maćku
Moderatorka
(szept;-)) a na ile mozliwych?maćku no 27dc ......ciiiiiiii....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(szept;-)) a na ile mozliwych?maćku no 27dc ......ciiiiiiii....
zawszejest cos do napisania :-) zdrowiej tosiu :-) a z tym clo to lepiej je uzyj na nastepny cykl bo niewiadomo czy w chorobie by podzialalo...Podczytuję was codziennie ale w sumie to nie mam o czym pisac - cały czas leże w łożku i spie caly czas - zamiast lepiej to jest gorzej chyba, miałam brać clo w tym miesiącu ale stwierdzilam przez ta chorobe ze to bez sensu mieszac leki jeszcze jakas grzybica sie przyplacze ;/ jak widzicie nudyyyyy strasznie
no niestety choroba w ciazy to nic przyjemnego ilosc dostepnych lekow dla nas jest ograniczona a i kaszel i kichanie z brzuszkiem niejest przyjemny...Kurde...jakiś taki czas nastąpił, żę wszyscy w koło chorują.
Mam nadzieje że mnie szerokim łukiem ominie, bo już kichanie sprawia problem, a co dopiero jakiś kaszel.
witaj w grupie przeziebionych :-( mnie od wczoraj gardlo drapie i katar sie przypaletal chyba zrobie sobie naturalny antybiotyk :-)Melduje sie i ja... Z przeziebieniem:-(
zleci szybko a jesli bedziesz miala cc to szybciej sie rozdwoisz ;-)Zostalo mi 7 tyg wlecze sie ten czas niezmiernie
odliczam dni a czuje jakby wszystko stalo w miejscu
mala ciagle kopie po jajnikach wiec pewnie z poprzecznego na posladkowe ulozenie ze szla
czmu juz nie jest koniec pazdziernika
ojej to iloe on mial jak sie urodzil????sliczne fotki :-) rzeczywiscie czas pedzi juz miesiaczek mu stuknie ;-)witam sie
Tosiu i jak tam sprawy u Ciebie po klinice?
erba gratulacje widze suwaka ciązowego
pozostałe dziewczynki trzymam kciuki.
u mnie maluszek rosniewazy juz 3700 w poniedzialek bedzie mial miesiac jak ten czas leci
)
to ja pocichutenku trzymam kciuki ;-)super że pięknie rośnie i masz rację ten czas leci jak szalony już miesiąc jesteście razem i uczycie się nawzajem siebie poznawać ach uroczy czas
maćku no 27dc ......ciiiiiiii....
aha no to rosnie jak na drozdzach :-) zapodaj nam jakas ladna duza foteczke twojego skarba ;-) prosimy !!!! :-)Żabka Sebek mial 3080 g jak sie urodził a jak bylismy w 3 tygodniu to wazył 3900 na moim leczku wiec sie ciesze![]()
Scully ej...co to za wymyślanie..."w razie niedonoszenia"!!! Chcesz po tyłku ?!? Masz wierzyć w tą fasoleczkę od początku...żebyś kiedyś mogła spojrzeć dziecku w oczy i powiedzieć " od początku w Ciebie wierzyłam"
aż mi się łezka zakręciła 
Podczytuję was codziennie ale w sumie to nie mam o czym pisac - cały czas leże w łożku i spie caly czas - zamiast lepiej to jest gorzej chyba, miałam brać clo w tym miesiącu ale stwierdzilam przez ta chorobe ze to bez sensu mieszac leki jeszcze jakas grzybica sie przyplacze ;/ jak widzicie nudyyyyy strasznie
Melduje sie i ja... Z przeziebieniem:-(
u mnie maluszek rosniewazy juz 3700 w poniedzialek bedzie mial miesiac jak ten czas leci
)
ale ten czas zasuwa do przodu... :-) ucałuj syncia od nas wszystkic na bb 
Rano szybko do wc czy nie ma plamień i na szczęście nie ma. Zastanawiam się czy się nie przegrzałam, bo śpię pod grubą kołdrą, kocem i z termoforem... 
Dzieks. Ale biore gripexa, bo musze szybko stanac na nogi ze wzgledu na wycieczke...:-( eh... kuruj się domowymi sposobami i ... trzymam kciuki ;-)

zbyt wysoka temperatura jest niebezpieczna dla fasolki a wrazie bolu mozna wziac nospe na pozbycie sie skorczy jak bedziesz na nastepnej wizycie to najlepiej zapytaj gina :-)aż mi się łezka zakręciła
odpoczywaj, a następny cykl z clo będzie twój ;-)
:-( eh... kuruj się domowymi sposobami i ... trzymam kciuki ;-)
już miesiąc??ale ten czas zasuwa do przodu... :-) ucałuj syncia od nas wszystkic na bb
Lopop -trzymam kciukaski ;-)
Ja mam pytanko czy któraś na początku ciąży tak miała:
W nocy się obudziłam ze strasznymi skórczami podbrzusza (silne jak przy @) i strasznie się męczyłam :-( Przeszły to zasnęłam. Czy to norma?Rano szybko do wc czy nie ma plamień i na szczęście nie ma. Zastanawiam się czy się nie przegrzałam, bo śpię pod grubą kołdrą, kocem i z termoforem...
![]()
zbyt wysoka temperatura jest niebezpieczna dla fasolki a wrazie bolu mozna wziac nospe na pozbycie sie skorczy jak bedziesz na nastepnej wizycie to najlepiej zapytaj gina :-)
ja na wizycie będę dopiero pierwszej, ale jeszcze przypomnę przed żebyście trzymały kciuki ;-)