• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

...Erbuś na początku to ja tez tak miałam ... byłam kompletnie bez sił i chęci do wstawania z łóżka, ale to mija na szczęście i jak się mnie dziś ktoś pyta jak zniosłam I trymestr to mówię że go przespałam najzwyczajniej w świecie :tak::-D ale potem w II trymestrze wracają siły witalne i to się czuje ... normalnie masz takiego powera że szok :laugh2: ... tylko czasem zdarzają się takie dni jak dziś :zawstydzona/y: ale wydaje mi się że to przez to że R wyjechał bo jeszcze nigdy odkąd jesteśmy razem nie rozstawaliśmy się na 3 dni :-( dla mnie to wieczność ... dobrze że jest Blanka w brzuszku to mam z kim pogadać ;-) i z kim spać ;)

wiem wiem kochana , ale wiesz jak z corcia bylam w ciazy to gory moglam przenosic nic mi nie bylo , ale kto powiedzial ze bedzie tak samo prawda :)
Batoniku nie smutaj sie 3 dni szybko zlecą i jeszcze masz nas :)
Powiedz kochana jaki sobie moge kremik kupic na brzusio i na cycolki , bo teraz tego tyle ze szok
dzis patrzylam na butelki avent-u matko jakie ceny

reklama
wiem wiem kochana , ale wiesz jak z corcia bylam w ciazy to gory moglam przenosic nic mi nie bylo , ale kto powiedzial ze bedzie tak samo prawda :)
Powiedz kochana jaki sobie moge kremik kupic na brzusio i na cycolki , bo teraz tego tyle ze szok
czyli będzie synek kochana
siostra ma avent dobre ale rzeczywiście są drogie:)

... Prawda, prawda Erbuś :tak:

... jestem dziś mega wypompowana, choć nie myłam okien ani w zasadzie nic nie robiłam konkretnego, R dopiero teraz dojechał do Augustowa :sorry2: a ja siedzę sama taka przybita ... troszkę pobolewa mnie ten ząbek co mi się ukruszył, a w zasadzie to dziąsło :-( i w ogóle jakaś jestem marudna dziś :zawstydzona/y: za to kupiłam Blance śliczne spodenki i z tego jestem zadowolona :tak:;-)
Podobno na bol zeba pomagaja gozdziki - przyloz do bolacego miejsca, powinno pomoc. :tak:

Corcia to za młoda na mycie okien , pewnie musiałabym poprawiac zresztą biedna siedzi juz nad ksiazkami i sie uczy nie mialabym sumienia , pewnie moja mamusia wpadnie i umyje :)
No kochana mi np bylo mega goraco wybuchy takie jak na @ (jak zawsze ) i myslalam ze to oznaki @ to teraz Ty i basta

Wiecie co ja nie chce narzekac ale ja codziennie czuje sie wypompowana ciagle leze slabo mi w glowie się kreci , jesc nie moge szok nie sadzilam ze az tak . Ale trzymam sie i daje rade

Maćku gdzie jesteś ?????
Nie krzycz tak, bo dziecko obudzisz!!!;-)

czyli będzie synek kochana
siostra ma avent dobre ale rzeczywiście są drogie:)

a ja caly czas mowie ze Olka bedzie , ze to tylko baby tak potrafia hihihihi
moja corcia mowi do brzuszka on :)
no dzis myslalam ze spadne z kanapy jak te ceny zobaczylam

Podobno na bol zeba pomagaja gozdziki - przyloz do bolacego miejsca, powinno pomoc. :tak:

Nie krzycz tak, bo dziecko obudzisz!!!;-)
Jestes babolku :)

to zapraszam do mnie na grzybki:)
kochane już uciekam bo będzie bardzo późna kolacja papatki
jakbys blizej mieszkala to bym stala juz w drzwiach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
... Maćku a mnie to boli bardziej dziąsło bo mi się tak dziwnie ząbek ułamał :sorry2:

... Lopop ale smaka na grzybki narobiłaś ... ślinotoku aż dostałam :-D a grzybków to już dłłłłłuuuuugo nie jadłam :blink:

... Erbuś ... ja jak na razie kupiłam butelki tommee tippee też drogie oczywiście ale trafiłam na promocję w smyku i były 2 w cenie 1 i za dwie 150 ml zapłaciłam 26 zł to znośnie :tak:

... Maćku a mnie to boli bardziej dziąsło bo mi się tak dziwnie ząbek ułamał :sorry2:

... Lopop ale smaka na grzybki narobiłaś ... ślinotoku aż dostałam :-D a grzybków to już dłłłłłuuuuugo nie jadłam :blink:

... Erbuś ... ja jak na razie kupiłam butelki tommee tippee też drogie oczywiście ale trafiłam na promocję w smyku i były 2 w cenie 1 i za dwie 150 ml zapłaciłam 26 zł to znośnie :tak:
sprawdzilam sobie na stronce tez fajowskie wiesz jak normalna cena 26 zl to i jeszcze nie taik zle aventu widzialam po 60 zl w necie
a jaki krem ? dobry ?

reklama
Witam się i ja :-D

no wiedziałam kochany batoniku że na Ciebie mogę liczyć i pyszna kawusia już gotowa będzie :-)

Scully piękny pajacyk :-) jeszcze raz gratuluję!

żabko no faktycznie...8kwadracik! Wow nawet nie zakodowałam przeskoku.

Miłego dnia życzę!
ja zawsze patrze na wasze sowaczki :-)
hej jestem chora i leze w lozku od soboty :-(
zdrowka tosku :-)
Ciężarówkę chcesz bić ?!? :-D :-D :-D

Wkurza mnie to spanie bo wieczorem kręcę się z boku na bok, brzucha nie mogę ułożyć, jak już ułożę to znowu muszę jeszcze na sikanie lecieć do kibelka i cała procedura układania do snu od początku.
A w ciągu dnia zasypiam z miejsca...w kilka sekund. Ehh...
a probowalas spac z poduszka miedzy kolanami albo z rogalem dla kobiet w ciazy???
03.08.2010 pierwszy dzień ostatniej @
skok temp 24.08.
II faza 13 dni
:tak: pod suwakami mam dostęp do wykresu :tak:

tylko wg tych wszystkich obliczeń wychodzi mi 3 tydzień - a opis w kalendarzu= owulacja :-D
licz tak jak gin czyli od 1 dnia ostatniej @ tak ci wylicza termin porodu i tego sie trzymaj jesli mialas regolarne i niezbyt dlugie cykle :-)
cześć erba
umyłam 3 okna i padam ze zmęczenia jeszcze na godzinkę byłam na grzybkach
dziewczyny jak marzą Wam się ogromne kosze grzybów to zapraszam do Borów Tucholskich
my dzisiaj znowu mamy z 80 prawdziwków i bardzo dużo brzozaków wysyp grzybów u nas
erbus twój suwaczek już też zasuwa do przodu jak szalony:):)
bo Myszki już pedzi rozpędzony a batonika i zabki też szybko mknie:)
no tescie dzis byli ze szwagierka to tescie mieli 4 pelne kosze duze grzybow a szwagierka 2 wiadra :-)
avent to super jakosc ale tez super duze ceny ja kupojer z v=canpol babies wszytsko ale slyszalam ze z nuka sa dobre ale tezchyba niezle kosztuja :-)

witam wieczornie caly dzien mialam dzis zajety teraz dopiero wpadlam nadrobic zaleglosci i posiedziec ale tylko chwile

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry