reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

u nas na szczęście zastrzyk jest dostępny w aptekach no i w gamecie można go kupić jest co prawda mega drogi bo 70 zł ale czego sie nie robi ....

... :szok: no to macie fajnie bo u nas był tylko na zamówienie na następny dzień a to było dla mnie za późno a mega drogi to jest u nas bo kosztuje 160 zł :szok: chyba że mamy inne dawki ale nie sądzę :sorry: masz 250 pewnie bo ja tez miałam taki i u nas koszt od 140-160 zł :cool:

... zmykam coś kupić do lodówki a potem ruszam w rejs :-D

Buziaki Misiaki

reklama
... :szok: no to macie fajnie bo u nas był tylko na zamówienie na następny dzień a to było dla mnie za późno a mega drogi to jest u nas bo kosztuje 160 zł :szok: chyba że mamy inne dawki ale nie sądzę :sorry: masz 250 pewnie bo ja tez miałam taki i u nas koszt od 140-160 zł :cool:

... zmykam coś kupić do lodówki a potem ruszam w rejs :-D

Buziaki Misiaki

no to faktycznie drogi ;/ ja akurat kupuje w gamecie

Witam się i ja :-)

Batonik powiało otymizmem :-D :-D :-D
Tosia trzymam kciukasy ze to nie był 2dc tylko 5tc &&& życzę CI tego z całego serducha!
Lopciu co to za wymyślanie ?!? jakie 20lat...
ewelina heloł! Jejku u CIebie faktycznie już finish! Trzymaj się dzielnie i daj znać jak tylko córcia się urodzi.

Mój Grubasek na wczorajszej wizycie ważył już 2225g :-) więc rośnie chłopaczysko...

Pięknego dnia Wam życzę!

Życzę pieknego porodu i niech Maleńska zdrowo się chowa!
Daj znać jak będzie po wszystkim.

Lopop ja od maja u gina nie była, miałam wogóle zrobić u niego ostatni raz bodaj sonohisterografię czy coś takiego, torchę się bałam tego badanie, trochę czasu brakowała bo zaczął się sezon. W macicy miałam wtedy małe 4 mm coś i gin nie mój w sumie sprawdzić czy to polip czy mięśniak czy po prostu jakaś niegroźna nierówność.
Tak u mnie było wszystko ok, w sumie to nie miałam jeszcze drożności robionej bo gin powiedział że to na końcu. W sumie teoretycznie miałam 4 miesięczną przerwę w starankach, w praktyce oczywiście seksik był ale jak była okazja to nawet nie zwracałam uwagi jaki to dzień cyklu.
M badał plemniorki i było wszystko dobrze, prosił na wszelki wypadek o ponowne badanie ze 3 -4 miesiące. Teraz to M nalega, sam mówi o badaniu i wierci dziurę w brzuchu abym poszła do gina.
Zbadam prolaktynę bo kiedys miałam z nią problemy i TSH bo podejrzewam że może coś z tarczycą mam i pójdę do endokrynologa a potem zasuwam do gina. IUI na razie odpada, nawet nie tłumaczyłam M że coś takiego jest.

A widzisz, no to do dzieła, do staranek tylko nie szlaejcie za bardzo!
heheh no za bardzo to ciezko bedzie ;) bo szalelismy w weekend a teraz sama jestem bo malz wrocil do domku a ja jeszcze do 15.10 u rodziców bede ale wpadnie za tydzien tylko ze to przed sama @ bedzie...

Zrób badanka Kochana a ja jak zawsze kciukasy żeby sprawnie , gładko poszło :)

:-)witam czwartkowo ;-)

... ciesze się że tydzień zbliża się do końca :tak: bo oznacza to że jeszcze tylko jeden i po remoncie :laugh2: tzn w przyszłym tygodniu już lecą z płytkami więc jakoś zleci, najważniejsze że już nie będzie takiego syfku :tak: 06.10 już przyjeżdżają na montaż kuchni :-p to chyba dam radę wytrzymać :-D

... poza tym katarek jeszcze się za mną wlecze :sorry: ale samopoczucie ogólne nie najgorsze, tzn bywało gorzej ;-)

... Myszka wstawaj śpiochu ... cieszę się że mój mały zięć tak znakomicie spisał się na wizycie i że rośnie jak na drożdżach ;-):tak: zresztą nie mogło być inaczej bo bardzo trzymałyśmy z Blanką &&&&&&&&&&&:-)

... Lopop ... różnica wieku nie jest aż tak istotna ... ważne jest to że nie możesz rezygnować :tak: my tu wszystkie mocno Tobie kibicujemy i pozostałym dziewczynom też :tak: ... między mną a moim bratem jest 6 lat różnicy :sorry: a i tak zawsze mieliśmy dobry kontakt, bo bardzo dużo zależy od wychowania :tak: ... także odpocznij troszkę, nabierz siły i nie poddawaj się, a już w żadnym wypadku nas nie opuszczaj :no:

... ja ze swej strony chciałam życzyć wszystkim miłego dzionka pełnego optymizmu :tak: ... będzie dobrze dziewczyny ... musi być ;-)

... zapraszam wszystkie chętne na cofkę z Batonikiem ;-)

Zobacz załącznik 286130

... Tośka ... nie chowaj się po krzaczorach tylko nawijaj makaron na uszy ;) etap bobosexów już rozpoczęty ?? trzymam mocno, mocno &&&&&&&&&& i wierzę że w końcu się uda bo wszystkie na to zasługujecie

No to juz z górki , ja czekam na zdjecia efektu koncowego :)
To ja zdrówka życzę i uśmiechu :)

Rozpoczęty ale jakoś się nie nastawiam na strzał :-( do tego dzisiaj znowu obudziłam się z mega przeziebieniem - kolezanka w pracy jest chora i przyłazi i zaraża ;/
O masz bidulko biedna jestes z tymi choróbskami , trzymaj sie dzielnie kuruj sie i zdrówka zdrówka tulam mocno
a co do nastawiania się to wierzę że sie nie nastawiasz ale bobosexuj sie ile wlzezie KCIUKASY MOCNO!!!! i ciiiiiii ;)

... Tośka nie martw się, grunt to pozytywnie się rozczarować na sam koniec ;-):tak: i oszczędzić sobie zbędnego nakręcania :-p choć to potrafią tylko nieliczni niestety :zawstydzona/y:

... myślę, że co ma być to będzie i nawet przeziębienie w niczym nie przeszkodzi :tak: ja niestety tez jeszcze się kuruję choć został mi tylko katar :sorry: ale to i tak nic przyjemnego :no: poza tym zaraziłam mojego R co by mi nie było smutno :-D i jesteśmy oboje teraz pociągający :tak::-D

... od dziś codziennie rano będę Was zarażać ... OPTYMIZMEM :-D... dość marudzenia ;-) (PS. ale jestem ostra ;-):-D)
Dobrze bądz ostra czasami tak trzeba :) i zarazaj OPTYMIZMEM :)

Ja od momentu jak chodze do gamety przestałam się wogóle nakręcać co będzie to będzie ;-)
a w tym miesiącu lekarz sam nie wierzył w to że pechol urośnie jak byłam na początku m-ca to powiedział że cykl raczej bedzie bez owulacyjny a we wtorek jak zobaczył pęchola to prawie mnie wyściskał ;p ale kazał przyjśc 5 pażdziernika na kontrole a to bedzie 34dc wg obliczeń a ja mam cykle ostatnio 32 dniowe więc może to byc juz 2 dzień kolejnego cyklu ;/ - ale zakręciłam ;p
To super, KCIUKASY i ciiiiiii :) ja wierze że nie bedzie to 2 dzien cyklu i @ pojdzie w cholere pojedzie sobie na 9 miesieczny urlop np, na Syberie heheheh :)

Tosia trzymam kciukasy ze to nie był 2dc tylko 5tc &&& życzę CI tego z całego serducha!
ewelina heloł! Jejku u CIebie faktycznie już finish! Trzymaj się dzielnie i daj znać jak tylko córcia się urodzi.

Mój Grubasek na wczorajszej wizycie ważył już 2225g :-) więc rośnie chłopaczysko...

Pięknego dnia Wam życzę!

Oj to cudnie niech rosnie :) pewno bedzie ok 3- 3,5 wazyl ciekawa jestem. Juz niebawem utulisz małego Szymusia ale fajowo teraz to sie dopiero nie mozesz doczekac :)

Ja również życze miłego i pełnego uśmiechu dzionka
ściskam

Witam was Staraczki i Ciężaróweczki!

:-)witam czwartkowo ;-)

... ciesze się że tydzień zbliża się do końca :tak: bo oznacza to że jeszcze tylko jeden i po remoncie :laugh2: tzn w przyszłym tygodniu już lecą z płytkami więc jakoś zleci, najważniejsze że już nie będzie takiego syfku :tak: 06.10 już przyjeżdżają na montaż kuchni :-p to chyba dam radę wytrzymać :-D

... ja ze swej strony chciałam życzyć wszystkim miłego dzionka pełnego optymizmu :tak: ... będzie dobrze dziewczyny ... musi być ;-)

... zapraszam wszystkie chętne na cofkę z Batonikiem ;-)

Batonik a jakie kafelki w łazience kładziesz, chodzi o kolor? I oczywiście po zakończeniu remontu taka mini remontowa wirtualna parapetówka i fotki!

Pięknego dnia Wam życzę!

Myszka ale Maluszek rośnie, bardzo się cieszę że wszystko dobrze!

Tosia trzymam kciuki, wierzę że niedługo będziesz z brzuszkiem chodzić, coś mam takie przeczucie!

Ja na razie zmykam sprzątać bo mam bałagan nieziemski a jutro idę do pracy a na weekend syn M przyjeżdza w związku z tym czeka mnie pracowity dzionek.
Jeszcze wpadnę, miłego dnia życzę!

Witam się czwartkowo
Poczytalam co tam u Was . Ja wczoraj bylam w lesie z m na grzybkach i powiem Wam ze ciesze sie ze pojechalam dastalam przez to takiego powera :)
Myszko cudnie Szymus rośnie
Tośku mocnoooooo &&&&&&&&&&&&&
Batusia Asiula Maćku Lopciu za was Wszystkie mocnooo !!!!!!!!!!

witam sie długo juz nie zaglądałam
erbuś puszczaj nie miłe słowa i rzeczy między uszami ja już tak robie bo tylko mi już to zostało
nie wiem czy będę już tak do was często zaglądała jak było jeszcze nie dawno ale juz powoli godze się z tym że nie będzie drugiego dziecka oczywiście jak się pojawi samo to będę bardzo szczęśliwa ale nie wierzę już że się uda jakoś jestem juz do tego wszystkiego sceptycznie nastawiona
Pozdrawiam
pajkaa prześliczny suwaczek ze zdjęciem synusia
asiuchaL ja też mam - a mąż + i nie mam konfliktu moja ciocia tez tak ma i ma 3 córki bez problemów donosiła ciąże bez niespodzianek więc we wszystko co usłyszysz lub przeczytasz nie wierz

Tośka udanych bobosexów&&&&&

i dziewczyny jak piszecie o tej niewielkiej różnicy wieku między dzieciami to mnie bardzo to boli i serce krwawi bo jak by się już dawno udało to bym miała 3letniego bąbelka a tak to na pweno bedzie ogromna różnica wieku:(:(:(:( a co ja za to mogę że sie nie udaje a tak chciałam mieć dzieci z różnicą góra 4 lata a tak będzie pewnie ok 20 lat :(:(:(:(

Moja kochana L co to za myslenie wogole zaraz po dupci dostaniesz
U nas miala byc roznica 4-5 lat potem 10 lat a bedzie 14 wiec jak widac nie robi to jakiegos wiekszego problemu . Nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli roznie bywa , najwazniejsze jest ze wogole sie udaje . I to co napisała Betusia to swiete slowa , ja rowniez uwazam ze relacje miedzy rodzenstwem zalezy od wychowania , moja corcia plakala ze szczescia jak jej powiedzielismy , teraz chodzi i wszystkim mowi ze bedzie miala rodzenstwo , a i powiem Tobie ze miedzy moim mezem a jego bratem jest 11 lat roznicy ! Takze wogole tak nie mysl . Ja powiedzialam kiedys do mojego m ze nawet jakby mialo byc 20 lat roznicy to sie nie poddam . a powiem Tobie teraz cos moj maz ma kolege ktory ma 45 lat jego 26 -letniego syna corkę 8 letnia wiec jak widzisz roznica tez duza , a jesgo syn ma 6 letnie dziecko!!!!!!!!!!!!! i co Ty na to
A i u Ciebie nie bedzie zadnej 20 letniej roznicy wybij to sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to se popisalam teraz spadam na drzemkę
milego dnia !!!!!

Betusia fajowo jak dla Was 13-ty okaże się tym szczęśliwym &&& :-)
Byłoby cudownie :) pewno w pracy mniej by sie cieszyli zwazając iz obecnie od 4.09 jestem na zwolnieniu... no ale coz
ale watpie ze sie uda za malo staranek w tym cyklu i nawet nie wiem czy owulka byla bo nic nie kontroluje...
a i jeszcze 2 tyg temu dostalalm zastzyk sterydowy w kregoslup- 1 niby nie szkodzi ale wiesz czlowiek od razu mysli...

