*Tośka*
Fanka BB :)
Witam się i ja
Podczytuję Was często ale jak zwykle nic nie pisze....
Trzymam kciuki za każdą z osobna i za wszystkie razem
Scully i Erba ----- MOJE GRATULACJE!!!! Niech Wasze okruszki rosną zdrowo!!!!!
Pajusia- Sebuś cudny całuski dla Was i zdrówka przede wszystkim ( z chęcią schrupałabym takiego maluszka jaki On prześliczny i Ty tez Kochana świetnie się prezentujesz- macierzyństwo Ci służy!!!! )
Asiucha- witam po nieobecności
u mnie po staremu w tym miesiącu jestem na l4 az do konca pazdziernika ( siadł mi kregosłup ;( ) i jestem u rodziców na południu PL w Sosnowcu... ze staranek przez najblizszy rok nici bo musze wzmocnic kregosłup ale w weekend małż mnie odwiedził i sie zapomnielismy..... ech zobaczymy....
na razie leze i cwicze ....
a co tam u Was????
Myszka, Batonik, Svensonka, Żabka---- ale Wam suwaczki zasuwająjeszcze "troszkę" i bedziecie tulić Wasze maleństwa
Witam was Dziewczynki po długiej nieobecności.
Ktoś mnie jeszcze pamięta wogóle?
Nie nadrobię niestety co działo się od maja więc liczę na kogoś wyrozumiałego kto opowie mi ile nowych fasoleczek.
Dojrzałam już Pajkowego Sebusia - cudny moje gratulacje!
Svensonka widzę będzie mieć swoją upragnioną córcie - również gratuluję!
A co u Maćku, Tosi, LOpop, Agutki, Robin i innych starszych stażem staraczek.
Ja niestety na pewnien czas zrezygnowałam ze staranek, nie dosłownie oczywiście bo przytulanki były jak zawsze bez zabezpieczenia tyle że wakacje to dla mnie i dla M okres wytężonej pracy, do tego jeszcze przez ponad 2 miesiące mieszkał z nami syn M i jemu starałam się poświęcić każdą wolną chwilę tak więc naprawdę nie mieliśmy za dużo czasu dla siebie, i nie w głowie było mi bieganie po lekarzach.
Liczyłam że może w całym tym zamieszaniu gdzieś po drodze zafasolkuje ale niestety ... nadal nic. Nie tracę nadzieji ale ... czasami ręce mi opadają i mam wszystkiego dość.
Dziś pierwszy dzień @ brzuch jak balon i wszystko mnie irytuje ale nie mogłam już żyć bez was bo powiem szczerze że sięstęskniłam mocno za wami.
To i ja się wynurzę na chwile i przywitam ;-)
Zagladaj czesciej to moze ozyje;-)