reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Asiucha-L zawsze podczas wizyty możesz zapytać lekarze o kwestie konfliktu, ale nie uważam żeby to mogło stanowić przeszkodę do zachodzenia w ciążę.

Pajkaa dzięki. Tak sobie własnie o niej kiedyś pomyślałam i patrzyłam czy urodziła już córeczkę, ale nie znalazłam żadnych wieści na jej temat.
Swoją drogą jak ten czas szybko leci...dopiero co zbliżał się termin Twojego porodu a tu już Sebuś ma ponad miesiąc.

No dokladnie czas tak leci, ze szok:) Moj mąz mowi, ze ani sie nie zobaczymy jak Sebek laski bedzie do domu sprowadzał :P

reklama
WITAM SIE DZIEWCZYNKI
Jak widać za ponad 10 miesięcy dołącze do Was tzn mam nadzieje,z e nie do Was bo nie chce, zebyscie tak długo czekały na fasolki, ale powracam do starań o dzidzie:)

10 m-cy?? dobra decyzja :tak: bede trzymac kciuki ;-)

A u mnie zaczęło się wkręcanie:) :) W 25 dc co jakiś czas kłucie (chwilami dość mocne) w podbrzuszu ,cały czas się czuję jakby @ miała zaraz przyjść,tak jakoś mokro , wczoraj to czułam jakby już mi @ leciała ale to sporo śluzu wyleciało. w sobote termin @ a takie kłucie to pierwszy raz miałam .pewnie znowu organizm robi figle ,w sobotę sie okaże .

jak kuje to mocno trzymam kciukaski :tak: wiesz, bo u mnie kuło i się wykluło ;-)

Pęchol 18,9 mm w piątek zastrzyk ovitrelle i serducha co dwa dni w weekend codziennie :zawstydzona/y:

ja też uważam, że co 2 dzień jest ok ;-) mąż uważa natomiast, że się udało, bo rano :sorry2: że rano ma silniejsze i pełne werwy :sorry2: dajcie czadu :tak: trzymam kciukaski :tak:

Mnie dalej muli :cool: i jeszcze rano mi się w głowie kręciło :cool:
Teraz rzuję gumę miętową i ... :-p ...działa!!! :-D Lepiej mi już :-D

No dokladnie czas tak leci, ze szok:) Moj mąz mowi, ze ani sie nie zobaczymy jak Sebek laski bedzie do domu sprowadzał :P

:-D :-D :-D to będzie dopiero przeżycie! :-D :-D :-D
dlatego czasami myślę że jedno to za mało, bo będzie miało w takich chwilach ciężkie życie z rodzicami.
Ale widzę że Wy już za niecały rok rozpoczynacie staranka o następną dzidzię :-) super!

Zmykam się szykować, bo dzisiaj wizyta o 17 a ja jeszcze w szlafroku siedzę. Ale jakoś tak weny mi dzisiaj do działania brak.

Scully jak Ci mięta pomaga to polecam wodę z sokiem miętowym...ja kupuję taki sok z Rioba w Makro i jest pycha.

Ostatnia edycja:
wiesz co Shyla sie nie odzywa nie wiadomo co sie z nią dzieje.

ASIU to nie jest tak. To jest ważne przy porodzie i przy drugim dziecku :)

Szybka decyzja o drugim ale fajnie bo bedzie mala roznica wieku i odchowasz szybciutko
Wpadam na chwilke za 1,5godzinki po synka do szkoly

:-D :-D :-D to będzie dopiero przeżycie! :-D :-D :-D
dlatego czasami myślę że jedno to za mało, bo będzie miało w takich chwilach ciężkie życie z rodzicami.
Ale widzę że Wy już za niecały rok rozpoczynacie staranka o następną dzidzię :-) super!

Zmykam się szykować, bo dzisiaj wizyta o 17 a ja jeszcze w szlafroku siedzę. Ale jakoś tak weny mi dzisiaj do działania brak.

Scully jak Ci mięta pomaga to polecam wodę z sokiem miętowym...ja kupuję taki sok z Rioba w Makro i jest pycha.

A ty kiedy myslisz o 2?
U mnie 6 lat roznicy to troche duzo ale ciesze sie bo mi pomoze z mala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szybka decyzja o drugim ale fajnie bo bedzie mala roznica wieku i odchowasz szybciutko
Wpadam na chwilke za 1,5godzinki po synka do szkoly

Moj maż ma brata młodszego o 7 lat i powiedział, ze nie chce miec takiej róznicy pomiedzy swoimi pociechami. Za prawie rok zaczniemy staranka a kiedy zajde w ciaże czas pokaże bo moze byc tak, ze i na drugie bede czekala 2 lata.

Scully ja na wczesne ciążowe mulenie piłam colę hektolitrami...bo tylko ona mi pomagała.

Oliwcia tak właśnie kojarzyłam! No to miałaś niespodzienkę. I śliczne wszystkie są te Twoje dzieciaczki.
Czy ja się już sugeruję czy one faktycznie tak bardzo są do siebie podobne ?

żabko jak Szymon nie będzie się sam spieszył to urodzi się i tak najpóźniej 2 listopada...więc mniej więcej jestem w stanie policzyć ile dni zostało

Betusia i dla mnie jeszcze niepojętne jest to jak ktoś mi teraz mówi "zobaczysz, jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem"...choć śmieje się czasami że mogą przyjść czasy że będę chciała spowrotem Szymka do brzucha zapakować.
aha to cc masz juz umowiona tak??
Witam ponownie!
Pelen szyk:-D Ty to masz gust;-)

Kompletna porazka - 0,5 kg w gore! Ale to pewnie przez ta wycieczke no i @... :-(

Wielkie gratki! Synus sliczny!:tak:
Zycze zdrowka!

