...Erbuś na początku to ja tez tak miałam ... byłam kompletnie bez sił i chęci do wstawania z łóżka, ale to mija na szczęście i jak się mnie dziś ktoś pyta jak zniosłam I trymestr to mówię że go przespałam najzwyczajniej w świecieale potem w II trymestrze wracają siły witalne i to się czuje ... normalnie masz takiego powera że szok
... tylko czasem zdarzają się takie dni jak dziś
ale wydaje mi się że to przez to że R wyjechał bo jeszcze nigdy odkąd jesteśmy razem nie rozstawaliśmy się na 3 dni :-( dla mnie to wieczność ... dobrze że jest Blanka w brzuszku to mam z kim pogadać ;-) i z kim spać
![]()
wiem wiem kochana , ale wiesz jak z corcia bylam w ciazy to gory moglam przenosic nic mi nie bylo , ale kto powiedzial ze bedzie tak samo prawda
Batoniku nie smutaj sie 3 dni szybko zlecą i jeszcze masz nas
Powiedz kochana jaki sobie moge kremik kupic na brzusio i na cycolki , bo teraz tego tyle ze szok
dzis patrzylam na butelki avent-u matko jakie ceny

ale potem w II trymestrze wracają siły witalne i to się czuje ... normalnie masz takiego powera że szok
... tylko czasem zdarzają się takie dni jak dziś
ale wydaje mi się że to przez to że R wyjechał bo jeszcze nigdy odkąd jesteśmy razem nie rozstawaliśmy się na 3 dni :-( dla mnie to wieczność ... dobrze że jest Blanka w brzuszku to mam z kim pogadać ;-) i z kim spać
a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś