reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No właśnie...zdaję sobie prawę że tak może być...jednak każdy chyba kto jest w ciąży przyzna że są momenty kiedy ta tęsknota wydaje się niemożliwa ;-) zwłaszcza wieczorem jak w żaden sposób nie idzie się do snu ułożyć.

reklama
Myszka- pewnie, że pamiętam jak miałam dość juz bycia w ciaży, a teraz żałuję, ze tak mogłam pomyśleć - teraz zrobiłabym wszystko by brzuchol zaczął rosnąć. Ale cóż tak to już z nami jest... Jak brzuchol rośnie - to marudzimy, a jak go nie ma to go znów chcemy. Oj przewrotne z nas baby!!! :-)

Agniesia ja pamiętam jak po stracie obiecałam sobie nie narzekać...pamietam jak chciałam znowu się męczyć w łazience... i co...jak tylko znowu wróciło narzekanie się pojawiło na nowo.
Ja super znoszę tą ciążę, poza tym że ostatnio już mi ciężko bardzo i te noce kiedy nie mogę zasnąc tylko się wierce bezsensu są okropne. Ale wiem że dzięki temu się przyzwyczajam do spania w dzień :-D bo wcześniej było to dla mnie niepojęte.
I trzymam kciukasy żeby dzidziuś jak najszybciej pojawił się znowu w brzuszku i ciąża przebiegała idealnie.

Witam ponownie!
:-) ... a to dla poprawy nastroju :-D ... tak wygląda w tej chwili nasza łazienka :zawstydzona/y::laugh2: ...
Pelen szyk:-D Ty to masz gust;-)

Witam się ponownie...tym razem z kawusią :-D

maćku i jak dzisiejsze ważenie ? swoją drogą to mnie normalnie stresują te Twoje cyferki...bo u mnie to tak jakby na odwrót
Kompletna porazka - 0,5 kg w gore! Ale to pewnie przez ta wycieczke no i @... :-(

witam się babeczki mnie trochę nie było ...ale leżałam na patologi potem w drugim szpitalu .....
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE
Wielkie gratki! Synus sliczny!:tak:
Zycze zdrowka!

hej babeczki korde ale mi smutno bez was i teskno ale mam nadzieje ze niedlugo bede mogla juz z wami pisac byc moze bede miala sprzet ale niewiem czy w tym miesiacu czy w nastepnym wiec poki co odwiedzam tate i u niego korzystam z netu teraz bede w czwartek i znow do was zajrze :-)
Staraj sie zagladac czesciej, bo nam chwilami forum przymiera;-)

Myszka- pewnie, że pamiętam jak miałam dość juz bycia w ciaży, a teraz żałuję, ze tak mogłam pomyśleć - teraz zrobiłabym wszystko by brzuchol zaczął rosnąć. Ale cóż tak to już z nami jest... Jak brzuchol rośnie - to marudzimy, a jak go nie ma to go znów chcemy. Oj przewrotne z nas baby!!! :-)
Hej babo!
Co nowego u Ciebie?

no to niezle a w olkuszu mam rodzine :-)

dobrze ze mierzysz tempke przynajmniej sie nienakrecasz... ;-)

korojcie sie dziewczynki :-)

kobieto ty poczekaj choiaz do 37 tygodnia po tym czasie ciaza jest donoszona a w 36 to jeszcze dziecko traktowane jest jako wczesniak a wlasnie w ostatnich 3-4 tygodniach nabiera swojejgo tluszczyku i masy wujsciowej :-)

:-( macku wez ty ja wyslij na jakis roczny urlop jo.... ;-)

niejest powiedziane bo chlopcy lubia sie spozniac z przyjciem na swiat :-) ale czekamy z toba na narodziny szymonka i jego pierwsze foteczki :-)

fajnie ze do nas zagladasz :-) zdrowiejcie nam i masz racje niepoddawaj sie ja teraz mam ambitny plan karmic jak najdluzej piersia :-) wiec trzymam za was kciuki

wypas!!! :-) to teraz czekamy na fotke efektu koncowego dla porownania ;-)

sliczny babel i taka kruszynka gratuluje :-)

no to wam psikusa zrobila a ty pewnie rozowych ciuszkow nakupowalas ;-)

hej babeczki korde ale mi smutno bez was i teskno ale mam nadzieje ze niedlugo bede mogla juz z wami pisac byc moze bede miala sprzet ale niewiem czy w tym miesiacu czy w nastepnym wiec poki co odwiedzam tate i u niego korzystam z netu teraz bede w czwartek i znow do was zajrze :-)

Normalnie mnie trafi z ta popiepszona sluzba zdrowia tak jak mowilam bylam w gabinecie jakies chyba 10 min sprawdzila mocz cisnienie i pozgniatala brzuch. Mowi nic ci nie jest masz rodzic normalnie pewnie za jakies 7 tygodni a ja takie oczy wywalilam ze prawie ja wzrokiem zabilam porypalo babe calkowicie. Ja tu mysle o cc zeby miec termin i jak njszybciej urodzic czy cos a ta dla pocieszenie 2 tyg wczesniej lub pozniej urodzisz co to za roznica.
Zwyczajnie ja powiesze za cycki do gory albo dopadne meza za 2 tygodnie i tyle boziu dobrze ze nie jest polka bo nbym jej tak nawciskala zeby jej w piety weszlo!!!!!!!!!!!!!!

WITAM SIE DZIEWCZYNKI
Jak widać za ponad 10 miesięcy dołącze do Was tzn mam nadzieje,z e nie do Was bo nie chce, zebyscie tak długo czekały na fasolki, ale powracam do starań o dzidzie:)

Pajusia dawaj nam tutaj jakieś fotki ślicznego Sebusia.

Moja męża zabroniła :P

:-)Witam i ja wtorkowo ;-)

...Pajka ... [/B]szybkiego powrotu do zdrówka dla Ciebie i dla Sebusia malutkiego :tak: teraz to chyba ta przeklęta pogoda tak daje bo i mnie się przytrafiło jakieś przeziębienie paskudne :-(

no niestety a chorobe przyniósł moj maż:)

mamy ustalone już wszystko - od 3-7dc CLO potem podglądanko ovitrelle i tak wkółko aż do skutku
dzisiaj ide po recepte na CLO no i pan dr chciał zajrzeć czy przypadkiem jakiś pechol sobie nie urósł :sorry:

No ja tak brałam clo i się udało w pierwszym cyklu więc zaciskam kciuki:) najważniejsze, zeby clo zadziałało :)

:-) ... a to dla poprawy nastroju :-D ... tak wygląda w tej chwili nasza łazienka :zawstydzona/y::laugh2: ...

Zobacz załącznik 285528Zobacz załącznik 285529

śliczna :P

witam się babeczki mnie trochę nie było ...ale leżałam na patologi potem w drugim szpitalu .....
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
Po porodzie miał małe problemy z oddychaniem i musieli go na 6 godz.podłączyć pod cepap .
Ja po cc doszłam już do siebie ,wchodze w swoje ciuchy i czuje się świetnie .Małego karmie piersia i wcale nie odczuwam że jest 3 dziecko bo Mateuszek tylko śpi i je ,czasem popatrzy sobie ,normalnie złote dziecko a moja szarańcza odkąd dzidzia j est w domu jest grzeczna jak nigdy.
Ogólnie jestem szczęśliwa że maluch już jest z nami ,pozdrawiam.

4f111bfc70619c3304ecd116219582d6,10,19,0.jpg

ba526c904bbf492c468d8c49e674358d,10,19,0.jpg

0835e0082716978bd4249af743cc1c3c,10,19,0.jpg

TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE

Gratuluje:)

:)

Maćku przykro mi :( a ta wredna @ niech sie wreszcie od Ciebie odczepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oliwka śliczne dzieciątka:) Też mi sie marzy tak trójeczka:)

A u mnie zaczęło się wkręcanie:) :) W 25 dc co jakiś czas kłucie (chwilami dość mocne) w podbrzuszu ,cały czas się czuję jakby @ miała zaraz przyjść,tak jakoś mokro , wczoraj to czułam jakby już mi @ leciała ale to sporo śluzu wyleciało. w sobote termin @ a takie kłucie to pierwszy raz miałam .pewnie znowu organizm robi figle ,w sobotę sie okaże .

:)

Maćku przykro mi :( a ta wredna @ niech sie wreszcie od Ciebie odczepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oliwka śliczne dzieciątka:) Też mi sie marzy tak trójeczka:)

A u mnie zaczęło się wkręcanie:) :) W 25 dc co jakiś czas kłucie (chwilami dość mocne) w podbrzuszu ,cały czas się czuję jakby @ miała zaraz przyjść,tak jakoś mokro , wczoraj to czułam jakby już mi @ leciała ale to sporo śluzu wyleciało. w sobote termin @ a takie kłucie to pierwszy raz miałam .pewnie znowu organizm robi figle ,w sobotę sie okaże .

... oby to nie były figle organizmu ;-) zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&

... witam popołudniowo laseczki ;-) ... humor kiepski bo remont trwa dopiero 2 dni a mi już wychodzi bokiem ten syf i kucie w łazience :-( cóż taki urok :sorry:

witam się i ja
ale się naczytałam ulala , pięknie
Oliwka wielkie gratki sliczny synus , no cala trojeczka sliczna
Batonik no pięknie moja tak wygladała w zeszlym roku , no cóż wszystko trzeba przetrwac ale potem bedzie pięknie :tak:
Pajeczko a jednak :-) ale too dobrze jak mozesz i czujesz sina siłach to nie czekaj za dlugo
Scully widzę ze objawy jak u mnie , tez mnie muliło i czulam jakbym cos w gardle miala i nie moglam jejsc i tak nie trzymało od 5 tyg do wczoraj , i tak jak Myszce omagała mi Pepsi cola :-) i czasem piłam herbatkę miętową i pochłaniałam gumy miętowe . Tak po cichutku Wam powiem ze jakoś juz mnie dziś nie muli
Izus mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& i za resztę dziewczyn mocno &&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry