reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

...Erbuś na początku to ja tez tak miałam ... byłam kompletnie bez sił i chęci do wstawania z łóżka, ale to mija na szczęście i jak się mnie dziś ktoś pyta jak zniosłam I trymestr to mówię że go przespałam najzwyczajniej w świecie :tak::-D ale potem w II trymestrze wracają siły witalne i to się czuje ... normalnie masz takiego powera że szok :laugh2: ... tylko czasem zdarzają się takie dni jak dziś :zawstydzona/y: ale wydaje mi się że to przez to że R wyjechał bo jeszcze nigdy odkąd jesteśmy razem nie rozstawaliśmy się na 3 dni :-( dla mnie to wieczność ... dobrze że jest Blanka w brzuszku to mam z kim pogadać ;-) i z kim spać ;)

wiem wiem kochana , ale wiesz jak z corcia bylam w ciazy to gory moglam przenosic nic mi nie bylo , ale kto powiedzial ze bedzie tak samo prawda :)
Batoniku nie smutaj sie 3 dni szybko zlecą i jeszcze masz nas :)
Powiedz kochana jaki sobie moge kremik kupic na brzusio i na cycolki , bo teraz tego tyle ze szok
dzis patrzylam na butelki avent-u matko jakie ceny

reklama
wiem wiem kochana , ale wiesz jak z corcia bylam w ciazy to gory moglam przenosic nic mi nie bylo , ale kto powiedzial ze bedzie tak samo prawda :)
Powiedz kochana jaki sobie moge kremik kupic na brzusio i na cycolki , bo teraz tego tyle ze szok
czyli będzie synek kochana
siostra ma avent dobre ale rzeczywiście są drogie:)

... Prawda, prawda Erbuś :tak:

... jestem dziś mega wypompowana, choć nie myłam okien ani w zasadzie nic nie robiłam konkretnego, R dopiero teraz dojechał do Augustowa :sorry2: a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś :zawstydzona/y: za to kupiłam Blance śliczne spodenki i z tego jestem zadowolona :tak:;-)
Podobno na bol zeba pomagaja gozdziki - przyloz do bolacego miejsca, powinno pomoc. :tak:

Corcia to za młoda na mycie okien , pewnie musiałabym poprawiac zresztą biedna siedzi juz nad ksiazkami i sie uczy nie mialabym sumienia , pewnie moja mamusia wpadnie i umyje :)
No kochana mi np bylo mega goraco wybuchy takie jak na @ (jak zawsze ) i myslalam ze to oznaki @ to teraz Ty i basta

Wiecie co ja nie chce narzekac ale ja codziennie czuje sie wypompowana ciagle leze slabo mi w glowie się kreci , jesc nie moge szok nie sadzilam ze az tak . Ale trzymam sie i daje rade

Maćku gdzie jesteś ?????
Nie krzycz tak, bo dziecko obudzisz!!!;-)

czyli będzie synek kochana
siostra ma avent dobre ale rzeczywiście są drogie:)

a ja caly czas mowie ze Olka bedzie , ze to tylko baby tak potrafia hihihihi
moja corcia mowi do brzuszka on :)
no dzis myslalam ze spadne z kanapy jak te ceny zobaczylam

Podobno na bol zeba pomagaja gozdziki - przyloz do bolacego miejsca, powinno pomoc. :tak:

Nie krzycz tak, bo dziecko obudzisz!!!;-)
Jestes babolku :)

to zapraszam do mnie na grzybki:)
kochane już uciekam bo będzie bardzo późna kolacja papatki
jakbys blizej mieszkala to bym stala juz w drzwiach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
... Maćku a mnie to boli bardziej dziąsło bo mi się tak dziwnie ząbek ułamał :sorry2:

... Lopop ale smaka na grzybki narobiłaś ... ślinotoku aż dostałam :-D a grzybków to już dłłłłłuuuuugo nie jadłam :blink:

... Erbuś ... ja jak na razie kupiłam butelki tommee tippee też drogie oczywiście ale trafiłam na promocję w smyku i były 2 w cenie 1 i za dwie 150 ml zapłaciłam 26 zł to znośnie :tak:

... Maćku a mnie to boli bardziej dziąsło bo mi się tak dziwnie ząbek ułamał :sorry2:

... Lopop ale smaka na grzybki narobiłaś ... ślinotoku aż dostałam :-D a grzybków to już dłłłłłuuuuugo nie jadłam :blink:

... Erbuś ... ja jak na razie kupiłam butelki tommee tippee też drogie oczywiście ale trafiłam na promocję w smyku i były 2 w cenie 1 i za dwie 150 ml zapłaciłam 26 zł to znośnie :tak:
sprawdzilam sobie na stronce tez fajowskie wiesz jak normalna cena 26 zl to i jeszcze nie taik zle aventu widzialam po 60 zl w necie
a jaki krem ? dobry ?

reklama
Witam się i ja :-D

no wiedziałam kochany batoniku że na Ciebie mogę liczyć i pyszna kawusia już gotowa będzie :-)

Scully piękny pajacyk :-) jeszcze raz gratuluję!

żabko no faktycznie...8kwadracik! Wow nawet nie zakodowałam przeskoku.

Miłego dnia życzę!
ja zawsze patrze na wasze sowaczki :-)
hej jestem chora i leze w lozku od soboty :-(
zdrowka tosku :-)
Ciężarówkę chcesz bić ?!? :-D :-D :-D

Wkurza mnie to spanie bo wieczorem kręcę się z boku na bok, brzucha nie mogę ułożyć, jak już ułożę to znowu muszę jeszcze na sikanie lecieć do kibelka i cała procedura układania do snu od początku.
A w ciągu dnia zasypiam z miejsca...w kilka sekund. Ehh...
a probowalas spac z poduszka miedzy kolanami albo z rogalem dla kobiet w ciazy???
03.08.2010 pierwszy dzień ostatniej @
skok temp 24.08.
II faza 13 dni
:tak: pod suwakami mam dostęp do wykresu :tak:

tylko wg tych wszystkich obliczeń wychodzi mi 3 tydzień - a opis w kalendarzu= owulacja :-D
licz tak jak gin czyli od 1 dnia ostatniej @ tak ci wylicza termin porodu i tego sie trzymaj jesli mialas regolarne i niezbyt dlugie cykle :-)
cześć erba
umyłam 3 okna i padam ze zmęczenia jeszcze na godzinkę byłam na grzybkach
dziewczyny jak marzą Wam się ogromne kosze grzybów to zapraszam do Borów Tucholskich
my dzisiaj znowu mamy z 80 prawdziwków i bardzo dużo brzozaków wysyp grzybów u nas
erbus twój suwaczek już też zasuwa do przodu jak szalony:):)
bo Myszki już pedzi rozpędzony a batonika i zabki też szybko mknie:)
no tescie dzis byli ze szwagierka to tescie mieli 4 pelne kosze duze grzybow a szwagierka 2 wiadra :-)
avent to super jakosc ale tez super duze ceny ja kupojer z v=canpol babies wszytsko ale slyszalam ze z nuka sa dobre ale tezchyba niezle kosztuja :-)

witam wieczornie caly dzien mialam dzis zajety teraz dopiero wpadlam nadrobic zaleglosci i posiedziec ale tylko chwile

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry