reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jeszcze raz oficjalnie i grupowo dziękuję za piękne życzenia :tak:

scully dużo zdrowia, miłości i szczęśliwego porodu i samych dobrych dni w ciąży życzyL.
masz najpiękniejszy prezent na urodzinki widziałaś bąbelka i słyszałaś serduszko!!!!
chciałam Ciebie wyprzedzić przed tym torcikiem ale dzisiaj spałam do 10.30 szok dziewczyny ja nigdy tak długo nie śpię:szok: to chyba przez ten maraton urodzinowy jeszcze dziś(teściowa) jutro chrzestni synka:cool:

... :-D bo jak dostałam taki prezent przed urodzinowy, ale najlepszy na świecie i najbardziej wyczekiwany... :tak:
Lopciu dasz radę :tak: Przynajmniej wesoło jest ;-)

Kurde musze sie wziasc za sprzatanie chaty - dwoch facetow przez 3 dni samych w domu = KOSZMAR!!!:crazy:

to se chłopaki poszaleli ;-)

Scully zapisz sobie do kiedy masz to L4 i pilnuj daty. Pamiętaj że na dostarczenie L4 do pracodawcy masz 7dni.

słodnko jestem księgową i karową więc kto inny jak nie ja musi wiedzieć o takich rzeczach ;-) przy okazji polecam się w razie wszelkich pytań odnośnie prawa pracy ;-) jestem po stronie pracownika więc pomogę :tak:

Hej dziewczyny
mam na sprzedaż trochę ubranek dla dzidziulka. Są używane ale w bdb stanie. Jeżeli któraś z was byłaby zainteresowana czymś proszę o wiad pw.
buziaki :**
pozdrawiam

śliczności :tak: napewno ktoś się zgłosi :tak: ja niestety mogę zapomnieć o zakupach, bo mam mnóstwo ciuszków po dzieciątkach kuzynostwa, a mama zaraz mi przywiedzie kolejną porcję po moim chrześniaczku ;-)

Przyznam wam się, że czasem tęsknie za hucznymi urodzinami (jak to było więcej znajomych i rodziny)... Bo dziś już ich nie ma... Człowieczek to czasem taki samotny się czuje :-( Mama u cioci na wakacjach (jutro wraca), tato u aniołków, Tom (pół dnia był w pracy, teraz ze mną), ... i koniec :-( Będzie bejbik to będzie kolejna dodatkowa osoba co będzie cieszyć się razem ze mną urodzinami. :tak: Eh ... trzeba się cieszyć z tego co się ma, bo mogło być gorzej :tak::-D

co była za przygoda na wycieczce??
Trafilismy na dziwnego kierowce, ktory chyba pierwszy raz jechal na tego typu wycieczke. I ostatniego dnia o godz 18 stwierdzil, ze nie moze jechac dalej, bo mu sie czas skonczyl :eek: ( a tego dnia za kolkiem byl faktycznie jakies 1,5 h) I musimy czekac do 24! A bylysmy na peryferiach Olkusza, 400 km od domu, z 50cioma rozwydrzonymi dziciakami!!!:szok:
No to dzwonimi do szefa i pytamy jak to mozliwe? A on do nas, ze jako organizatorzy musimy wiedziec, jakie taryfy maja kierowcy (choc my na poczatku wycieczki probowalismy sie czegokolwiek dowiedziec od naszego kierowcy), ze on myslal, ze bedzie jeszcze jeden nocleg itp. Paranoja jakas! Powiedzielismy, ze ma to jakos zalatwic, bo my tego tak na pewno nie zostawimy...
I za chwile sie okazalo, ze kierowca juz moze jechac (pewnie jechal bez tarczki). Zawiozl nas do Wroclawia, gdzie czekal szef z drugim kierowca, ktory go zmienil. A szef nawet z auta nie wysiadl.

A tak na marginesie to juz byla druga afera z tym przewoznikiem, bo o maly wlos nie podstawilby nam za malego autokaru! I tylko przypadkiem sie tak nie stalo...
Z jego uslug juz zdecydowanie nigdy wiecej nie skorzystamy:no:

Scully dobrze wiedzieć czym się zajmujesz bo pewnie kilka rad będę potrzebowała:-D :-D :-D

I z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co w życiu może Cię spotkać najpiękniejszego! Dużo zdrówka, szczęście i radości!

Batonik wracaj do sił. Nie byłam w 4Kids...

maćku wszystko dobre co się dobrze kończy! Grunt że szczęśliwie wróciliście :-)

Miłej nocki Wam życzę!

hej kochane,

Z tego co pobieżnie przeczytałam na razie to... WSZYSTKIE NAJLEPSZEGO SCULLY! Zdrowka, cierpliwosci i spokoju przede wszystkim!

Maćku - niezla przygoda... my kiedys mielismy jeszcze lepsza we wloszech na nartach ale to strasznie dluga historia... skonczyla sie tym, ze autokar sie zepsul tak, ze nie mogl juz jechac dalej i czekalismy 11h na nowy. :) cale szczescie okoloicnzosci przyrody byly wysmienite! :D mi sie podobalo :) z reszta... jak sie zepsul niewiele mozna bylo wiecej zrobic niz jesc pizze i pic wino, ale duza czesc wycieczki (swiezo upieczeni absolwenci prawa) spedzili te 11h na pisaniu jakiejs skargi.
Obejrzałam sobie Twoj wykres - zawsze tak masz, ze tempka Ci spada a potem rosnie w srodku cyklu? Przez przeziebienie nieco zachwiany, wiec chyba nie bardzo jest sie nim jak kierowac ale... to czeste sikanie i pobolewanie - kto wie? Trzymam kciukasy! :D
Mnie juz powinny cycki zaczac bolec kilka dni temu sromotnie a tak tylko od czasu do czasu pobolewaja. pewnie jeszcze dadza do wiwatu z opoznionym zaplonem. coraz bardziej sie obserwuje i w tym miesiacu 4 dni po owu tak mnie zabolalo podbrzusze, ze az mnie zgielo, trwalo to jakies 5 minut i przeszlo ale normalnie ałć! I z pewnoscia nie byly to jelita, bo to juz umiem odroznic. To bylo jakbym miala zaraz @ dostac. dziwoląg. probuje zapamietywac takie rzeczy, zeby sprawdzic za miesiac czy to nie cos cyklicznego - plyn pecherzykowy podraznil jame brzuszna czy cos.

to tyle z mojej strony.

sciskam wszystkie kobitki!

buziole

reklama
Witam!
Nie ma jeszcze nikogo z kawka?
hej kochane,
Obejrzałam sobie Twoj wykres - zawsze tak masz, ze tempka Ci spada a potem rosnie w srodku cyklu? Przez przeziebienie nieco zachwiany, wiec chyba nie bardzo jest sie nim jak kierowac ale... to czeste sikanie i pobolewanie - kto wie? Trzymam kciukasy! :D
Mnie juz powinny cycki zaczac bolec kilka dni temu sromotnie a tak tylko od czasu do czasu pobolewaja. pewnie jeszcze dadza do wiwatu z opoznionym zaplonem. coraz bardziej sie obserwuje i w tym miesiacu 4 dni po owu tak mnie zabolalo podbrzusze, ze az mnie zgielo, trwalo to jakies 5 minut i przeszlo ale normalnie ałć! I z pewnoscia nie byly to jelita, bo to juz umiem odroznic. To bylo jakbym miala zaraz @ dostac. dziwoląg. probuje zapamietywac takie rzeczy, zeby sprawdzic za miesiac czy to nie cos cyklicznego - plyn pecherzykowy podraznil jame brzuszna czy cos.

buziole
U mnie juz wsio jasne - tempka spadla, wiec czekam na @.
Moze bys sobie zalozyla tez taki wykres - nie musisz mierzyc tempki, ale notowac sobie sluzik i ewentualne "przygody", jak np ten bol. Ja tak robie i jak zaczynam sie nakrecac to patrze na poprzednie cykle, czy bylo podobnie.;-)

Teraz ja trzymam kciukasy za Ciebie!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry