Svensonka
Fanka BB :)
Erba mam tylko cicha nadzieje, ze nie bede czekała znowu 2 lata na kolejną pociecheże z drugim pójdzie szybciej
![]()
Witam witam stara bywalczynie jak zdrowko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Erba mam tylko cicha nadzieje, ze nie bede czekała znowu 2 lata na kolejną pociecheże z drugim pójdzie szybciej
![]()
Batonik ja wiem że Ty nie narzekasz! To był taki żarcik...Ty przecież wiesz ;-)
Tosia a dlaczego przytulanki co 2 dni ?!? Czy nie lepiej codziennie ?!?
Mam dzis wizyte na 11:30 u poloznej na zasadzie a jak pani sie czuje a dobrze zmierzy cisnienie sprawdzi cukier no to dozobaczenia za 2 tyg o ile pani nie urodzi
Normalnie totalna olewka nikt nie sprawdza szyjki macicy,rozwarcia,zadnego usg,czy ktg rob co chcesz czekaj na porod do usr... smierci hahaha
witam się babeczki mnie trochę nie było ...ale leżałam na patologi potem w drugim szpitalu .....
A więc tak Mateuszek przyszedł na świat 10 .09.2010 o godz.9.14 przez cc w 37 tyg ważył 2740/52cm.
Po porodzie miał małe problemy z oddychaniem i musieli go na 6 godz.podłączyć pod cepap .
Ja po cc doszłam już do siebie ,wchodze w swoje ciuchy i czuje się świetnie .Małego karmie piersia i wcale nie odczuwam że jest 3 dziecko bo Mateuszek tylko śpi i je ,czasem popatrzy sobie ,normalnie złote dziecko a moja szarańcza odkąd dzidzia j est w domu jest grzeczna jak nigdy.
Ogólnie jestem szczęśliwa że maluch już jest z nami ,pozdrawiam.
TRZYMAM DZIEWCZYNY KCIUKI ŻEBYŚCIE I WY NIEDŁUGO MIAŁY TAKIEGO BĄBLA PRZY SOBIE
WITAM SIE DZIEWCZYNKI
Jak widać za ponad 10 miesięcy dołącze do Was tzn mam nadzieje,z e nie do Was bo nie chce, zebyscie tak długo czekały na fasolki, ale powracam do starań o dzidzie![]()
oj tak przewrotne jesteśmy:-) Kochana życze aby już niebawem zaczął rosnąć!!!!!Myszka- pewnie, że pamiętam jak miałam dość juz bycia w ciaży, a teraz żałuję, ze tak mogłam pomyśleć - teraz zrobiłabym wszystko by brzuchol zaczął rosnąć. Ale cóż tak to już z nami jest... Jak brzuchol rośnie - to marudzimy, a jak go nie ma to go znów chcemy. Oj przewrotne z nas baby!!! :-)

ja życzę żeby to nie były zadne figle
A u mnie zaczęło się wkręcanie![]()
W 25 dc co jakiś czas kłucie (chwilami dość mocne) w podbrzuszu ,cały czas się czuję jakby @ miała zaraz przyjść,tak jakoś mokro , wczoraj to czułam jakby już mi @ leciała ale to sporo śluzu wyleciało. w sobote termin @ a takie kłucie to pierwszy raz miałam .pewnie znowu organizm robi figle ,w sobotę sie okaże .
tylko konkretne objawy
jeszcze troszkę bądz dzielna ;-)... oby to nie były figle organizmu ;-) zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
... witam popołudniowo laseczki ;-) ... humor kiepski bo remont trwa dopiero 2 dni a mi już wychodzi bokiem ten syf i kucie w łazience :-( cóż taki urok![]()
no pewno nawet się nie obejrzyszErba mam tylko cicha nadzieje, ze nie bede czekała znowu 2 lata na kolejną pociecheże z drugim pójdzie szybciej
![]()

no dobrzxe wiedzieć o serduchach co 2 dni wyprubuje w nastepnym cykluPęchol 18,9 mm w piątek zastrzyk ovitrelle i serducha co dwa dni w weekend codziennie
troche odpocznij i do roboty![]()
nie rosnie, pęka i niech powstaje fasolka!!!!!Ja mam dzisiaj 20 dc i pechol 18,9 pewnie lekki podrosnie jeszcze
a moj gin się smial ze wszystko jest mozliwe bo rekordowa ciaze ma z pechola z 29 dc![]()
zastanawiam się tylko czy nie poinformować o tym gina, że jestem zaziębiona
ehh... sama nie wiem, może poczekam jeszcze kilka dni i przejdzie ;-) 

:-):-) Witam porannie z placu budowy![]()
... dziś humorek troszkę lepszy ... niestety przeziębienie nadal trzyma choć gardło boli zdecydowanie mniejzastanawiam się tylko czy nie poinformować o tym gina, że jestem zaziębiona
... wstawać Babolki na cofkę z rana
Zobacz załącznik 285781
... Myszka zaciskam &&&&& za dzisiejszą wizytę ;-) oby Klusek ważył już ponad 2 kg:-)
Ale do mnie przemawia jednak ta opcja co dwa dni, bo przeciez chlopaki i tak zyja w sluziku jakis czas i czekaja na jajeczko
Heloł brzuchatki!:-)
Wpadlam na szybka kawke, bo dzisiaj pozniej zaczynam prace...
Z tymi plemniorami to faktycznie sa najrozniejsze opinie - ja slyszalam zrowno jedna jak i drugaAle do mnie przemawia jednak ta opcja co dwa dni, bo przeciez chlopaki i tak zyja w sluziku jakis czas i czekaja na jajeczko
![]()
I jeszcze z kilku zrodel sie dowiedzialam, ze od @ wskazana jest abstynencja, zeby duzo sie ich nazbieralo;-)

my stosowaliśmy technikę na maxa
ale czy to akurat tego zasługa
każdy lekarz ma swoją opinię 
i wieczorem chyba zamówimy furkę dla Blanki 
Pracowity dzionek to dużo siły życzę a potem odpoczynkuWpadam na szybka kawke i przestaje juz narzekac postanowilam to od dzis kiedy urodze to urodze tylko sama sie wkurzam i po co mi to.Jade odwiez synka do szkoly pozniej na 2 godziny do pracy wrocic zrobic obiad odebrac synka i jechac z nim na basen wrocic kolo 17 zjesc kolacje z mezem o ile bedzie w domu a nie w pracy i ogladnac cos w tv.
Taki dzien wiec jakos zleci do uslyszenia i milego dnia laseczki
40 dni.....
Witaj dziekuję tez się cieszęWitam się i ja :-)
jest ktoś jeszcze z kawką ?!?
Tosia tak pytam bo kiedyś ktoś tu nawet jakiegoś linka z badaniami zamieszczał że właśnie niby codziennie jest lepiej, ale skoro lekarz tak Wam doradził to myślę że jemu warto ufać.
Batonik zapytaj co możesz brać, ale nie denerwuj sie skoro jakoś nie specjalnie Cię rozkłada.
Asiucha-L, Betusia fajowo że wróciłyście :-)
Pięknego dnia życzę!
No ja tez dwe opinie słyszałam ale to zawsze indywidualnie od organizmu zależy przecież jestesmy zmienni osobniczo wiec jednemu wystarczy raz innemu co 2 dni itd....Heloł brzuchatki!:-)
Wpadlam na szybka kawke, bo dzisiaj pozniej zaczynam prace...
Z tymi plemniorami to faktycznie sa najrozniejsze opinie - ja slyszalam zrowno jedna jak i drugaAle do mnie przemawia jednak ta opcja co dwa dni, bo przeciez chlopaki i tak zyja w sluziku jakis czas i czekaja na jajeczko
![]()
I jeszcze z kilku zrodel sie dowiedzialam, ze od @ wskazana jest abstynencja, zeby duzo sie ich nazbieralo;-)
No to dobrze ze humorek lepszy:-) Witam porannie z placu budowy![]()
... dziś humorek troszkę lepszy ... niestety przeziębienie nadal trzyma choć gardło boli zdecydowanie mniejzastanawiam się tylko czy nie poinformować o tym gina, że jestem zaziębiona
... wstawać Babolki na cofkę z rana
Zobacz załącznik 285781
... Myszka zaciskam &&&&& za dzisiejszą wizytę ;-) oby Klusek ważył już ponad 2 kg:-)