Witam się czwartkowo
Poczytalam co tam u Was . Ja wczoraj bylam w lesie z m na grzybkach i powiem Wam ze ciesze sie ze pojechalam dastalam przez to takiego powera :)
Myszko cudnie Szymus rośnie
Tośku mocnoooooo &&&&&&&&&&&&&
Batusia Asiula Maćku Lopciu za was Wszystkie mocnooo !!!!!!!!!!

Moja kochana L co to za myslenie wogole zaraz po dupci dostaniesz
U nas miala byc roznica 4-5 lat potem 10 lat a bedzie 14 wiec jak widac nie robi to jakiegos wiekszego problemu . Nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli roznie bywa , najwazniejsze jest ze wogole sie udaje . I to co napisała Betusia to swiete slowa , ja rowniez uwazam ze relacje miedzy rodzenstwem zalezy od wychowania , moja corcia plakala ze szczescia jak jej powiedzielismy , teraz chodzi i wszystkim mowi ze bedzie miala rodzenstwo , a i powiem Tobie ze miedzy moim mezem a jego bratem jest 11 lat roznicy ! Takze wogole tak nie mysl . Ja powiedzialam kiedys do mojego m ze nawet jakby mialo byc 20 lat roznicy to sie nie poddam . a powiem Tobie teraz cos moj maz ma kolege ktory ma 45 lat jego 26 -letniego syna corkę 8 letnia wiec jak widzisz roznica tez duza , a jesgo syn ma 6 letnie dziecko!!!!!!!!!!!!! i co Ty na to
A i u Ciebie nie bedzie zadnej 20 letniej roznicy wybij to sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to se popisalam teraz spadam na drzemkę
milego dnia !!!!!

Zgadzam sie z Erbą :)

reklama
Lopop do dziecka mam trochę podejście jak ty choć może ostatnio zasiała się we mnie nadzieja bo przez ostatnie 3 miesiące o tym nie miałam tak czasu mysleć ani nawet nie liczyłam kiedy płodne dni bo po porstu czasu nie miała przez pracę i byłam bardzo przemęczona. Ale też jestem sceptycznie nastawiona.

Natomiast co do różnicy wieku to nie przesadzaj z tym że to będzie 20 lat, powiem ci coś lepszego między mą a moją siostrą jest 21 lat różnicy. I co teraz powiesz. moja siostra ma 3 synów i najstarszy jest 2 lata młodszy ode mnie i ma 5 letniego synka.
ale pozakrecane ;-)
witam wszystkie staraczki:-)
mam nadzije ze mnie jeszcze pamietacie hehehe. ja bardzo czesto was podczytuje i widze ze bardzo duzo fasolek sie pojawilo:-Dsuper!!!!!wszystkim przyszlym mamusiom gratuluje a tym co dalej sie staraja zycze powodzenia i wytrwalosci.. jka widzicie ja mam juz 9 miesiac:szok:jak ten czas leci..dopiero pamietam jak w walentynki robilam test a tu zaraz dzidzia sie pojawi:tak:wlasnie dzis zaczelam pakowac torbe do szpitala bo to nigdy nic nie wiadomo...no i dzis milam dzien prasowania ciuszkow:-)teraz pozostaje czekac na nasza druga córeczke. pozdrawiam was bardzo gorąco:tak:;-);-)
to zycze lekkiego porodu
Ja od momentu jak chodze do gamety przestałam się wogóle nakręcać co będzie to będzie ;-)
a w tym miesiącu lekarz sam nie wierzył w to że pechol urośnie jak byłam na początku m-ca to powiedział że cykl raczej bedzie bez owulacyjny a we wtorek jak zobaczył pęchola to prawie mnie wyściskał ;p ale kazał przyjśc 5 pażdziernika na kontrole a to bedzie 34dc wg obliczeń a ja mam cykle ostatnio 32 dniowe więc może to byc juz 2 dzień kolejnego cyklu ;/ - ale zakręciłam ;p
a moze akurat zobaczysz pecherzyk ciazowy zycze ci tego z calego serducha :-*

Pięknego dnia Wam życzę!
gratki rosnie ten twoj babelek :-) jejku jeszcze troche i bedziesz pakowac torbe do szpitala :-)

kobietki a ja mam baaardzo dobra wiadomosc :-D za max 30 dni bede miala sprzecik do internetu :-D ciesze sie jak cholerka w przyszlym tygodniu zamawiam i za tydzien wplacam kaske i potem tylko bede czekala na przesylke :-) wiej niedlugo bede z wami baaaardzo czesto :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry