lopop
Szczęśliwa mamusia
u mnie słoneczko się przebija ale zimno też bo wiaterek wiejeNo i jeszcze 43dni masakra u mnie zimno ciemno i pogoda do bani heheh
to bardzo krótko już do porodu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie słoneczko się przebija ale zimno też bo wiaterek wiejeNo i jeszcze 43dni masakra u mnie zimno ciemno i pogoda do bani heheh
u mnie słoneczko się przebija ale zimno też bo wiaterek wieje
to bardzo krótko już do porodu![]()
Tak chetnie to za 2 tyg bym chciala urodzic juz i miec corcie w domciuWitam się i ja niedzielnie...
nareszcie wyspana...
Batonik mnie też coś dopadło...wracaj do zdrówka!
gdzie się Tosia podziewa ?!?
Życzę Wam miłego dnia!
to ty masz rzeczywiście sajgon bo to dowożenie, teraz ta przeprowadzka i jeszcze praca rzeczywiście nie dziwię ci się że nia masz na nic siły kochana i nie zazdroszczę twojemu kręgosłupowiMam nadzieje ze urodze wczesniej w 36 tygodniu hahaha
Dostalismy mieszkanie 3 pokojowe i 1 pazdziernika mozemy sie juz wprowadzac wiec teraz mam 2 tygodnie na przeprowadzke tyle ze ja nie chce pakowac puki kluczy nie mam maz chce pomalowac chociaz na bialo i wywietrzyc mieszkanie wiec tez z tydzien minie jak nic.Oskarek pierwszy miesiac w szkole tak jakos znosi codziennie musze go dowozic wiec kicha. wszystko na raz sie zakleszcza porod pierwszy rok szkoly oskara przeprowadzka ojj duzo tego ja codziennie pracuje po 4 godzinki i nie mam sily na nic a w domciu tez nie chce siedziec bo bym swira z nudow dostala takze licze na szybki i sprawny porod choc i tak chce znieczulenie w kregoslup po co mam mdlec i wogole
nic nie planuje zobaczym,y jak bedzie moj maz mowi na mnie robokop bo na nic niggdy nie narzekam a teraz codziennie i sie strasznie wscieka bo nie wie jak mi pomoc jak mnie boli hahaha
to ty masz rzeczywiście sajgon bo to dowożenie, teraz ta przeprowadzka i jeszcze praca rzeczywiście nie dziwię ci się że nia masz na nic siły kochana i nie zazdroszczę twojemu kręgosłupowi
tylko wiesz jak tak bardz ciebie kręgosłup boli to może nawet już za tydzień jechać
helloł jest kto???
A... i jeszcze mnóstwa prezentów ;-)A tak na marginesie to juz byla druga afera z tym przewoznikiem, bo o maly wlos nie podstawilby nam za malego autokaru! I tylko przypadkiem sie tak nie stalo...
Z jego uslug juz zdecydowanie nigdy wiecej nie skorzystamy![]()
cwaniaczek jeden
jak to trzeba wszystkiego pilnować 
Mnie juz powinny cycki zaczac bolec kilka dni temu sromotnie a tak tylko od czasu do czasu pobolewaja. pewnie jeszcze dadza do wiwatu z opoznionym zaplonem. coraz bardziej sie obserwuje i w tym miesiacu 4 dni po owu tak mnie zabolalo podbrzusze, ze az mnie zgielo, trwalo to jakies 5 minut i przeszlo ale normalnie ałć! I z pewnoscia nie byly to jelita, bo to juz umiem odroznic. To bylo jakbym miala zaraz @ dostac. dziwoląg. probuje zapamietywac takie rzeczy, zeby sprawdzic za miesiac czy to nie cos cyklicznego - plyn pecherzykowy podraznil jame brzuszna czy cos.trzymam kcikaski :-)
Witam!
Nie ma jeszcze nikogo z kawka?
U mnie juz wsio jasne - tempka spadla, wiec czekam na @.
:-(
mam katarek i całą noc bolało mnie gardełko :-(mam nadzieję, że szybko przejdziejakoś musimy dać radę a tu od jutra jeszcze demolka w domku
chyba na jakiś czas zaszyję się u mamusi co by mnie wykurowała troszeczku
![]()
biedactwo :-( kuruj się i zdrowiej szybciutkoa wiesz mi się śniło, że właśnie chora byłam i jak rano się obudziłam to aż sprawdzałam czy mnie gardełko boli...
fatum czy co?
No i jeszcze 43dni masakra u mnie zimno ciemno i pogoda do bani heheh
ale ten czas lecimiesiąc i będziesz córcię na rękach nosić
![]()
Lopciu dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń dla syńciaA... i jeszcze mnóstwa prezentów ;-)
ale przebojecwaniaczek jeden
jak to trzeba wszystkiego pilnować
Mnie juz powinny cycki zaczac bolec kilka dni temu sromotnie a tak tylko od czasu do czasu pobolewaja. pewnie jeszcze dadza do wiwatu z opoznionym zaplonem. coraz bardziej sie obserwuje i w tym miesiacu 4 dni po owu tak mnie zabolalo podbrzusze, ze az mnie zgielo, trwalo to jakies 5 minut i przeszlo ale normalnie ałć! I z pewnoscia nie byly to jelita, bo to juz umiem odroznic. To bylo jakbym miala zaraz @ dostac. dziwoląg. probuje zapamietywac takie rzeczy, zeby sprawdzic za miesiac czy to nie cos cyklicznego - plyn pecherzykowy podraznil jame brzuszna czy cos.trzymam kcikaski :-)
:-(
biedactwo :-( kuruj się i zdrowiej szybciutkoa wiesz mi się śniło, że właśnie chora byłam i jak rano się obudziłam to aż sprawdzałam czy mnie gardełko boli...
fatum czy co?
ale ten czas lecimiesiąc i będziesz córcię na rękach nosić
![]()
Niom miesiac albo i wczesniej