Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem widziałam fasolkęDosłownie w kształcie fasolki
Niestety tak się ucieszyłam, że wogóle jest, że nie spytałam o serduszko
USG niestety stare. Gin powiedział tylko, że jest i mi pokazał, że ciąża wczesna6 tydzień? - choć wg OM to u mnie dziś 7 tydz
no nic jest fasolka i to najważniejsze
W piątek wyniki krwi i moczuWszystko dziś mnie cieszy
A i L4 dotanę na stałe do końca ciąży
A zaraz z mężem jedziemy na grzybki![]()
Batonik24 Nie myśl, że robisz tutaj za królowąja też już tutaj zasiadam...
W nawiązaniu do wczorajszej rozmowy oto moje wyniki z prolaktyny: 179,34uU/ml a po tabletce 11003,15 uU/ml i co o tym sądzicie?? bo moja gin jest w szoku!:/

:-) .... no to jestem ja ;-) ... oczywiście jakże mogło być inaczej ... udało mi się wbić na usg i dokładnie obejrzeliśmy sobie moją Kluseczkęjest wszystko w porządku z serduszkiem, przepływy między naczyniami OK, Kluseczka waży już 523g ;-) i oto Ona: Zobacz załącznik 283695Zobacz załącznik 283696Zobacz załącznik 283697
Batonik24 Nie myśl, że robisz tutaj za królowąja też już tutaj zasiadam...
W nawiązaniu do wczorajszej rozmowy oto moje wyniki z prolaktyny: 179,34uU/ml a po tabletce 11003,15 uU/ml i co o tym sądzicie?? bo moja gin jest w szoku!:/
cóż, odwiedz tego lekarza to się wyjaśni o co chodzi... 
Scully jejku superowo! Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję!
Kiedy następna wizyta ?
będę coś więcej wiedzieć 
Przepięknie ,że juz widziałaś swoje maleństwo pierwszy kontakt już za wami
no o tym czasie co jest na suwaczku będziesz już z maleństwem:-)
2 wiadra mamy
Zaraz sobie suwaczek zrobię wg OM ;-)

a Tośka wyłaź z krzaczorów, bo coś ostatnio opuściłaś się w pisaniu
już nas nie kochasz 
... sama wieszcześć batonik co do Twojego pytania z wczoraj jak moje samopoczucie to w tym tygodniu czeka mnie maraton z urodzinami ::-)Witam porannie czwartkowo ;-) i już weekend się zbliża wielkimi krokami![]()
... u nas dziś pogoda nie najgorsza ... coś wisi w powietrzu co prawda i to na pewno nie jest słońce, ale póki co nie pada ;-)
... czy ktoś chętny na cofkę
Zobacz załącznik 284132
... wstawać śpioszkia Tośka wyłaź z krzaczorów, bo coś ostatnio opuściłaś się w pisaniu
już nas nie kochasz
... Myszka wstawaj bo ....... sama wiesz
:-)Witam porannie czwartkowo ;-) i już weekend się zbliża wielkimi krokami![]()
... u nas dziś pogoda nie najgorsza ... coś wisi w powietrzu co prawda i to na pewno nie jest słońce, ale póki co nie pada ;-)
... czy ktoś chętny na cofkę
Zobacz załącznik 284132
... wstawać śpioszkia Tośka wyłaź z krzaczorów, bo coś ostatnio opuściłaś się w pisaniu
już nas nie kochasz
... Myszka wstawaj bo ....... sama wiesz