reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Batonik jako że Ty masz jeszcze sporo czasu to zastanów się czy jest sens tak wcześnie zamawiać...no chyba że jest promocja super...bo gwarancja będzie lecieć.

... no właśnie jest fajna promocja :sorry2: tzn. okazja kupienia zestawu taniej o 700 zł niż wszędzie w Toruniu :tak: to chyba warto się skusić:blink: a Ty kiedy swój kupiłaś :confused:

Jejku mi do terminu to zostało jeszcze tylko 50dni! A dopiero co było 100.
Najprawdopodobniej jednak wcześniej się rozpakuję więc jeszcze mniej...czasami to mnie strach ogarnia czy ja się ze wszystkim wyrobię. Wyprałam już pierwsze ciuszki... :-) i się suszą takie słodkie malizny na suszarce.

... leci czas jak szalony :tak: już tak niewiele Tobie zostało do tulenia Szymusia w ramionach ;-) widzę, że przygotowania pełną parą :-)

reklama
Batonik to proponuję dowiedzieć się kiedy po zamówieniu możesz najpóźniej odebrać, bo dopiero wtedy wytawiają paragon. I czy jest to promocja jakaś szczególna czy np ich normalna oferta.
Ja swój odebrałam miesiąc temu...

Batonik to proponuję dowiedzieć się kiedy po zamówieniu możesz najpóźniej odebrać, bo dopiero wtedy wytawiają paragon. I czy jest to promocja jakaś szczególna czy np ich normalna oferta.
Ja swój odebrałam miesiąc temu...

...postaram się jutro wszystkiego dowiedzieć, ale z tego co mi napisali w mailu to jest on aktualnie w promocji a w normalnej sprzedaży jest dużo droższy ;) ... no w końcu my też już jutro zaczynamy 25tc ;)

No i przylazla...

:-( ... pocieszenie, że dietka działa i suwaczek zasuwa w dół :tak:

Niom miesiac albo i wczesniej

trzymam kciukaski, żeby nie marudzili i dali ci to znieczulenie :tak:

scully dziękuję w imieniu syncia:):)
jak po wczorajczym święcie u Ciebie?
ty jesteś jedynaczką?

niestety jestem jedynaczką :-( dlatego walczcie kobietki o dzieciątko 1, a potem pełną parą o 2 :tak:

Jejku mi do terminu to zostało jeszcze tylko 50dni! A dopiero co było 100.
Najprawdopodobniej jednak wcześniej się rozpakuję więc jeszcze mniej...czasami to mnie strach ogarnia czy ja się ze wszystkim wyrobię. Wyprałam już pierwsze ciuszki... :-) i się suszą takie słodkie malizny na suszarce.

wyrobisz się ;-):tak: mi dziś mama przywozi od kuzynki malutkie ciuszki to dziś lub jutro będę przeglądać :-D taka mała radość :-D

dobry wieczór
Lopciu wszystkiego naj naj dla syncia :) (19 znowu te moje cyferki:-)) i jaki piękny awatarek :tak:
Macku :-( brak słow na @
A biuro powinno dac 2 kierowców na tak długa trase , co za wrrrr ja to bym normalnie rabanu narobiła
Batonik zdrówka !
No własnie gdzie Tośku Agutka a o Olkale juz nie wspomne i Betusia i inne babolki:confused::baffled:
No to dobranocki kochane

maćku - wredna ta małpa jak nic. ja tez sie na nic nie nastawiam. A z tej historii z przewoznikiem to tylko nie rozumiem, co tzn., ze bylas tam kierownikiem, tzn., ze to nie turystyczny wyjazd byl tylko sluzbowy? troche sie zgubilam :)
i co to za dieta? duncan? probowalam. wytrzymalam tydzien i co prawda 3 kg poszly ale... ja nienawidze mleka, kawy, na jogurty reaguje wymiotami a ile mozna jesc parowki i paluszki krabowe? musialabym chyba sobie wykombinowac ksiazke z przepisami (nawet pizza podobno jest i torty). Cos zrobic musze, bo zaczynam sie siebie brzydzic.

Lopciu - sto lat dla malego-doroslego :)

do mojej małpy jeszcze kilka dni ale juz mam typowego "w*****" przedokresowego. i sie uparlam, ze sprobuje w tym cyklu nie doszukiwac sie objawow, ktorych nie mam i nie nastawiac i nie testowac przed @. jak sie troche spozni to pomysle. no i czas dzwonic do gina jak juz @ przyjdzie i czas P. zbadac. Czarno to widze ale najgorsze mysli tez trzeba potwierdzac. Przynajmniej bedziemy wiedzieli na czym stoimi i jakie mamy mozliwosci.

Myszka - to rzeczywiscie zaraz! :) wszystko bedzie pieknie, zobaczysz :)

ściskam babolki mocno!

:-)Witam porannie Kochane Babolki

... wpadłam tylko na chwilkę póki w domu nie zacznie się demolka :-D bo wtedy po cichutku zmykam do mojej mamusi ;-) co by nie patrzeć na ten sajgon :-p poza tym to nadal trzyma mnie katarek choć nie jest źle i dziś czeka mnie niespodzianka choć o niej już wiem ;-) przyleciał do Polski brat z bratową :tak: w końcu zobaczą jaka ze mnie bambaryłka :-D brat prosił żeby mama mi nic nie mówiła bo to ma być niespodzianka, ale moja muti to taka klepka że wytrzymać już nie mogła :-D ...

... póki co wypiję chętnie z Wami cofkę :tak:

Zobacz załącznik 285206

witaski,również łącze sie z kawusią...
u mnie zaczął się nowy cykl ok.5-6 pażdziern. lece na monit zobaczymy co tam sie dzieje...ten cykl postaram sie traktowac na luzie bo psychicznie już wymiękam

reklama
do mojej małpy jeszcze kilka dni ale juz mam typowego "w*****" przedokresowego. i sie uparlam, ze sprobuje w tym cyklu nie doszukiwac sie objawow, ktorych nie mam i nie nastawiac i nie testowac przed @. jak sie troche spozni to pomysle. no i czas dzwonic do gina jak juz @ przyjdzie i czas P. zbadac. Czarno to widze ale najgorsze mysli tez trzeba potwierdzac. Przynajmniej bedziemy wiedzieli na czym stoimi i jakie mamy mozliwosci.

najgorsze czekanie przed tobą :sorry2: trzymam kciukaski :tak:

przyleciał do Polski brat z bratową :tak: w końcu zobaczą jaka ze mnie bambaryłka :-D brat prosił żeby mama mi nic nie mówiła bo to ma być niespodzianka, ale moja muti to taka klepka że wytrzymać już nie mogła :-D ...

a to niedobra :sorry2: moja mama jak pojechała do cioci to 4 dni siedziała jak na szpilkach, bo nie pozwoliłam jej powiedzieć o ciąży, aż nie potwierdzę :tak: jakoś wytrzymała, ale kuzynka mówiła, że było widać, że coś ją męczy... :-D

Witam się i ja poniedziałkowo!
Wpdam na cofke...ale widzę ze towarzystwa brak...
Pięknego dnia!

ja jak w domu jestem to coś nie mam ochoty na kawkę :sorry2: w pracy to musiała być, a teraz... mogę bez niej żyć ;-)

witaski,również łącze sie z kawusią...
u mnie zaczął się nowy cykl ok.5-6 pażdziern. lece na monit zobaczymy co tam sie dzieje...ten cykl postaram sie traktowac na luzie bo psychicznie już wymiękam

:-( tulam :-(

Przesyłam fluidki, bo przydałyby się nowe II kreseczki u nas :tak:
Łapcie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~