ci pewnie lekarz również badania (w tym powinien toxo, gr krwi, mocz, morfo, może również białko i glukozę, choć tutaj każdy lekarz ma swoje oczekiwania co do badań).
Nie wiem czy idziesz prywatnie czy państwowo, bo jak to drugie to może być problem z usg...ale to już też dużo zależy do lekarza, bo są tacy którzy przestrzegają 3x w czasie ciąży i wtedy robią w okolicach 12tc, 20tc i 36tc. Bo wiadomo że jak prywtnie to oni robią co wizytę, bo i tak się za to płaci
A który to już u Ciebie będzie tc ?!?
Bo może warto poczekać...od 7tc będzie już biło serduszko ślicznie.
A co do karty ciąży to powinien już założyć.
nie jestem pewna tc...
wg OM dziś 6 tydz 7 dzień; więc jutro 7 tydz.
ale cykl był 34 dni więc jakbym odjęła 6 dni do 28 dc to dziś 6 tydz i 1 dzień 
No i nic z tego moj gin tak jak myslalam ma mnie w du... i powiedzial ze mam normalnie rodzic bo nic mi sie nie dzieje.Jestem wsciekla bo jak sobie pomysle ze znow mnie wyrozrywa i z bolu bede sie zwijac to szok
Pocieszenie takie ze usg wyszlo ok i pokazal mi krocze mojej coreczki ladniutkie jak na kruszynke bo jest troszku mniejsza od ksiazkowej ale jest dziewczynka i to najwazniejsze
trudno, będę trzymać kciuki za lekki poród
to teraz możesz zrobić atak na sklepy z różowymi ciuszkami ;-)
Trzymajcie jutro kciukaski mocno
Na 11:00 idę do gin, ciekawe ile się nasiedzę w kolejce... i na kiedy da mi skierowanie do szpitala 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za L4 kochana i najpiękniejszą muzykę dla każdej mamusi bicie serduszka swojego dzieckaAle pusto... ooo... aż echo słychać...![]()