reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jestem widziałam fasolkę :laugh2: Dosłownie w kształcie fasolki :laugh2: Niestety tak się ucieszyłam, że wogóle jest, że nie spytałam o serduszko :zawstydzona/y:
USG niestety stare. Gin powiedział tylko, że jest i mi pokazał, że ciąża wczesna :tak: 6 tydzień? - choć wg OM to u mnie dziś 7 tydz :confused: no nic jest fasolka i to najważniejsze :tak::laugh2:
W piątek wyniki krwi i moczu :-p Wszystko dziś mnie cieszy :tak: A i L4 dotanę na stałe do końca ciąży :-D
A zaraz z mężem jedziemy na grzybki :tak:

Przepięknie ,że juz widziałaś swoje maleństwo pierwszy kontakt już za wami

no o tym czasie co jest na suwaczku będziesz już z maleństwem:-)

Batonik24 Nie myśl, że robisz tutaj za królową ;) ja też już tutaj zasiadam... :)W nawiązaniu do wczorajszej rozmowy oto moje wyniki z prolaktyny: 179,34uU/ml a po tabletce 11003,15 uU/ml i co o tym sądzicie?? bo moja gin jest w szoku!:/

ja przed obciążeniem miałam 673,10 przy normie 127,00 - 637,00 a po obciążeniu to miałam5579,00 no ale Twój to rzeczywiście jest kosmicznie wysoki:baffled:

Batonik24 Nie myśl, że robisz tutaj za królową ;) ja też już tutaj zasiadam... :)W nawiązaniu do wczorajszej rozmowy oto moje wyniki z prolaktyny: 179,34uU/ml a po tabletce 11003,15 uU/ml i co o tym sądzicie?? bo moja gin jest w szoku!:/

się nie znam, ale wygląda na bardzo za dużo :baffled: cóż, odwiedz tego lekarza to się wyjaśni o co chodzi... :tak:

Scully jejku superowo! Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję!
Kiedy następna wizyta ?

właściwie to jestem w szpitalu do piątku; ale w domu na przepustce ;-) także w piątek wyniki krwi i moczu :tak: będę coś więcej wiedzieć :tak:

Przepięknie ,że juz widziałaś swoje maleństwo pierwszy kontakt już za wami
no o tym czasie co jest na suwaczku będziesz już z maleństwem:-)

suwaczek oszalał (no chyba, że będę za te 11 miesięcy mieć kolejną niespodziankę na usg) ;-)

Grzybków masa jest :tak: 2 wiadra mamy :tak: Zaraz sobie suwaczek zrobię wg OM ;-)

Scully dziekuje za przesłanie lektury :) Raczej jutro sie za to wezmę bo dziś to już ide spać...nie mam sił...jeszcze ten mój wynik...masakra :/

To kto chętny na grzybki?? Bo słyszałam, że Scully rozdaje ;P

Trzymajcie się ciepło :)

:-)Witam porannie czwartkowo ;-) i już weekend się zbliża wielkimi krokami :tak:

... u nas dziś pogoda nie najgorsza ... coś wisi w powietrzu co prawda i to na pewno nie jest słońce, ale póki co nie pada ;-)

... czy ktoś chętny na cofkę :cool2:

Zobacz załącznik 284132

... wstawać śpioszki :tak: a Tośka wyłaź z krzaczorów, bo coś ostatnio opuściłaś się w pisaniu :sorry2: już nas nie kochasz :confused:

... Myszka wstawaj bo .... :baffled: ... sama wiesz

:-)Witam porannie czwartkowo ;-) i już weekend się zbliża wielkimi krokami :tak:

... u nas dziś pogoda nie najgorsza ... coś wisi w powietrzu co prawda i to na pewno nie jest słońce, ale póki co nie pada ;-)

Zobacz załącznik 284132

... wstawać śpioszki :tak: a Tośka wyłaź z krzaczorów, bo coś ostatnio opuściłaś się w pisaniu :sorry2: już nas nie kochasz :confused:

cześć batonik co do Twojego pytania z wczoraj jak moje samopoczucie to w tym tygodniu czeka mnie maraton z urodzinami :
wczoraj miała teściowa w piątek wyprawiam synowi dla kolegów z klasy w sobotę teściowa dla reszty dzieci co nie przyjechały wczoraj w niedzielę prawidłowo ma synuś więc wejdzie chrzestna jego i moja siostra z synusiem małym :):)
a jeżeli chodzi Tobie o staranka to powoli zaczynam mieć to .... gdzieś nie udaje mi się i tyle więc godzę się z tym że 2 dziecka nie będzie( chodzę taka jakaś osowiała i nie raz jeszcze będę płakać bo bedzie mi smutno)zaglądam do Was bo bardzo się z Wami zżyłam i bardzo was lubię i chyba bym bez Was nie przeżyła:)

miłego dnia życzę

reklama

Zobacz załącznik 284132

podczytuje was codziennie ... jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie mam chyba lekki kryzys jesień się zaczyna szaro buro i ponuro :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry