reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak a ja baranek
mój synus nie może sie z tym pogodzić że on facet i taki ma zodiak hihihi ile się na stęka w domciu czasami
no ale jeszcze jest za mały żeby to zrozumieć :):):):)

no a moja teściowa też panna:O

u nas panna, lew i będzie mały koziorożec :laugh2: a raczej koziorożyca :laugh2:

OK spadam na jakiś czas do galerii ;)

Ostatnia edycja:
reklama
... Witaj Scully ... na L4 będziesz miała duuuużżżżżżoooo czasu na poranne BB

o ile nie prześpię ;-) bo ja zawsze śpioch byłam :tak: wczoraj i dziś zasnęłam w pociągu :sorry2: przed samą wysiadką się obudziłam :sorry2:w domu też drzemka, a teraz znów mi oczy się kleją... :sorry2: ciekawe czy to ta deszczowa pogoda czy fasolka :sorry2:

Udalo mi sie w koncu zrzucic 1 kg. Troche malo, ale czego sie spodziewac po takiej konskiej dawce hormonow;-)

1 kg = super :tak: oby tak dalej :tak: ...i jak zebranie?? :-)

Lopop to masz zodiakalne panienki w domku ;-) ja tez panienka :-p

i ja panna :-p to kiedy urodzinki?? :-)

Sorki jak zniknę, ale znów powoli odpływam... oczy trzymam na patyczkach :-D

elloooo laski

Macku jak po zebraniu ??? To sobie cos walnij na to przeziębionko
kurde teraz najgorsza pogoda zeby sie cos przyplatało

Batonik jak tam na zakupach ?

Scully to chyba fasolinka :)

Lopciu ale sie imprezka szykuje :)
U mnie w grudniu m i corcia razem swietuja bo corcia urodzila sie w taty imieninki :)

Mysle, ze dalam rade.;-)

:-) dzielna jesteś :tak: mi o by tak głos drżał masakrycznie... :-D

Kochane ciążówki od krórego tygodnia ciąży poszłyście na L4?? :-p
Bo ja to bym chciała odrazu (martwi mnie tylko, że w razie niedonoszenia szef się zemści i mnie zwolni...) :baffled:

Scully to chyba fasolinka :)

jak gin mi powie w którym tygodniu jestem (bo sama nie mogę dać se rady z wyliczeniem) to poczytam o objawach, bo ciemna jestem :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
elloooo laski

Macku jak po zebraniu ??? To sobie cos walnij na to przeziębionko
kurde teraz najgorsza pogoda zeby sie cos przyplatało
Juz sobie lyknelam:tak:

Batonik tak glosno krzyczala, ze przyszlysmy, a teraz jej nie ma:sorry2:
:-) dzielna jesteś :tak: mi o by tak głos drżał masakrycznie... :-D
Mnie sie "ino" rece trzesly;-)

Ja tez bym z jednej strony chciala isc na L4 od razu (jesli oczywiscie kiedykolwiek uda mi sie zaciazyc), ale z drugiej strony boje sie, ze gdyby cos poszlo nie tak to wszyscy by o tym wiedzieli i pytali...:baffled:

reklama
i ja panna :-p to kiedy urodzinki?? :-)

... blisko coraz bliżej bo .... w niedzielę :tak:

... wydaje mi się że Twoja senność to raczej efekt fasolki ... bo ja tez zawsze byłam śpioszkiem, ale w I trymestrze to mogłam wcale z łóżka nie wychodzić i ciągle chodziłam taka śnięta i niedospana :tak: w ciągu dnia robiłam 3 drzemki i całą noc przesypiałam bez problemu :-D

... Maćku teraz jest bardzo podatny sezon na przeziębienia :tak: bo i pogoda sprzyjająca :sorry2:

... Erbuś no powiem Ci że poszalałam w Coccodrillo a potem jeszcze na dokładkę w Smyku :-D dobrze że R wyjechał jednak i kartę zostawił ;-) jakby wiedział co nam humor poprawi :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry