reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Was kochane babolki
Sorry ze mnie nie było, ale od wczoraj głowa bolala i mloda jeszcze przeziebiona ale juz jest lpiej i nawet dzis wypiłam sobie filizaneczke kawki :) jak ja za nią tęskniłam hihihihi
Scully jeszcze raz wielkie gratki !!!!! Pięknie

Lopciu co do tej osoby to fakt jak ja to mowie rece i piersi opadaja , i macie racje niestety takich osob jest wiecej
Kochana L proszę Cię z całego serducha nie poddawaj sie pamietasz co pisałam , moze i dobrze czasem postanowic sobie ze juz koniec ze juz sie nie ma siły nie wiem czy u mnie to zadziałalo czy mialo tak byc nie wiem sama .
Ja mocno wierzę ze Wam sie uda Lopciu Tośku Maćku Sawi wszystkim wszystkim .Pewnie myslicie ze o madralinska sie znalazla i radzic bedzie ale ja tez opadałam z sił i nie sadziłam ze się uda Także głowi do gory a my trzymamy mocno za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oki to spadam sie odchwascic jak to mowi Batonik bo jutro wizyta na 9:20
Do juterka baj baj :)

reklama
no aż mówię naprawdę ale najbiedniejsze są dzieci
scully ona też ma 1 w gimnazjum a drugie w 4 klasie podstawówki i co to już można pracować no ale trzeba jeszcze chcieć

:-( szkoda słów i nerwów :-(

Witam przy herbatce :-D Właśnie wstałam i śniadanko już zjadłam :-D
Na 14:00 do gina -będziemy analizować wyniki :sorry2: Trzymajcie kciuki, by były dobre :tak:

Wpadłam na kawkę...ale widzę że Batonik dzisiaj nie na posterunku... why... ?!?

Scully &&&zaciśnięte!

Lopciu kolejny komentarz zbędny...a Ty się nie przejmuj, bo nikomu do niczego to niepotrzebne. Chciałaś dobrze, wyszło że niby inaczej to na przyszłość wiesz jak postępować.

Ja dzisiaj zaliczyłam internistę...wsio ok więc kolejny krok za mną.

Bry
ło matko ale tu pustki Batonik a Ty gdzie hę , kawki rano nie było

Scully trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&

Ja jestem po wizycie Babel ma 41mm i tak fajnie fikał nozkami raczkami , i wsio ok . Ja czuje sie juz duzo lepiej :) choc pewnie dopadnie mnie wieczorem ale co tam damy radę
Oki to ja spadejszyn jade po mlodą do szkoły do wieczorka,mam nadzieję ze bedziecie :)
buziaki misiaki

Witam !!!

:-) a jednak ktoś za mną tęsknił :-D

... byłam rano w lesie na grzybkach ... tzn ja spacerowałam ścieżkami a teście szaleli w kniejach :-D i dlatego nie było dziś porannej cofki , mam nadzieję że wybaczycie :zawstydzona/y: a ogólnie jestem jakaś taka wypompowana, chyba za duża dawka tlenu na raz :-D

Erbuś bardzo się cieszę że Bąbel tak ładnie rośnie i że wsio OK ;-):tak: przecież nie mogło być inaczej :-p

... a reszta gdzie hę ... w krzakach siedzi :dry:

Pozdrówka dla Wszystkich Babolków :-)

erba22 - cudeńko ślicznie rośnie :-D

:-D Witam po wizycie :-D
Jeszcze raz dziękuję za &&& :tak:
Wyniki ok -wszystkie dobre :tak: Prócz grzybicy :dry: Nestatyne dostałam :tak:
Dostałam też Lutkę 3x1 i No-Spa Forte 3x 1/2, bo pytał o bóle (a coś tam czasem boli) więc zapobiegawczo ;-) Nie zaszkodzi, a może pomóc :tak:
Co do witamin i kwasu foliowego to mam nie brać :-p Bo wyniki b.dobre i nie trzeba :tak:
ZLA do 08.10.2010 -szef padnie, a muszę zadzwonić i mu powiedzieć... :sorry2:
I mam też wypis i opis usg: GS- 16mm; 6 tydz; echo płodu "+" :-D To echo (nie wiem co to, ale... "+" więc dobry znak) mnie najbardziej cieszy :-D

Ostatnia edycja:
:-D Witam po wizycie :-D
Jeszcze raz dziękuję za &&& :tak:
Wyniki ok -wszystkie dobre :tak: Prócz grzybicy :dry: Nestatyne dostałam :tak:
Dostałam też Lutkę 3x1 i No-Spa Forte 3x 1/2, bo pytał o bóle (a coś tam czasem boli) więc zapobiegawczo ;-) Nie zaszkodzi, a może pomóc :tak:
Co do witamin i kwasu foliowego to mam nie brać :-p Bo wyniki b.dobre i nie trzeba :tak:
ZLA do 08.10.2010 -szef padnie, a muszę zadzwonić i mu powiedzieć... :sorry2:
I mam też wypis i opis usg: GS- 16mm; 6 tydz; echo płodu "+" :-D To echo (nie wiem co to, ale...) mnie najbardziej cieszy :-D

... no to super wieści same dzisiaj :-) bardzo się ciesze razem z Tobą Scully i powtarzam się ... przecież nie mogło być inaczej :-p

... ale mimo dobrych wyników ja bym jednak łykała kwas foliowy :sorry2:

reklama
...
... ale mimo dobrych wyników ja bym jednak łykała kwas foliowy :sorry2:
ja bym łykała witaminki dla kobiet w ciąży,ona bardzo są potrzebne...mimo dobrych wyników,z tygodnia na tydzień dziecko będzie pobierac z twojego organizmu coraz więcej witaminek a ty musisz ja uzupełniać żeby dzidzia prawidłowo się rozwijała.
ja z kwasem foliowym tak sobie odpusciłam i teraz mam skutki (wyczytałam że jesli dziecko ma anemie to jednym z powodów moze być to ze mama nie brała kwasu foliowego)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry