Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo wcześniej było to dla mnie niepojęte. Pelen szyk:-) ... a to dla poprawy nastroju... tak wygląda w tej chwili nasza łazienka
...
Ty to masz gust;-)Kompletna porazka - 0,5 kg w gore! Ale to pewnie przez ta wycieczke no i @... :-(Witam się ponownie...tym razem z kawusią
maćku i jak dzisiejsze ważenie ? swoją drogą to mnie normalnie stresują te Twoje cyferki...bo u mnie to tak jakby na odwrót
Wielkie gratki! Synus sliczny!witam się babeczki mnie trochę nie było ...ale leżałam na patologi potem w drugim szpitalu .....
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE

Staraj sie zagladac czesciej, bo nam chwilami forum przymiera;-)hej babeczki korde ale mi smutno bez was i teskno ale mam nadzieje ze niedlugo bede mogla juz z wami pisac byc moze bede miala sprzet ale niewiem czy w tym miesiacu czy w nastepnym wiec poki co odwiedzam tate i u niego korzystam z netu teraz bede w czwartek i znow do was zajrze :-)
Hej babo!Myszka- pewnie, że pamiętam jak miałam dość juz bycia w ciaży, a teraz żałuję, ze tak mogłam pomyśleć - teraz zrobiłabym wszystko by brzuchol zaczął rosnąć. Ale cóż tak to już z nami jest... Jak brzuchol rośnie - to marudzimy, a jak go nie ma to go znów chcemy. Oj przewrotne z nas baby!!! :-)
no to niezle a w olkuszu mam rodzine :-)
dobrze ze mierzysz tempke przynajmniej sie nienakrecasz... ;-)
korojcie sie dziewczynki :-)
kobieto ty poczekaj choiaz do 37 tygodnia po tym czasie ciaza jest donoszona a w 36 to jeszcze dziecko traktowane jest jako wczesniak a wlasnie w ostatnich 3-4 tygodniach nabiera swojejgo tluszczyku i masy wujsciowej :-)
:-( macku wez ty ja wyslij na jakis roczny urlop jo.... ;-)
niejest powiedziane bo chlopcy lubia sie spozniac z przyjciem na swiat :-) ale czekamy z toba na narodziny szymonka i jego pierwsze foteczki :-)
fajnie ze do nas zagladasz :-) zdrowiejcie nam i masz racje niepoddawaj sie ja teraz mam ambitny plan karmic jak najdluzej piersia :-) wiec trzymam za was kciuki
wypas!!! :-) to teraz czekamy na fotke efektu koncowego dla porownania ;-)
sliczny babel i taka kruszynka gratuluje :-)
no to wam psikusa zrobila a ty pewnie rozowych ciuszkow nakupowalas ;-)
hej babeczki korde ale mi smutno bez was i teskno ale mam nadzieje ze niedlugo bede mogla juz z wami pisac byc moze bede miala sprzet ale niewiem czy w tym miesiacu czy w nastepnym wiec poki co odwiedzam tate i u niego korzystam z netu teraz bede w czwartek i znow do was zajrze :-)
Pajusia dawaj nam tutaj jakieś fotki ślicznego Sebusia.
:-)Witam i ja wtorkowo ;-)
...Pajka ... [/B]szybkiego powrotu do zdrówka dla Ciebie i dla Sebusia malutkiegoteraz to chyba ta przeklęta pogoda tak daje bo i mnie się przytrafiło jakieś przeziębienie paskudne :-(
mamy ustalone już wszystko - od 3-7dc CLO potem podglądanko ovitrelle i tak wkółko aż do skutku
dzisiaj ide po recepte na CLO no i pan dr chciał zajrzeć czy przypadkiem jakiś pechol sobie nie urósł![]()
:-) ... a to dla poprawy nastroju... tak wygląda w tej chwili nasza łazienka
...
Zobacz załącznik 285528Zobacz załącznik 285529
witam się babeczki mnie trochę nie było ...ale leżałam na patologi potem w drugim szpitalu .....
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
Po porodzie miał małe problemy z oddychaniem i musieli go na 6 godz.podłączyć pod cepap .
Ja po cc doszłam już do siebie ,wchodze w swoje ciuchy i czuje się świetnie .Małego karmie piersia i wcale nie odczuwam że jest 3 dziecko bo Mateuszek tylko śpi i je ,czasem popatrzy sobie ,normalnie złote dziecko a moja szarańcza odkąd dzidzia j est w domu jest grzeczna jak nigdy.
Ogólnie jestem szczęśliwa że maluch już jest z nami ,pozdrawiam.
![]()
![]()
![]()
TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE
Maćku przykro mia ta wredna @ niech sie wreszcie od Ciebie odczepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oliwka śliczne dzieciątkaTeż mi sie marzy tak trójeczka
A u mnie zaczęło się wkręcanie![]()
W 25 dc co jakiś czas kłucie (chwilami dość mocne) w podbrzuszu ,cały czas się czuję jakby @ miała zaraz przyjść,tak jakoś mokro , wczoraj to czułam jakby już mi @ leciała ale to sporo śluzu wyleciało. w sobote termin @ a takie kłucie to pierwszy raz miałam .pewnie znowu organizm robi figle ,w sobotę sie okaże .

witam się i ja
ale się naczytałam ulala , pięknie
już koniec I trymestru zaraz
oby już nie muliło ;-) opowiadaj co tam jeszcze słychać w szerokim świecie