reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oki kochane babolki
uciekam, m wraca z pracy takze trzeba cos do jedzonka uszykować
miłego wieczoru i dobrej nocki
baj baj do poklikania :)

DOBRANOC ERBUŚ ;-)

... hm a ja dziś chyba zaliczę nockę na BB :-( bo jak tu iść się położyć do pustego łóżka :-( smutno mi troszku :zawstydzona/y:

... no to idę sobie pooglądać TV bo co tu będę tak sama siedziała ;) do jutra Babolki Kochane

Ostatnia edycja:
reklama
:-) witam jestem i ja ;-) u nas też wietrznie za oknem :tak:

... a cofka bardzo proszę ;-) może postawi mnie na nogi po ciężkiej nocy :sorry2:

bez

kochana Ty dzisiaj rusz na małe zakupy spokojnie niespiesząc się tak chociaż pare godzin minie:):)
no a potem masz nas:)

... no masz rację bo wczoraj już pojechałam na małe zakupki, ale oczywiście kupiłam gadżety Blance :-D a nie sobie więc dzisiaj może zaszaleję :tak: no i może psiapsiółka z chrześnicą przyjedzie to czas wypełni ;-) ale powiem Wam że okropnie mi się "spało" jednak człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego :laugh2:

... mogę zjeść z Wami śniadanko :sorry2:... bo samemu to nie lubię :baffled:

... no masz rację bo wczoraj już pojechałam na małe zakupki, ale oczywiście kupiłam gadżety Blance :-D a nie sobie więc dzisiaj może zaszaleję :tak: no i może psiapsiółka z chrześnicą przyjedzie to czas wypełni ;-) ale powiem Wam że okropnie mi się "spało" jednak człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego :laugh2:

... mogę zjeść z Wami śniadanko :sorry2:... bo samemu to nie lubię :baffled:
zjedz z nami tylko ja za chwilę znikam bo muszę syna do szkoły podrzucić a obok jest ryneczek i świeże warzywa kupić do drodze do pracy:)

Mysza wstawaj towarzystwa dotrzymać batonikowi!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry