reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No i co? Nikogo nie ma?
NIe rozumiem pytania
no wiesz sama sie zastanawiam czy takie zrobić tylko mój o tym wcale nie wspomina a jak sama raz zaczęłam to powiedział żeby czasem nie przesadzać z ilością badań bo wtedy myśli zatrzymują sie na tym problemie a trzeba sie zająć ciążą żeby była- czy coś w tym stylu
więc scully też ma racje jak sie mysli to i też sie zachodzi

witam Myszko i Batoniku:)
a Tośka czemu się nie pojawia tak intensywnie pracuję nad bobosexsami?:):):):)
miłego dnia śpiochy

reklama
no wiesz sama sie zastanawiam czy takie zrobić tylko mój o tym wcale nie wspomina a jak sama raz zaczęłam to powiedział żeby czasem nie przesadzać z ilością badań bo wtedy myśli zatrzymują sie na tym problemie a trzeba sie zająć ciążą żeby była- czy coś w tym stylu
więc scully też ma racje jak sie mysli to i też sie zachodzi

witam Myszko i Batoniku:)
a Tośka czemu się nie pojawia tak intensywnie pracuję nad bobosexsami?:):):):)
miłego dnia śpiochy

hej jestem chora i leze w lozku od soboty :-(

... znalazła się nasza zguba :-) ... w końcu się odezwałaś bo jak widzisz wszystkie się tu o Ciebie zamartwiamy :tak:

... uuu to niedobrze a co się stało ... przeziębienie Cię dopadło czy coś poważniejszego :baffled:

To wracaj szybko do zdrówka i sił!
mam zapalenie oskrzeli :-( i nie moge sie pozbyc gorączki :-(
w tym cyklu robie przerwe w starankach bo nie ma sensu brac clo razem z lekami innymi

Witam i ja!:-)
Dzisiaj zaczynam nieco pozniej to moge z Wami wypic kawke:tak:
Zrobie. Bo skoro prawie wszystko jest oki i nawet stymulacja jajeczkowania nie pomaga, to gdzies musi lezec przyczyna...
hej jestem chora i leze w lozku od soboty :-(
Bidulka:-(
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

:sorry2: uuu Tośka ... zapalenie oskrzeli jest paskudne ... ja miewam zawsze takie ostre zapalenie oskrzeli na początku roku tzn zawsze mi się przykula w styczniu :sorry2: mam nadzieję że teraz będzie inaczej bo nie zamierzam męczyć się z zapaleniem oskrzeli na porodówce :-D

Witaj Maćku ;-) ... co do badań to ja bym zrobiła na tą paskudną chlamydię bo to podobno takie dziadostwo które uniemożliwia zajście w ciąże i donoszenie a nie daje żadnych objawów :blink: nie będę się powtarzała, ale może to tylko zbieg okoliczności, że przez długi czas nie mogłam zajść w ciążę, a w cyklu w którym wzięłam antybiotyk na tą bakterię się udało :sorry2: dla mnie to co najmniej zbieg okoliczności :tak:

reklama
Witaj Maćku ;-) ... co do badań to ja bym zrobiła na tą paskudną chlamydię bo to podobno takie dziadostwo które uniemożliwia zajście w ciąże i donoszenie a nie daje żadnych objawów :blink: nie będę się powtarzała, ale może to tylko zbieg okoliczności, że przez długi czas nie mogłam zajść w ciążę, a w cyklu w którym wzięłam antybiotyk na tą bakterię się udało :sorry2: dla mnie to co najmniej zbieg okoliczności :tak:
Dlatego zrobie :tak: Troche to kosztuje, a ja mam obecnie kilka innych zamiarow "mieszkaniowych" (m.in. remont pokoju dla przyszlej fasolki;-)), ale zlozylam wniosek o pozyczke z zakladu pracy to bede mogla poszalec:-D;-)

Dobra ja uciekam do pracy.

Zycze milego dzionka!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry