oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
witam się babeczki mnie trochę nie było ...ale leżałam na patologi potem w drugim szpitalu .....
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
Po porodzie miał małe problemy z oddychaniem i musieli go na 6 godz.podłączyć pod cepap .
Ja po cc doszłam już do siebie ,wchodze w swoje ciuchy i czuje się świetnie .Małego karmie piersia i wcale nie odczuwam że jest 3 dziecko bo Mateuszek tylko śpi i je ,czasem popatrzy sobie ,normalnie złote dziecko a moja szarańcza odkąd dzidzia j est w domu jest grzeczna jak nigdy.
Ogólnie jestem szczęśliwa że maluch już jest z nami ,pozdrawiam.
TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
Po porodzie miał małe problemy z oddychaniem i musieli go na 6 godz.podłączyć pod cepap .
Ja po cc doszłam już do siebie ,wchodze w swoje ciuchy i czuje się świetnie .Małego karmie piersia i wcale nie odczuwam że jest 3 dziecko bo Mateuszek tylko śpi i je ,czasem popatrzy sobie ,normalnie złote dziecko a moja szarańcza odkąd dzidzia j est w domu jest grzeczna jak nigdy.
Ogólnie jestem szczęśliwa że maluch już jest z nami ,pozdrawiam.
TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE

tulam i trzymam kciuki
mój mąż też leczy, bo ma mini przepuchlinkę 
...
Znacie może jakieś przepisy na tą herbatkę imbirową? Kupiłam imbir w proszku (w razie czego) tylko jakie proporcje dać?? 
( a tego dnia za kolkiem byl faktycznie jakies 1,5 h) I musimy czekac do 24! A bylysmy na peryferiach Olkusza, 400 km od domu, z 50cioma rozwydrzonymi dziciakami!!!