Staraj sie zagladac czesciej, bo nam chwilami forum przymiera;-)

Hej babo!
Co nowego u Ciebie?
jak widac staram sie jak moge mialam byc jutro a jestem dzis ale tak wyszlo nie z mojej winy :-) teraz niewiem kiedy bede moze jutro tez bo musze do ojca przyjsc a tak to niewiem bo moj tata mieszka na drugim koncu miasta wiec niechce mi sie tak czesro latac hihihi
Pęchol 18,9 mm w piątek zastrzyk ovitrelle i serducha co dwa dni w weekend codziennie :zawstydzona/y:

troche odpocznij i do roboty :-p
no to trzymam kciuki sliczny pechol :-)
dzisiaj rozmawiałam z ginem na ten temat - powiedział że najlepiej co drugi dzień siębzykać poniewąz plemniory w drogach rodnych kobiety zyja ok 2 dni wiec sa wieksze szanse na zaplodnienie a co drugi dzien dlatego ze codzinna spontanicznosc jak to okreslil gin wyjaławia wojsko wiec lepiej odczekac jeden dzien - chyba gin wie co mowi tak mysle biorąć pod uwage że to facet jest
sluchaj gina on wie co mowi ja tez co 2 dni serduchowalam ;-)
Moj maż ma brata młodszego o 7 lat i powiedział, ze nie chce miec takiej róznicy pomiedzy swoimi pociechami. Za prawie rok zaczniemy staranka a kiedy zajde w ciaże czas pokaże bo moze byc tak, ze i na drugie bede czekala 2 lata.
moj brat tez jest ode mnie mlodszy o 7 lat i powiem szczerze ze wedlug mnie to troche za duza roznica wieku no ale kazdy decydoje sam niektorym pasoje taka roznica

hej babeczki znowu zajrzalam do was :-) ale mysle ze najpozniej w listopadzie bede juz z wami codziennie :-) pozdrawiam was wszystkie i za wszystkie starajace sie trzymam kciukaski :-)

witam sie długo juz nie zaglądałam
erbuś puszczaj nie miłe słowa i rzeczy między uszami ja już tak robie bo tylko mi już to zostało
nie wiem czy będę już tak do was często zaglądała jak było jeszcze nie dawno ale juz powoli godze się z tym że nie będzie drugiego dziecka oczywiście jak się pojawi samo to będę bardzo szczęśliwa ale nie wierzę już że się uda jakoś jestem juz do tego wszystkiego sceptycznie nastawiona
Pozdrawiam
pajkaa prześliczny suwaczek ze zdjęciem synusia
asiuchaL ja też mam - a mąż + i nie mam konfliktu moja ciocia tez tak ma i ma 3 córki bez problemów donosiła ciąże bez niespodzianek więc we wszystko co usłyszysz lub przeczytasz nie wierz

Tośka udanych bobosexów&&&&&

i dziewczyny jak piszecie o tej niewielkiej różnicy wieku między dzieciami to mnie bardzo to boli i serce krwawi bo jak by się już dawno udało to bym miała 3letniego bąbelka a tak to na pweno bedzie ogromna różnica wieku:(:(:(:( a co ja za to mogę że sie nie udaje a tak chciałam mieć dzieci z różnicą góra 4 lata a tak będzie pewnie ok 20 lat :(:(:(:(

Ostatnia edycja:
erbuś puszczaj nie miłe słowa i rzeczy między uszami ja już tak robie bo tylko mi już to zostało
nie wiem czy będę już tak do was często zaglądała jak było jeszcze nie dawno ale juz powoli godze się z tym że nie będzie drugiego dziecka oczywiście jak się pojawi samo to będę bardzo szczęśliwa ale nie wierzę już że się uda jakoś jestem juz do tego wszystkiego sceptycznie nastawiona
Pozdrawiam
asiuchaL ja też mam - a mąż + i nie mam konfliktu moja ciocia tez tak ma i ma 3 córki bez problemów donosiła ciąże bez niespodzianek więc we wszystko co usłyszysz lub przeczytasz nie wierz

i dziewczyny jak piszecie o tej niewielkiej różnicy wieku między dzieciami to mnie bardzo to boli i serce krwawi bo jak by się już dawno udało to bym miała 3letniego bąbelka a tak to na pweno bedzie ogromna różnica wieku:(:(:(:( a co ja za to mogę że sie nie udaje a tak chciałam mieć dzieci z różnicą góra 4 lata a tak będzie pewnie ok 20 lat :(:(:(:(

Tak jak piszesz my chcemy inaczej los płata nam niestety takie figle:( ja chcę małą różnicę wieku, ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, ale mysle, ze jak młody bedzie miał 4 latka a nic sie nie uda to maż juz nie bedzie chciał.

reklama
Pozdrawiam

Lopop do dziecka mam trochę podejście jak ty choć może ostatnio zasiała się we mnie nadzieja bo przez ostatnie 3 miesiące o tym nie miałam tak czasu mysleć ani nawet nie liczyłam kiedy płodne dni bo po porstu czasu nie miała przez pracę i byłam bardzo przemęczona. Ale też jestem sceptycznie nastawiona.

Natomiast co do różnicy wieku to nie przesadzaj z tym że to będzie 20 lat, powiem ci coś lepszego między mą a moją siostrą jest 21 lat różnicy. I co teraz powiesz. moja siostra ma 3 synów i najstarszy jest 2 lata młodszy ode mnie i ma 5 letniego synka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry