reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:szok: serduszko?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale niespodzianka, zaraz do męża zadzwonie to się ucieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
z ZLA tak zrobię :tak: w poniedziałek prześlę poleconym :tak:

To ja dziś zapraszam :-D
(26 latek świętuję)
scully dużo zdrowia, miłości i szczęśliwego porodu i samych dobrych dni w ciąży życzyL.
masz najpiękniejszy prezent na urodzinki widziałaś bąbelka i słyszałaś serduszko!!!!
chciałam Ciebie wyprzedzić przed tym torcikiem ale dzisiaj spałam do 10.30 szok dziewczyny ja nigdy tak długo nie śpię:szok: to chyba przez ten maraton urodzinowy jeszcze dziś(teściowa) jutro chrzestni synka:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Wrocilam!:-)
Wyciecke jakos przezylam ;-) choc bez przygod sie oczywiscie nie obylo...
witam sie i ja herbaka malinowa ( bo juz sama nie wiem co pic :baffled:)
Ale w cizy nie mozna chyba pic herbaty z malin :no: Pewna nie jestem, wiec lepiej to sprawdz...
Jestem widziałam fasolkę :laugh2: Dosłownie w kształcie fasolki :laugh2:

(26 latek świętuję)
W takim razie najlepszego!!!:tak:

Kurde musze sie wziasc za sprzatanie chaty - dwoch facetow przez 3 dni samych w domu = KOSZMAR!!!:crazy:

Spokojnie można pić herbatę z malinami...jedynie herbata z liści malin jest wskazana dopiero po 30tc, bo ona przygotowywuje troszkę do porodu...choć nikt nie potwierdził że zadziałała super, ale z drugiej strony kto też wie jak było by bez niej ;-)

Scully zapisz sobie do kiedy masz to L4 i pilnuj daty. Pamiętaj że na dostarczenie L4 do pracodawcy masz 7dni.

hej przeżyłam kinderbal syna w domu:)
kochana erbuś prześlicznie że Bąbelek fikał zdrowo oby tak dalej &&&
scully co tam szef ważniejsza Ty i dzidziuś a praca nie zając nie ucieknie:)
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otuchy ( chociaż i tak nie wierzę że sie uda) i za słowa porady które wykorzystam gdy pojawi się znowu pokusa dawać rady:)
do poklikania jutro kochane życzę miłej nocki:)
Dziekuję kochana , a ja powiem jedno ze uda sie Tobie zobaczysz :tak:
L to synek urodził sie 19 ? jesli tak to jak moja corcia z tym ze w innym miesiacu ale dzien ten sam :-)
:szok: serduszko?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale niespodzianka, zaraz do męża zadzwonie to się ucieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
z ZLA tak zrobię :tak: w poniedziałek prześlę poleconym :tak:

(26 latek świętuję)
STO LAT WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Ale w cizy nie mozna chyba pic herbaty z malin :no: Pewna nie jestem, wiec lepiej to sprawdz...

Kurde musze sie wziasc za sprzatanie chaty - dwoch facetow przez 3 dni samych w domu = KOSZMAR!!!:crazy:
Helloooo witamy :-)

Do miłego !

:)

Scully
(26 latek świętuję)[/QUOTE]

Wszystkiego najlepszego:) :) :) :)

To jesteśmy w tym samym wieku:)
A szef to naprawdę okropny człowiek całe szczęście że masz L4 i nie musisz przebywać z tym człowiekiem,teraz odpoczywaj i ciesz się karuszynką:)

SCULLY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA, MIŁOŚCI I KSIĄŻKOWO NUDNEJ CIĄŻY ;-)
jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku:tak:

zdjecie_big.jpg

hej ponownie muszę wam to napisać bo już mi ręce opadają w mojej rodzinie jest taka osoba która ma 2 dzieci rozwiedziona ma przyznane alimenty w wysokości 500 zł na każde dziecko do roboty nie chodzi tylko kopci i pożycza kase bo jeszcze brakuje dodam że za mieszkanie płaci grosze bo ma dofinansowanie i za wodę podobnie i obecnie skończyła 2 kursy i skończy jeszcze 2 a już razem będzie ich z 5 kursy te są z urzędu pracy i ma skladać podania i mówimy jej z moją mamą że ma sie pośpieszyć bo usłyszeliśmy że po nowym roku będą obcinać alimenty na 170 zł na dziecko a ona twierdzi że ma je przyznane na zawsze te 1000 zł i potem jest jeszcze takie coś że jej były m ma jescze 2 dzieci i może zrobić sobie jeszcze 1 żeby nie płacić alimentów a ona że my tak gadamy jej złośliwie i mam radość z jej dogadywania RĘCE mi opadły bo potem po kasę przychodzi pożyczać a jaj jestem taka że dam i teraz pluję sobie w brodę że ja to chyba naprawdę szkoda słów
pewnie będzie to przykre co napiszę ale takie osoby to jednak pasożyty w naszym państwie są zdrowi silni do roboty a tak siedzą w domu jak nie piszę o tych osobach co 1 tylko pracuje a kobieta siedzi w domu bo przecież ktoś dziecko musi odchować a a niekażdego stać na nianki

i jest mi jakoś tak przykro bo dobrze radzisz a tutaj takie coś:(:( przecież ja tego nawet przez myśl mi nie przeszło że złośliwie

sorry dziewczyny ale musiałam się komuś wyżalić
kochana od tego jestesmy :-)
pusto bez ciebie i Maćku :-( dziewczynki nie chcą pisać i cicho u nas :sorry2:

to ta pogoda taka :sorry2: póki nie ma @ trzymam kciuki :tak:

masz racje :tak:
choć mamy takich znajomych, że on pracuje, 1 dziecko w przeczkolu, 1 w szkole, a ona w domu siedzi... biedni są... on był u nas parę razy i zachwycał się wyposażeniem i ogólnie wyglądem domu, a potem dowiedziałam się, że meble mają rozpadające i ogólnie masakrycznie mieszkanie wygląda... wkurza mnie ona, bo wzięłaby się do pracy to lepiej by im było, a ona tylko fryzjer, kosmetyczka...
niektórzy ludzie to dziwni są...
mi bardzo was brakoje :-(
Bry
ło matko ale tu pustki Batonik a Ty gdzie hę , kawki rano nie było

Scully trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&

Ja jestem po wizycie Babel ma 41mm i tak fajnie fikał nozkami raczkami , i wsio ok . Ja czuje sie juz duzo lepiej :) choc pewnie dopadnie mnie wieczorem ale co tam damy radę
Oki to ja spadejszyn jade po mlodą do szkoły do wieczorka,mam nadzieję ze bedziecie :)
buziaki misiaki
super wiesci :-)
erba22 - cudeńko ślicznie rośnie :-D

:-D Witam po wizycie :-D
Jeszcze raz dziękuję za &&& :tak:
Wyniki ok -wszystkie dobre :tak: Prócz grzybicy :dry: Nestatyne dostałam :tak:
Dostałam też Lutkę 3x1 i No-Spa Forte 3x 1/2, bo pytał o bóle (a coś tam czasem boli) więc zapobiegawczo ;-) Nie zaszkodzi, a może pomóc :tak:
Co do witamin i kwasu foliowego to mam nie brać :-p Bo wyniki b.dobre i nie trzeba :tak:
ZLA do 08.10.2010 -szef padnie, a muszę zadzwonić i mu powiedzieć... :sorry2:
I mam też wypis i opis usg: GS- 16mm; 6 tydz; echo płodu "+" :-D To echo (nie wiem co to, ale... "+" więc dobry znak) mnie najbardziej cieszy :-D
echo + czyli akcja serca dodatnia czyli serduszko pracoje :-) gratuluje
teraz się uda :tak: trzeba wierzyć, bo nic innego nie zostało :tak: trzymam kciukaski za twoją fasolinkę :tak:

Przekazałam info o ciąży szefowi. A on ciszaaaaa... A zachwilę wybuchł :szok: Zaczął się wydzierać, że ja tak specjalnie, że egoistka jestem, że teraz 3 lata się nie pojawię, że on już się nie da wrobić i będzie uważać kogo przyjmuje i ... miałam dość słuchania więc odłożyłam telefon, a potem się rozłączyłam. Zadzwonił, więc wesoło mówię, że zasięg mi znika i nic nie słyszałam i czy mógłby powturzyć :-p I się wściekł, nie wiedział co ma powiedzieć :-D Więc powiedział tylko, żebym przyjechała i zakończyła wszystko tak jak trzeba (czyli pokazała co gdzie mam, co gdzie znaleść). To ja, że zobaczę co się da zrobić i tyle... :sorry2:
Zdenerwował mnie strasznie, aż mnie brzuszek pobolewa (i dziwnie kuje) cały dzień (bo jeszcze się denerwuję)... Oby fasolka była silna i przetrwała :tak:
ale ham szkoda slow az cisnienie skacze

W takim razie najlepszego!!!:tak:

niewolno tylko herbaty z lisci malin z malin mozna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry